Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:59:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: tuzna .... :cry:  (Pročitano 17836 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
  Uh......pročitao sam svih 16 stranica,aj da razmislim pa kasnije.
Prvo u šta sam siguran je da promeniš broj telefona,a za ostalo...
Naučio sam... da je dobro davati savjet samo u dva slučaja: kada ga netko traži ili kada je pitanje života i smrti.
 Naučio sam... da ne mogu odabrati kako se osjećam, ali da mogu odabrati što ću napraviti u
vezi toga.
Naučio sam... da ljubav, a ne vrijeme, liječi sve rane.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2008, 05:29:19 od kovalski 33 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Za ljubav treba vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

...šta nisam pročito

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung 
Nije primereno da komentarisem bilo sta kad nema druge strane medalje, hocu da kazem da treba cuti i njegovo vidjenje stvar (sto nije moguce ), pa tek onda donositi zakljucke o bilo cemu. Moja teorija je da je za sranje u vezi potrebno dvoje, nikada nije samo jedan kriv.
IP sačuvana
social share
Westie mužjak, star 5 god. osvojene titule 5xPRM, 2xR.CAC, 27xCAC, 2xR.CACIB, 13xCACIB, 26xBOB, J.BOG, 4xBOG III, 3xBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, CH MK, CH GR, INT CH. Club Winner
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
Evo razmisljam celo vece sta bih mu rekla i da se javim.

napishi mu : volim te i oprosti shto si me prevario ,ne mogu da zivim bez tebe ,maltretiram ljude po forumima ...  Smile

p.s. ne slushaj ove "savetodavke" - koliko su samo one srecnih brakova razorile ,a ne mogu jednu pishljivu vezu ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije vredno komentarisanja, ali ipak... drugar priprema teren, bivsi momak te kontaktira mejlom, na bezbolan nacin nonsalantnom neobaveznom recenicom... bljack, bljack, bljack!!!

mudro si postupila sto nisi odgovorila ni slovom, bilo kakvim.

on ima svoj zivot, ti imas svoj. njegovi problemi su njegovi, i ti imas svoje probleme takodje.
i vi niste prijatelji, vec bivsi par. on ima ko da mu pomaze, prijatelje, novu-staru devojku,nije ni bitno... ti svakako nisi jedina osoba na svetu koja mu moze pomoci i od koje mu zivot zavisi.

sto rece margarita, stavila si tacku.

sem toga, kada su veze u pitanju, ko god da je raskinuo formalno, zene su te koje raskidaju... muskarci najcesce pokusavaju da se vrate, u trenucima nesigurnosti, usamljenosti... pod dejstvom alkohola ili kako vec.
ali ne u smislu stvarno vrate, vec vrate u sigurnu luku, da odmore.
to sto te je kontaktirao, ne znaci nista u nekom pozitivnom smislu. to je cisto opipavanje terena. pogotovo na taj nacin, bezlican.

ti odluci, moj ti je savet da ne popustis svojoj radoznalosti   Smile
samo ces osveziti svoju tugu koja je tek pocela da bledi i zaceljuje  Smile
i jos dodatno potrositi vremena i energije... nemoj Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
I opet mi je njegov drug danas spomenuo kako on ima mnogo problema. Ja sam slegnula ramenima samo na to. (necu se vise ni javljati tom drugu)
I opet mi je poslao isti mail jutros, ali na moju drugu mail adresu. I opet nisam odgovorila.

bozamc ... ne znam da li si procitao moje postove od pocetka, niti sam nesto preuvelicala niti slagala, onako kako pise tako je i bilo. Pa mozes da doneses i sam neki zakljucak bez da cujes obe strane.

bf_109_g_6  ... nemam sta da mu oprostim za prevaru, nije on mene prevario, vec je promenio svoje ponasanje odjednom u poslednjih nekoliko posle tih 4 godine. Pre toga smo se sve zajedno dogovarali i zajedno pravili planove, kad se on promenio i poceo nesto drugo da prica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
(necu se vise ni javljati tom drugu)
E ovo bi ti bilo pametno...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Citat
(necu se vise ni javljati tom drugu)

Da li si ti to konačno shvatila da ti on nije drug? Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moguce. Poceo je da bude jako dosadan. Srecom, nismo se mnogo puta ni culi, ali ono pre neki dan i ovo veceras, smorio me.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25

bf_109_g_6  ... nemam sta da mu oprostim za prevaru, nije on mene prevario, vec je promenio svoje ponasanje odjednom u poslednjih nekoliko posle tih 4 godine. Pre toga smo se sve zajedno dogovarali i zajedno pravili planove, kad se on promenio i poceo nesto drugo da prica.

bolje mu oprosti nego da ti propadne  Smile ... znash i sama da ga volesh  Smile ,a vremena su takva - lik je malo prolupao ali shta da se radi . savetujem ti da ga kad pochne neshto da trtlja bezveze ,uzmesh oklagiju u ruke i reshish problem  Smile ,a ne da slushash ove rasturachice brakova na forumu - one su mnogo zlobne i zavidne znash  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:59:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.