Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Australiji vlada haos, nastavilo se nasilje protiv mladih arapskog porekla  (Pročitano 30014 puta)
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Koliko vidim: lupetas.

Australopithecus NIJE Homo sapiens, cak nije uopste Homo -- dakle ni Homo erectus, a kamoli sapiens -- nego samo Paranthropos ("nalik coveku"). "Pithecus" u njegovom imenu znaci "majmun". Ziveo je iskljucivo u Africi, nikad u Australiji.

Jedini sisari koji nisu torbari u Australiji do dolaska Engleza su bili upravo ljudi.

Jedini ljudi koji su ziveli u Australiji su bili Aboridžini.

Praljudi o cijim kosturima govoris su mogli da budu preci Aboridžina, ili da budu neki drugi praljudi koji su izumrli pre dolaska Aboridžina.

Nema nikakvih indicija da su Aboridžini sreli bilo koje druge ljude hiljadama godina u Australiji, sve do verovatnog (ali ne sasvim izvesnog) slucajnog i kratkotrajnog prolaska Kineza na brodovlju u 15. veku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
" Comparison of this DNA with that of nine other ancient Australian skeletons"

kako vidim lupetas ti,kada ne prihvatas fakte,prelazis na licne uvrede,mislim to je tvoj stil na ovom forumu

Kako kaze clanak uporedili su taj DNK sa devet ostalih drevnih skeleta,sto znaci da je bilo i ranije skeleta "ljudi" i pre homosapinesa,koji je naselio australiju jos pre 60 000god,mislim tebi nevredi pisati ali cijtaju ovo i drugi,dali su aboridzani dosli sa jave preko azije neznam ali ima i takvih teorija,tj naselili su se posle "ljudi" iz pomenutog clanka,sto govori o tome da su i oni doseljenici,tj da je i tu neko ziveo pre njih,sto naravno ne opravdava istrebljenje predhodne vrste,ma u kom dobu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ipak ti lupetas.

Nadji nekog ko zna engleski da ti protumaci sta pise u clanku koji citiras.

Pise da su proucavali DNK "Homo sapiensa".

Australopithecus -- nesto izmedju majmuna i coveka -- je iz Afrike, nije uospte iz gensa Homo, a kamoli da je Homo sapiens, i nikad nije ziveo u Australiji.

Dalje, mitohondrijska DNK moze da se prati samo za pretke po majcinoj liniji, dakle majku majke majke majke majke... itd. nekog muskarca ili zene a postoji i druga vrsta genetskog traga koja moze da se prati samo za muskarca ali ne i za zenu, i tu moze da se utvrdi otac oca oca oca oca... itd.

Ni u cijim genima ne moze da se sa izvesnoscu vidi vec ni baba po ocu i deda po majci, a u genima zene nema ni tragova njenog oca.

Dakle, ti prvi stanovnici Australije ciji kosturi su pronadjeni su sasvim sigurno mogli biti preci Aboridžina ciji trag se izgubio u genetskom nasledju, koje se -- kao sto rekoh -- moze pratiti samo oko tri osmine (tj. pola za muskarca i frtalj za zenu).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Procitaj opet i ne lupetajj kaze se da je nadjen drevni skelet jos pre tog takozvanog "mungo mena",a to ja je australopitek pronadjen u africi to sam i napisao ako nisi primetio,sto ce reci da je skelet australopiteka moguce nadjen i u australiji,koja ko zna u kakvoj vezi bila tada sa ostatkom kontinenta,tj azijom
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Nekim ljudima jednostavno treba reci "u pravu si" , okrenuti se i otici... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nema nikakvog razloga da kazem da je u pravu onaj koji nije.

Ali ne branim da to ucinis ti.

.......................

Dakle, po cetvrti put:

koliko god to necijem retardiranom mozgu izlgedalo neshvatljivo:

Australopithecus NIKADA nije ziveo u Australiji.

Nikada.

Nijedan.

Ni jedan jedini.

Austral- u njegovom imenu, jednako kao i u imenu Australije, znaci samo "jug" kao stranu sveta.

Nista drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
"koliko god to necijem retardiranom mozgu izlgedalo neshvatljivo: "

" izlgedalo"-mislis izgledalo,samo opusteno decko i bez vredjanja ipak si ti moderator Smile,kao sto sam i rekao kad ti nesto ne odgovara i nije po volji  ides na licne uvrede ja na taj nivo necu da se spustam,mislim glumis ovde nekog intelektualnog kolosa i sveznalicu Smile,a ustvari mali sujetan deckic, za Austraopiteka se nemoze pouzdano utvrditi dali je bio na tlu Australije,ali da je postojali inteligentni ljudi i pre aboridzana i drevnog homo sapiensa koji je tu dosao jo pre 60 000 godina to su cinjenice
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Mislim da se nisam tebi obratio...sorry.
Ne shvatam odakle ti toliko bezobrazluka,arogancije,zlobe i netrpeljivosti da nekoga nazivas retardiranim.Momcino,mislim da je problem u tebi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ne shvatam odakle ti toliko bezobrazluka,arogancije,zlobe i netrpeljivosti da nekoga nazivas retardiranim.Momcino,mislim da je problem u tebi!

Pravi problem je u tome sto retardirani ne mogu da shvate da su retardirani.

Na aroganciji imam prava jer sam u odnosu na tebe i tvog ignorantskog pulena daleko superioran.

Sto se tice zlobe, zloba je kad se mrze oni koji iznose istinu o tvojoj sopstvenoj gluposti, dakle tvoj pulen je mozda zloban.

Najzad, jos jednom: Australopithecus nikad nije ziveo u Australiji, kao sto je tvoj pulen tvrdio na osnovu glupog uverenja da "Austral-" znaci "iz Australije", a ono to znaci samo "jug", a onda je odbio -- i idalje odbija -- da prizna sopstvenu budalastu gresku -- pa je zato sto to ne moze da pojmi retard, a nikako ne zato sto nesto nije znao jedan put.

Svako ima prava da pogresi, ali ne i da odbija da razume jednostavne istine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
U pravu si...supermene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.