Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da je potrebno zabraniti pojedine navijacke grupe?
Da
34.3%  (23)
Ne
65.7%  (44)
Nemam misljenje
0%  (0)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzilac trazi zabranu navijackih grupa  (Pročitano 23638 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Eto... sad bar znamo odakle su potekli napadi na strance kao i onaj na autobus blizu sajma u zadnjih mesec dana.

Pametno odigrano s njihove strane, mora se priznati.  Smile
Pomalo jevrejski.  Smile

Potopiš Lusitaniju - uvedeš zemlju u Prvi Svetski rat (i profitiraš)
Zapališ Rajhstag - preuzmeš vlast
Srušiš svetski trgovinski centar - Eto ti povod za "uvođenje demokratije" u drugoj zemlji (koja se nekako napaja na naftu valjda)
Odradiš par "terorističkih" napada i ubediš ljude da su svuda oko njih "teroristi" - možeš slobodno i u svakom trenutku da oduzmeš ljudima slobodu bez nekog posebnog razgloga, čisto zbog ugrožavanja bezbednosti građana ih možete izvući iz sopstvene kuće u svako doba dana... ili noći... (ukratko: kidnapuju ljude)
itd
itd
itd itd.
ima toga dosta.

U čemu se ovo razlikuje?
U gradu u kojem nikad nije bilo sranja sa strancima na duže staze, u gradu u kojem je protekla Univerzijada i Evrovizija bez ikakvog incidenta a bilo prisutno nekoliko hiljada stranaca... desi se niz nerazjašnjenih zločina za kratak vremenski period... i u svakom se sumnjiče navijači.
Kao posledicu toga... dobili smo ovu temu.  Smile

Slobodno me nazovite paranoikom i teoretičarem zavere... pa i šovinistom... ali smrducka malo na Jevreje... ili barem na njihove principe...

PS. Naravno, među navijačima ima dosta propalica, divljaka i džabalebaroša. Niko to ne osporava.

Лепо речено за Универзијаду  Smile ... Мора да се град променио у међувремену.  Smile

А кад си се већ дотакао те теме ... Сећате ли се брујања у медијима о ''врелој јесени која нас чека, таласу штрајкова и социјалном незадовољству, главном удару кризе'' итд ...  и шта имамо од свега тога? Нема штрајкова и социјалног незадовољства јер је влада успела да се избори са последицама кризе? Хмммм да може бити  Smile ... Може бити и да су нашли згоду и прилику да народу скрену пажњу како је опасно јавно окупљање и успут забране иста на тргу ... мислите о томе  Smile  Smile

Citat
niz nerazjašnjenih zločina
нема низа неразјашњених злочина ... за Француза се зна, за Енглеза се зна, Либијац је био пијан као дупето па ни сам не зна како је повређен
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 12:01:12 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ocigledno je da niko iz policije ,drzave,sudstva ..ne razume nacin funkcionisanja navijacke grupe,i sve dok to bude bilo tako mogu samo da im se nasmejem za sve ove gluposti koje pricaju o zabranama..ne shvataju da Delije nisu bile u vecoj ekspanziji ko zna od kad i da nas ima sve vise i vise,i to od slucaja sa Urosem..inat je cudo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Nije OK, ja to nigde nisam ni reko! Ali to sto je napadnut zato sto je navijac drugog kluba, a ne zato sto je stranac koji prica drugim jezikom, menja situaciju u toj meri, sto se time, taj slucaj ni po cemu ne razlikuje od gomile slucajeva koji se svakodnevno desavaju sirom "slobodom i demokratijom okupane EU" Smile

I sve to i dalje ne menja cinjenicu da ti i tebi slicni namerno lazete i podmecete samo da bi sto vise ocrnili Srbiju i predstavili je onakvom kakva nije. Pa posto smo dokazali da lazes....s tobom je rasprava zavrsena  Smile

pa da dokazao si da nije pretucen francuz, da nije pretucen libijac, da nije napadnuta australijanka. oni su svi napadnuti kao stranci, pod izgovorom da su navijaci drugog kluba ili ucesnici gej parade - potpuno je svejedno. poruka koja je htela da se posalje tim akcijama je da beograd nije sigurno mesto za strance, a pogotovo ne za one koji navijaju za drugi klub ili idu na gej paradu.

dakle - ispao si lazov i porastao ti je nos

inace danas smo na skupu pokazali da je beograd mesto i za strance i za gejeve i sve ostale ljude pa i za tebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Sony 
Koja glupost.....baš da vidim kako će to da zabrane navijačke grupe.....Jesu li oni normalni.........?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Koja glupost.....baš da vidim kako će to da zabrane navijačke grupe.....Jesu li oni normalni.........?

delimicno si u pravu. hapse sitne ribe a krupne ostavljaju....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
пакао моралног понора и дисторзија мисли ...  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 18:30:41 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Samo drakonske kazne,kamere na stadionima,evidencija izgrednika,zabrana dolaska na stadione,obavezno javljanje policiji za vreme utakmice,nema pasoša za izgrednike,ne smeju da napuštaju zamlju kad klub ide na gostovanje...

Treba primeniti represiju nad njima,kad njih 10-ak dobije kazne od 10 i više godina i još stotinak po par godina,ostali ima da budu manji od makovog zrna,ti nema greške,ima da splasnu,nosiće novine za sedenje kad idu na utakmicu. Smile

Naravno,klubovi mora da imaju uvid ko su članovi navijačkih grupa,i da onima protiv kojih se vode postupci,da ih izbace iz članstva,ali vodstvo naših klubova su obični miševi i marionete pa ne smeju da zucnu,kad se klubovi privatizuju,biće to lakše odraditi.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Е,мој клићо,упао си у лоше друштво...а ја се без разлога уплаших да нећеш успети у животу. Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Samo drakonske kazne,kamere na stadionima,evidencija izgrednika,zabrana dolaska na stadione,obavezno javljanje policiji za vreme utakmice,nema pasoša za izgrednike,ne smeju da napuštaju zamlju kad klub ide na gostovanje...

ma odma streljanje .... Smile Smile Smile da pobijemo te navijache pa da nam sunce sine u drzavi ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo

ma odma streljanje .... Smile Smile Smile da pobijemo te navijache pa da nam sunce sine u drzavi ...  Smile Smile Smile
A šta bi im ti radio,vidiš da ništa ne pomaže,da ne jebu živu silu,onda ostaje samo represija,Engleski recept koji je uspešno primenjen.Gotova priča.

Mora da skapiraš da udaraju po narodu,da se međusobno ne tuku,kakvi su to kurčevi junaci,nek se nađu na nekol livadi pa neka se tuku do iznemoglosti,ali,to ne vole naši navijači,nije fora u fajtu ako slučajno možeš da izgubiš,fora je da vas 30 napadnete jednog,e,onda ste pravi navijači i junaci.A kad su sami,nema ih nigde,smradovi.

Brate,znači,meni lično ne smeta što se tuku,to rade svi huligani,ali ne možeš da napadaš ljude po ulici,i kod kriminalaca se zna da ljudi koji nisu u tom krugu,da se ne diraju,svoje probleme rešavaju izmešu sebe,a ne da prebijaš ljude po ulici,to je kukavičluk i da kradeš po pumpama,to je klošarenje. Smile

Veruj mi,ne želiš da neko tvoj naleti na jednu takvu grupu u sporednoj ulici,zgazili bi ga a da ne zna zašto. Smile

I šta bi ti uradio povodom problema sa navijačima??? A ja verujem da ti misliš da ne treba ništa uraditi,i pustiti ih da rade šta hoće,ponovo iz političkih razloga,da oni prave sranja,a da se to predstavlja kao nesposobna vlast,i da nije problem u navijačima,nego u vlastima.A ako bi i došlo do promene vlasti,a navijači ne bi više pravili sranja ,pa to bi onda samo značilo da su po naređenju to radili,čijem,pa tih što su došli na vlast. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.