Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:27:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: tuzna .... :cry:  (Pročitano 17858 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Meni nije jasno kako neko moze da napise: pokusava da privuce paznju suprotnog pola, glasac DS i sl.

znachi jeste DS-ovac ...  Smile znao sam odmah , tamo su svi ljigavi beskichmenjaci ...  Smile Smile

Citat
Ustvari, shvaticu sve to kao salu. Jer ove dve osobe, pokusavaju da okrenu na salu, nesto sto ja shvatam, jer se meni desilo, veoma ozbiljno.

to shto se tebi desilo nije nimalo ozbiljno . da te je udario kamion ,pa da si ostalo dozivotno paralizovana ,da morash da se hranish na cevku i da ti treba stalna pomoc oko vrshenja nuzde - e to bi bilo ozbiljno  Smile Smile (dobro ni to ne bi bilo ozbiljno )  Smile Smile Smile

Citat
A ne kao tzv. prijatelji: nista se ti ne brini, bice sve u redu, a onda ne mogu izdrzati da ne pitaju jel ti se javio.

nishta nece biti u redu , ostacesh usedelica i sama celog zivota i sve ce te mrzeti ...  Smile Smile Smile jel si to htela da chujesh ?  Smile

p.s. poshto vidim da si josh uvek zaljubljena u tog tvog glupog DS-ovca , najbolje je da ti pozovesh njega i da se pomirite ,pa cete do proleca da zaboravite sve ovo ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... drustvo, nova poznanstva. to je problem. gde, kako, kuda?

mislim da smo malo konkretizovali situaciju nakon raskida  Smile

... ajte ljudi, da cujemo predloge  Smile

nakon raskinute dugogodisnje veze pre par godina, imala sam nameru da upisem kurs jezika, u zelji da malo promenim krug ljudi, naucim nesto novo i zadam sebi zanimaciju... imala sam potrebu za promenom, za nekim novim desavanjima koja ce pomoci da se potisnu uspomene i ustaljeni nacin zivota.
taj ustaljeni ritam mi je u stvari najvise smetao, jer je najvise evocirao ono za sta sam zelela da sto pre postane proslost, nesto sto je iza mene, a ne praznina koja je stalno prisutna...

medjutim se desio novi momak, sadasnji suprug, pa se taj plan nije ostvario   Smile ... bio je to momak od koga sam kupovala knjige  Smile

ali recimo tako nesto mi pada na pamet... tecaj necega
spoji se lepo s korisnim   Smile
 ... dakle, mogla bi nasa tuzna devojka da probere malo po svojim interesovanjima, neostvarenim zeljicama i sl., pa da eventualno na takvim mestima krene da upoznaje nove ljude  Smile

to je moj predlog  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2008, 13:21:08 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Da, kurs nije los, pogotovo ako volis jezike, ali mozes upisati kurs bilo cega, plesa recimo, kuhanja, bar tu imas izbor.
Kreni na fitness, aerobik, klizanje .. otidji na putovanje ako imas kinte i vremena naravno .. Mozda upoznas savrsenog stranca kao u filmu  Smile

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Jao, kako prepisujete.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Girl Flower Power  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Machakz bila si u pravu. Nije proslo ni mesec dana, on se javio. Poslao mail: Cao, kako si, kad cemo se videti???? ?? ?? ??

Prvo sto mi je palo na pamet, jeste da mu odgovorim da odjebe.

Nisam. Niti cu mu odgovoriti.

Ima jedan drugi problem koja moja savest ne dozvoljava da ne mislim na to. On je u nekoj ogromnoj krizi. Znam otpilike u cemu je problem, a taj njegov drug me svaki dan zove i govori kako je on neraspolozen, kako mu treba pomoci, nervozan je, treba da ga trgnemo.
Prva stvar, s svojom bivsom je, nek se njoj obraca, nek mu ona pomogne.
Druga stvar, nas dve smo dve razlicite osobe, potpuno, ona je tip: ja te volim, ja cu uraditi sve za tebe, samo da ti budes pored mene. Ja sam tip: ili ili. Kako je tako je, ako ces tako, idi svoj put trazi.

Znam da bih mu mogla pomoci, znam da mu ocajnicki treba pomoc.
Moj problem: - moja savest. Govori mi: zamisli da se ti nalazis u toj situaciji, uvek bi ti bila potrebna pomoc. Moje razmisljanje: pa ja sam mu uvek pomagala, kad god mi je moja savest to govorila, pa, sta sam dobila na kraju. Moja savest: pa sta tebe briga, pomozi uvek kad mozes. Moje razmisljaje: da li je on stvarno tako "bezobrazan", da mi se javlja, nonsalantno, ili, posto zna da je pogresio, pokusava da ispravi.

Zasto bih mu ja pomagala. Zasto da trosim svoju energiju, opet na gluposti (moja savest: dobro se dobrim vraca), treba da je trosim za sebe.

Sta bih mu ja rekla kad bih ga videla. Gubi mi se s ociju. To je jedino sto bih mu mogla reci.

Sad sam procitala opet sve ove postove i jedino sto mi kroz glavu prolazi jeste: opet bi to bilo sve po starom, imao je priliku, uradio je sto je hteo, ne vredi se vracati tamo gde nije bilo lepo. Ne zelim vise ni prijateljstvo s njim. Zasto bih ga ja savetovala, pomagala mu, pa izabrao je svoj zivot. (Moja savest: ne zelim vise da slusam svoju savest)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Draga,  savest ti je mirna...mani tudje priče.
Stavila si tačku  Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
nije vredno komentarisanja, ali ipak... drugar priprema teren, bivsi momak te kontaktira mejlom, na bezbolan nacin nonsalantnom neobaveznom recenicom... bljack, bljack, bljack!!!

mudro si postupila sto nisi odgovorila ni slovom, bilo kakvim.

on ima svoj zivot, ti imas svoj. njegovi problemi su njegovi, i ti imas svoje probleme takodje.
i vi niste prijatelji, vec bivsi par. on ima ko da mu pomaze, prijatelje, novu-staru devojku,nije ni bitno... ti svakako nisi jedina osoba na svetu koja mu moze pomoci i od koje mu zivot zavisi.

sto rece margarita, stavila si tacku.

sem toga, kada su veze u pitanju, ko god da je raskinuo formalno, zene su te koje raskidaju... muskarci najcesce pokusavaju da se vrate, u trenucima nesigurnosti, usamljenosti... pod dejstvom alkohola ili kako vec.
ali ne u smislu stvarno vrate, vec vrate u sigurnu luku, da odmore.
to sto te je kontaktirao, ne znaci nista u nekom pozitivnom smislu. to je cisto opipavanje terena. pogotovo na taj nacin, bezlican.

ti odluci, moj ti je savet da ne popustis svojoj radoznalosti   Smile
samo ces osveziti svoju tugu koja je tek pocela da bledi i zaceljuje  Smile
i jos dodatno potrositi vremena i energije... nemoj  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2008, 23:20:47 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo razmisljam celo vece sta bih mu rekla i da se javim. Ne znam. Ni jedno jedino pitanje nisam smislila, ni jednu jedinu recenicu. Sta bih mu ja mogla reci sem: Sta sad hoces od mene???

Ne vredi. Sad i u narednih 10-tak dana nemam vremena da razmisljam o njemu i njegovom javljanju. Odgovoriti mu ne mogu kratkom recenicom, a za dugu, nemam vremena.

Jednostavno ta druga strana, moja savest mi ne da mira, "mogu a necu". Mozda mu je stvarno stvarno potrebna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
A gde je on bio kad je tebi bila stvarno potrebna pomoć? Kada si Novu godinu preplakala zbog njega, u jutro posle i sledeće i sledeće?
Gde je on bio tada da te pita kako si, da li si dobro?

Batali to... Pored svega, još je i dovoljno bezobrazan i sebičan od tebe da traži pomoć...

(nećeš mi verovati, ali čitajući sad ove tvoje najnovije postove, baš sam se iznervirala... kako je samo bezobziran...  Smile)
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:27:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.