Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da je potrebno zabraniti pojedine navijacke grupe?
Da
34.3%  (23)
Ne
65.7%  (44)
Nemam misljenje
0%  (0)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzilac trazi zabranu navijackih grupa  (Pročitano 23658 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Kaže,jebe mi se za utakmicu,idemo da pravimo sranja.On nije kriminalac,nego ludak koji voli da se bije sa policijom.

Pa ludak je ludak, a ne navijac....a ludaci mogu imati i imaju razne hobije, zanimanja, strasti, ljubavi i profesije - pa nijednu ne zabranjuju

Ovo je ocigledno pisao neki saradnik sluzbe...to je taj stil  Smile

Znaci ipak nije napadnut samo zato sto je pricao drugim jezikom i da Srbi ne mrze strance samo zato sto su stranci

dao sam ti linik za ceo tekst, ovde sam samo izdvojio najbitniji deo. nije nikakva tajna da ga je pisao milos vasic, a tesko da je on saradnik bilo kakve sluzbe jer da jeste, odavno bi upozorio svog kolegu anastasijevica za podmetanje bombe  Smile

Procitao ceo teks i nigde nije napsiano da je napdnut zato sto je stranac i govori stranim jezikom....tako da si, kao sto sam ti ranije i rekao, masno slagao, da se u BG ljudi tuku samo zato sto su stranci, a sto ti, i tebi slicni, vec nedeljama pokusavate da nametnete Srbiji i Srbima i predstavite ih kao manijake koji setaju unaokolo sa stanglama i cekaju da neko progovori stranim jezikom

A Milos Vasic.... Smiley 1
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 00:58:31 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Procitao ceo teks i nigde nije napsiano da je napdnut zato sto je stranac i govori stranim jezikom....tako da si, kao sto sam ti ranije i rekao, masno slagao, da se u BG ljudi tuku samo zato sto su stranci, a sto ti, i tebi slicni, vec nedeljama pokusavate da nametnete Srbiji i Srbima i predstavite ih kao manijake koji setaju unaokolo sa stanglama i cekaju da neko progovori stranim jezikom

a znaci ako je napadnut zato sto je navijac drugog kluba onda je to ok?
u bg su pretuceni mnogi stranci poslednjih dana, a lepo ti to sve u tekstu pise i sada ti meni hoces da prepricas kao da ga ja nisam citao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Citat
Kaže,jebe mi se za utakmicu,idemo da pravimo sranja.On nije kriminalac,nego ludak koji voli da se bije sa policijom.

Pa ludak je ludak, a ne navijac....a ludaci mogu imati i imaju razne hobije, zanimanja, strasti, ljubavi i profesije - pa nijednu ne zabranjuju
Pa da,ali svi koji idu na gostovanja slično razmišljaju,nema tu nekoga da kaže,ljudi,nije to u redu,nego kad jedan krene,svi idu,zato traže zabranu navijačkih grupa,a ne navijača.Jer uvek iste navijačke grupa prave sranja.Zato ih treba zabraniti.

Mada iskreno,od svih navijača,jedno 300-500 treba kontrolisati,i držati dalje od stadiona,i ne bi bilo problema,.

I u pravu si da je policija trebala da uhapsi te dilere zbog droge,i onda ne i bili na stadionu,ali,to je drugi problem,nesposobnosti i korumpiranosti policije. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung XYZ1004
Citat

a znaci ako je napadnut zato sto je navijac drugog kluba onda je to ok?
u bg su pretuceni mnogi stranci poslednjih dana, a lepo ti to sve u tekstu pise i sada ti meni hoces da prepricas kao da ga ja nisam citao

Nije OK, ja to nigde nisam ni reko! Ali to sto je napadnut zato sto je navijac drugog kluba, a ne zato sto je stranac koji prica drugim jezikom, menja situaciju u toj meri, sto se time, taj slucaj ni po cemu ne razlikuje od gomile slucajeva koji se svakodnevno desavaju sirom "slobodom i demokratijom okupane EU" Smile

I sve to i dalje ne menja cinjenicu da ti i tebi slicni namerno lazete i podmecete samo da bi sto vise ocrnili Srbiju i predstavili je onakvom kakva nije. Pa posto smo dokazali da lazes....s tobom je rasprava zavrsena  Smile

Citat
Pa da,ali svi koji idu na gostovanja slično razmišljaju,nema tu nekoga da kaže,ljudi,nije to u redu,nego kad jedan krene,svi idu,zato traže zabranu navijačkih grupa,a ne navijača.Jer uvek iste navijačke grupa prave sranja.Zato ih treba zabraniti.

Mada iskreno,od svih navijača,jedno 300-500 treba kontrolisati,i držati dalje od stadiona,i ne bi bilo problema,.

O tome govorim...navijacka grupa Delije broji hiljade i hiljade ljudi (i grobari naravno)... i sad neko hoce da zabrani celu grupu, zbog 200-300 ljudi koji bi ta sranja pravili i bez toga da su pripadnici navijacke grupe. Dakle, ko sto rekoh, ludak je ludak i on ce svoje ludilo ispoljavati nevezano za to u kom i kakvom se drustvu, grupi ili organizaciji nalazi.

Citat
I u pravu si da je policija trebala da uhapsi te dilere zbog droge,i onda ne i bili na stadionu,ali,to je drugi problem,nesposobnosti i korumpiranosti policije.

Neefikasnost i korumpiranost policije, tuzilastva, advokata i sudija nije drugi problem...to je prvi, najveci i jedini problem Srbije!!!
Jer kad njega resimo..resili smo sve ostale probleme  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 01:19:45 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
u bg su pretuceni mnogi stranci poslednjih dana,

milioni stranaca... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
u jednome momentu gomile petučenih stranaca su prekrile centralni trg i zakrčile saobraćaj u našem glavnom gradu  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 07:23:03 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
svaka cast na postu, retko sadrzajan i dobar post u celoj polemici oko navijackih grupa. ali ja ne verujem da to sve mnogi ne znaju. jasno im je da akcija nije uperena protiv navijaca, nego protiv likova o kojima pises u svojoj poruci. pa mene zanima sto se onda mnogi zbog toga bune!?  Smile
Klićo,ja uvek realno sečem,bez obzira o kome se radi,i kad vidim da nešto ne valja,može da bude ko hoće,mene političke opcije,ili neka opredeljenja ne sputavaju u proceni da li nešto valja ili ne.Isto tako da pohvalim ako nešto valja,bez obzira ko je u pitanju. Smile

A i boli me ovo što rade tkz. navijači,nije to u redu i nije navijanje.

Vidim da neki kukaju kako će da isprazne stadione,a šta,kao do sad su bili puni,ajde ne zajebavajte,stadioni  nam zvrlje prazni,sem kad je derbi u pitanju. Smile

Fudbal nam je u totalnom autu,kriminal je u svim porama,kriminalci su menadžeri,trguju igračima,i priča je završena,tu nema napredka za naš fudbal.

A vi vatreni,zapitajte se zašto je fudbal spao na te grane,da je našim klubovima jedini cilj da "prezime u Evropi",pazite termin,to samo kod nas ima,znači,njima nije bitan uspeh kluba,nego da se dokopaju tih 6 utakmica više gde će da pokupe neke pare od prenosa,od karata a pulleni od kriminalaca će da imaju minutažu u Evropskim ligama i odamh im skače cena,jednostavno kombinacija na uštrb poštenih navijača,dok banditima ova situacija odgovara,da su stvari u fudbalu sređene,oni ne bi imali  prostor za kombinacije,i dobar deo njih više i ne bi dolazili na stadion jer nemaju računicu,ostali bi samo oni koji hoće da gledaju svoj klub. Smile

Sve u svemu,bedna situacija. Smile Smile Smile

I posle mene jaa
.
Veruj mi,sve što sam napisao je istina,i to je najtužnije,ne prenosim ti nešto što sam pročitao u novinama,nego sam bio ispred tog autobusa,dovezao druga da ode u Holandiju,znam kako je sve završio,znači,znam šta rade na gostovanjima,jer imam druga koji ide baš zbog toga na gostovanja,.Kaže,jebe mi se za utakmicu,idemo da pravimo sranja.On nije kriminalac,nego ludak koji voli da se bije sa policijom. Smile

Cela polemika moze da stane čim si napisao: "drug mi je rekao"
Svi na stadion...Zvezda vas zove...
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
svaka cast na postu, retko sadrzajan i dobar post u celoj polemici oko navijackih grupa. ali ja ne verujem da to sve mnogi ne znaju. jasno im je da akcija nije uperena protiv navijaca, nego protiv likova o kojima pises u svojoj poruci. pa mene zanima sto se onda mnogi zbog toga bune!?  Smile
Klićo,ja uvek realno sečem,bez obzira o kome se radi,i kad vidim da nešto ne valja,može da bude ko hoće,mene političke opcije,ili neka opredeljenja ne sputavaju u proceni da li nešto valja ili ne.Isto tako da pohvalim ako nešto valja,bez obzira ko je u pitanju. Smile

A i boli me ovo što rade tkz. navijači,nije to u redu i nije navijanje.

Vidim da neki kukaju kako će da isprazne stadione,a šta,kao do sad su bili puni,ajde ne zajebavajte,stadioni  nam zvrlje prazni,sem kad je derbi u pitanju. Smile

Fudbal nam je u totalnom autu,kriminal je u svim porama,kriminalci su menadžeri,trguju igračima,i priča je završena,tu nema napredka za naš fudbal.

A vi vatreni,zapitajte se zašto je fudbal spao na te grane,da je našim klubovima jedini cilj da "prezime u Evropi",pazite termin,to samo kod nas ima,znači,njima nije bitan uspeh kluba,nego da se dokopaju tih 6 utakmica više gde će da pokupe neke pare od prenosa,od karata a pulleni od kriminalaca će da imaju minutažu u Evropskim ligama i odamh im skače cena,jednostavno kombinacija na uštrb poštenih navijača,dok banditima ova situacija odgovara,da su stvari u fudbalu sređene,oni ne bi imali  prostor za kombinacije,i dobar deo njih više i ne bi dolazili na stadion jer nemaju računicu,ostali bi samo oni koji hoće da gledaju svoj klub. Smile

Sve u svemu,bedna situacija. Smile Smile Smile

I posle mene jaa
.
Veruj mi,sve što sam napisao je istina,i to je najtužnije,ne prenosim ti nešto što sam pročitao u novinama,nego sam bio ispred tog autobusa,dovezao druga da ode u Holandiju,znam kako je sve završio,znači,znam šta rade na gostovanjima,jer imam druga koji ide baš zbog toga na gostovanja,.Kaže,jebe mi se za utakmicu,idemo da pravimo sranja.On nije kriminalac,nego ludak koji voli da se bije sa policijom. Smile

Cela polemika moze da stane čim si napisao: "drug mi je rekao"
Svi na stadion...Zvezda vas zove...
a družiš se sa huliganima?

http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?page_id=306&lang_id=1&id=627

naša snaga nihov problem je najveći
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
According to British press reports, the Millwall fan and his family, 10 people in total, went to the wrong entrance at West Ham’s Upton Park ground before the Carling Cup tie so tried to backtrack. But they ran into a mob of West Ham fans. The group were chased down Tudor Road and the father was punched and kicked before being stabbed in Priory Road.

His sons discovered the unnamed man slumped in the street. He died in hospital yesterday, after being in critical condition for a few days.

From the press:
Detective Inspector Lee Barnard, of Newham Violent Crime Unit, said: ‘This incident was not a prearranged act of violence between two sets of rival supporters; this was an innocent family man who was subjected to a senseless attack by people intent on causing violence. ‘Although the family were not wearing any clothing that would identify them as Millwall supporters, their direction of travel may have indicated that they were.

A Scotland Yard spokesman added that the victim and his sons were separated from the rest of the family and then attacked by the mob. ‘The victim was further separated from his sons and continued to be attacked, receiving a single stab wound to the chest,’ the spokesman added. ‘The group fled in various directions. The man managed to make his way through the alleyway at the end of Tudor Road and collapsed by the Priory Road bus garage. ‘He was found by his sons who alerted the emergency services.’
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
Eto... sad bar znamo odakle su potekli napadi na strance kao i onaj na autobus blizu sajma u zadnjih mesec dana.

Pametno odigrano s njihove strane, mora se priznati.  Smile
Pomalo jevrejski.  Smile

Potopiš Lusitaniju - uvedeš zemlju u Prvi Svetski rat (i profitiraš)
Zapališ Rajhstag - preuzmeš vlast
Srušiš svetski trgovinski centar - Eto ti povod za "uvođenje demokratije" u drugoj zemlji (koja se nekako napaja na naftu valjda)
Odradiš par "terorističkih" napada i ubediš ljude da su svuda oko njih "teroristi" - možeš slobodno i u svakom trenutku da oduzmeš ljudima slobodu bez nekog posebnog razgloga, čisto zbog ugrožavanja bezbednosti građana ih možete izvući iz sopstvene kuće u svako doba dana... ili noći... (ukratko: kidnapuju ljude)
itd
itd
itd itd.
ima toga dosta.

U čemu se ovo razlikuje?
U gradu u kojem nikad nije bilo sranja sa strancima na duže staze, u gradu u kojem je protekla Univerzijada i Evrovizija bez ikakvog incidenta a bilo prisutno nekoliko hiljada stranaca... desi se niz nerazjašnjenih zločina za kratak vremenski period... i u svakom se sumnjiče navijači.
Kao posledicu toga... dobili smo ovu temu.  Smile

Slobodno me nazovite paranoikom i teoretičarem zavere... pa i šovinistom... ali smrducka malo na Jevreje... ili barem na njihove principe...

PS. Naravno, među navijačima ima dosta propalica, divljaka i džabalebaroša. Niko to ne osporava.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 09:19:20 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.