Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Twitter na srpski nacin - tuca pevaljki i otvaranje H&M  (Pročitano 3270 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Lepo je videti da još ljudi kapira kolika je tu glupost. Kao i to da on ipak nije medij,ma kolko se sviđao novinarima.

Svi nesto tvituju

Ja mislim da je ta mreža pravljena za sociopate i asocijalne likove. Za one prve koji su uvek želeli da budu Bogovi, i one druge koji su uvek želeli da nekog obožavaju i prate. Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung 111111
Jedino forume smatram da iako su tracenje zivota na internetu imaju pozitivnu stranu.
Inforimses se , procitas nesto novo,mozes da pratis stvari koje te interesuju i da pronadjes ljude koje te iste stvari interesuju pa razmenjujete misljenja,preporuke i ostalo.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Hkj... ja pratim twitter jer ima par likova koji u 140 karaktera uspeju da ubodu neki aforizam... Za to treba imati talenat...

Takodje... iskacu mi obavestenja sta je postavljeno na nekim sajtovima koje pratim.... tipa gawker ili novinski sajtovi... jer se na taj nacin oglasavas...

Plus... mozes javno da hejtujes... nema skrivanja... svi vide sta lupetas...  osim ako nisi Biljana Srbljanovic...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung SGH-E590
Au jbt pa nije nesto glupo samo zato sto ga ima Karleusa... Smile Preko tog tvitera se moze pokupiti dosta informacija koje realno ne bi bile objavljene kao vest. Ja inace nemam tviter, ali ponekad otvorim profile raznih sportskih strucnjaka i novinara i informisem se o nekim stvarima. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Dobar je twitter
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
uaaaaaaaaaaa tviter
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Nokia 6630, valjda
Nisam prihvatio ni FB, necu ni tviter... razmishljam da batalim i forume i da se vratim na IRC...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Hkj... ja pratim twitter jer ima par likova koji u 140 karaktera uspeju da ubodu neki aforizam... Za to treba imati talenat...

To je kul,samo... šta imaju njegovi ''pratioci'' od toga? Smiley

To se zapitam svaki put kad otvorim onaj Informer, koji na svakoj stranici maltene ima poneki usrani Twitter citat, i vidim citate,i političMara i nekih pak običnih likova,kojima u opisu stoji ''uticajan Twitteraš''.  Smile  Smile
Šta znači to ''uticajan Twitteraš''? Šta,on je neki pametni baja koji je sve skapirao i smislio,i on ima 1000 pajaca koji ga prate kao faraona i slažu se s njim,i... i... šta dalje? Ako je tolko pametan i ako se oni tolko slažu s njim,što ne urade nešto? Smiley

Mislim,da se ne za*ebavamo mi... 90% sadržaja,i uopšte, radnji sa društvenih mreža,pa i foruma (''opšte'' namene) jeste mlaćenje prazne slame.  Smile  Jer se sve svodi na priču. E,sad,razlika između Twittera i foruma je to što su forumi pravljeni u određenom formatu, za generalnu diskusiju,pa tako mogu da donesu i neke dobre stvari ( za mene su to prilike da : se promeni neki stav (mada se to dešava ređe nego zemljotresi...) , nauči nešto novo(takođe retko,jer svi sve znaju), kupi/proda nešto, nađe savet/rešenje za neki problem, upoznaju neki ljudi... )

Dok se kod Twittera sve svodi na,manje više,monolog. Jaaaa imati Twitter stranicu, jaaa mighty Twitteraš, ja prosipati znanje i mudrost vama pratiocima,jaaa juče raditi to i to...        Šta je tu kul?
Inače,znam ja da tamo ima ona opcija ''reply'',ali to nije diskusija. To je običan bullshit. Skroluješ i skroluješ da bi pročitao 5 komentara ili neku izjavu koja opisuje nešto više od proste rečenice ''juče sam jeo sarmu''.  Za*ebi ti to.
To nije komunikacija,to je običan monolog.Pravljenje kulta i idola od sebe.

Zaista ne kapiram koja je poenta svega toga. Kažem, forumi,iako se takođe svode na priču, mogu itekako da imaju poente i koristi. A ovo sranjce... gde jedni prate i obožavaju drugog koji se tu šatro ''oglašava''... jer nije dovoljno mudo da ima svoj sajt,ili pak ima,ali oće da od sebe napravi još većeg idola... to je meni smejurija.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2013, 23:01:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
tviter nije postao deo moje stvarnosti, niti ce postati..

ne razumem ljude koji pridaju znacaj tom nacinu komunikacije, za mene licno je cisto bacanje vremena i mozdanih celija
Ко не уђе у Матрикс, тај није жив.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 9.344 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.