Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Portret "loše mame" koji je potresao Ameriku  (Pročitano 680 puta)
10. Apr 2014, 02:36:12
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Šaneša Tejlor, samohrana majka dvoje male dece, ostavila je decu samu u kolima s upaljenim motorom i otišla na razgovor za posao. Prolaznici su čuli da jedno od dece plače, pozvali su policiju, i Tejlorova je po povratku uhapšena, a deca su joj oduzeta do završetka suđenja.

Policijska fotografija Šaneše Tejlor nakon što je uhapšena jer je dvoje male dece ostavila ukolima da bi otišla na intervju za posao

Ona je tvrdila da nije mogla da nađe nikog ko bi joj pričuvao decu da bi otišla na razgovor za posao, pa je dečaka od dve godine i bebu od šest meseci ostavila u kolima sa upaljenim motorom i otškrinutim prozorima, parkiranim ispred zgrade osiguravajućeg društva u kom je pokušala da se zaposli.

Priča o ovom događaju i fotografija Tejlorove prilikom hapšenja, na kojoj joj se niz lice slivaju potoci suza, potresli su Ameriku i izazvali pravu lavinu izraza podrške i saosećanja sa samohranom majkom, koja u nezavidnoj situaciji možda i nije postupila baš najbolje, ali teško da bi neko za to mogao ozbiljno da je krivi.

“Neki od nas osećaju da se Šaneša našla u nesrećnoj situaciji i da, nažalost, privreda kao što je naša, mnoge samohrane majke dovodi u situaciju da čine užasne greške poput ove”, napisala je, recimo, Amanda Bišop, koja se osetila pozvanom da pokrene sajt za prikupljanje pomoći Tejlorovoj.

Građani su joj u međuvremenu već uplatili više od 95.000 dolara, a sve su brojniji i izrazi podrške, poput ove:

“Svako pravi greške nalik Šanešinim. Razumem da je izuzetno teško biti samohrana majka dvoje male dece. Nadam se da će vam moj prilog pomoći da se izborite na sudu i da ponovo budete sa svojom decom", piše recimo jedan od donatora, koji su ostavili i preko 3.000 komentara.

“Niko ne bi trebalo da bude kažnjen jer je uradio najbolje što je mogao u teškoj situaciji. Molim se da sve ispadne dobro za Vašu decu i Vas”, napisao je drugi donator.

Šaneša Tejlor se na prvom saslušanju izjasnila da se ne oseća krivom za zlostavljanje dece za koje je po dve tačke tereti optužnica, a 31. marta je puštena iz zatvora uz kauciju od 9.000 dolara, koju je platila njena crkvena opština.

Izvor
___________________________________________________________________________________

Ah, Amerika.  Smile Salu na stranu, jbg, dosta su rigorozne socijalne sluzbe kod njih za ovakve stvari.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Jbg zao mi je. Nije imala kome da ih ostavi, ostavila je upaljen auto, odskrinut prozor i nije otisla da se siri noge nego da pokusa da se zaposli....moja puna podrska Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
sandra draga ti... Smile sta ti radis u ova doba ovdje...  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Да је БФ жив имао би сигурно неки квалитетан коментар Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
sandra draga ti... Smile sta ti radis u ova doba ovdje...  Smile

Ne mogu da spavam, uhvatila me nesanica, hoce to mene - periodicno.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Yeap... to je manje vise to...

Inace, ispostavilo se da postoji par vrtica koji nude uslugu besplatnog cuvanja dece ako roditelji idu na razgovor za posao, ali je problem sto se oni nigde ne reklamiraju... tako da... jedino resenje ti je da ostavis dete i nadas se najboljem...

S druge strane, veliki broj dece zivi u uzasnim uslovima i policija i socijalne sluzbe ne reaguju na to...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.