Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:43:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: tuzna .... :cry:  (Pročitano 17885 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Zašto toliko tragično shvataš to što si sama za Srpsku (ustvari, pravoslavnu) NG?
Nema potrebe da to tako doživljavaš, kao tragediju jer si sama, a svi se navodno ludo zabavljaju...

Evo, ja ću sad da učim jer mi je počeo rok, i dosta ljudi iz mog okruženja na isti način provodi pravoslavnu "najluđu noć"...
Ne budi rob tih, po meni bezveznih, običaja "moram da urlam kad svi drugi urlaju"...

I probudi se malo... osvrni se oko sebe... i, kako moja mama kaže, išamaraj samu sebe ...preispitaj se koliko zapravo imaš realnih razloga za takvu neviđenu samosažaljevačinu...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Bf tako nežan po običaju. Da te pouči tetka, tako se radilo u vreme pećinskih ljudi. Danas je dovoljno da pozoveš devojku na kafu, a onda se lepo upoznate, pa ako ti se dopadne možete posle i u bioskop.

ne preterujmo tetka  Smile ... nisam ja sebe video kao kandidata za razmahivanje bashtenskim alatom ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ne znam sta bih dodala... mogu samo da se ponovim
tugujes nad svojim ulozenim trudom, protracenim vremenom, neostvarenim planovima i zeljama? time samo dodajes jos vremena i emocija na tu kamaru. nemoj.
stavi tacku.

u krajnjoj liniji, tebi je tebe zao... promeni vizuru. nema sta da ti bude zao. bilo je lepo, onda je prestalo da bude lepo i bolje sto se zavrsilo pre nego sto se desila neka mnogo ozbiljnija agonija.
prihvati to, i teraj dalje. to nije gubitak. to je zivot.
nemoj se plasiti promena, nemoj ih negirati... nemoj tugovati. promene su se vec desile, htela ti to ili ne. sat ne mozes vratiti unazad. ucini da te promene budu na bolje, ovo je tvoja sansa za mnogo bolju buducnost od one koju si planirala  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2008, 10:35:34 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ama pusti kretena, nego zagledaj se ti malo u tog druga. Vidis da je fin neki dok te zvao da vidi sta radis Smile
IP sačuvana
social share

Biće jedno sokoćalo u koje će ljudi gledati i vidjeti šta se dešava na drugom kraju svijeta.
                                        Mitar Tarabić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

... tebi je tebe zao...  

upravo to. sad u ovom trenutku. i ja to znam. ali s nekim planiras, kao ja s njim da nadjemo zajedno stan, da kupimo super auto i sve tako nesto i ja se pripremim na to, kao sledeci korak. a sad nista od toga, ja se vracam u stan koji mi se muci, kojeg ne mogu vise da gledam, a ne da boravim u njemu. i pitam se kad ce se opet pruziti prilika da opet pocnem da mislim da trazim stan. eto tako neke sitnice me jako nerviraju. obicno kazu, ako tezak ispit ne polozis iz prvog puta, polagaces da dugo. e tako i ja mislim za sebe, ako nisam uspela ovo, ko zna hocu li imati vise priliku.
njegov drug mi se zali, on je sad u nekoj krizi, kako bi mu pomogli???? ma ne zanima me, necu da ga vidim vise, ni cujem za njega.
a lakse mi kad napisem ovo i kad dobijem od vas odgovor, saljiv, ozbiljan, bilo kakav. onda vratim sebi samopouzdanje, valjda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Kreni na fitness ... ovaj odgovor spada u kategoriju ozbiljnih.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Ha, jos jedna nova, srpska godina, ja opet sama. Bozic, porodica, onda bolesna 4 dana visoka temperatura. Sad opet sama, tuzna, opet me neko raspolozenje uhvatilo, raspolozenje koje ce trajati veceras, nista novo nije doslo u moj zivot, samo bolest. Priznajem, on mi nije pao na pamet ovih dana, pricala o njemu jesam, ali mislila, razmisljala nisam. Ali jos jedno vece koje treba da bude radosno, ja cu preplakati, verovatno, pitajuci se sta je sledece lose sto ce mi se desiti? Zove me njegov najbolji drug, ne prica o njemu nista, ja ne pitam. Verovatno se pomirio sa tom bivsom devojkom, verovatno je opet onaj zanos, koji ce mozda trajati dugo, a mozda ce posle par meseci videti da to nije to. Nije vise vazno, vazno je da sam ja bolesna. I da cu da prelezim i ovu srpsku novu godinu, kao i onu prethodnu i da se pitam, zasto sam ja to zasluzila posle toliko godina, sta sam ja uopste to uradila da mi se to desi? Mozda i necu razmisljati, mozda sad, dok pisem, razmisljam. Tuga.

psihijatar =podhitno
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Nije potreban psihijatar. Devojka nije bolesna, vec tuzhna. Neko to podnosi lakshe, neko tezhe.

tuzna, kreni ti lepo makar iz sujete u lov koliko sledeci vikend.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
kako si je samo lepo posavetovao.da svoj problem zaobilazi.ima samim tim 2 problema .

vidi se da nisi nikada imao vezu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Budimo ozbiljni ovaj put, ovo nije jedna od onih tema za zajebanciju.  Smile

Potrebno joj je da bude u drushtvu, da upoznaje nove ljude, da se smeje ... a posle kad sve legne na svoje mesto mozhe bez problema da se upusti u novu vezu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:43:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.