Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da je potrebno zabraniti pojedine navijacke grupe?
Da
34.3%  (23)
Ne
65.7%  (44)
Nemam misljenje
0%  (0)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzilac trazi zabranu navijackih grupa  (Pročitano 23530 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Изјаве Драгана Стојковића док је био председник Звезде:

Навијачи Црвене звезде су, наводно, досад добијали новац од клуба за све своје потребе, али то никад није било пријављено, било је све „испод жита,” о томе се тако причало, а Стојковић сад хоће да и ту врсту плаћања уведе у легалне токове:

– Клуб без навијача није клуб. Црвена звезда има армију навијача који је воле и подржавају. Од њих тражим само стрпљење при формирању тима. А резултати ће доћи. Трудићу се да наш однос буде заснован на великом међусобном уважавању. Нећу да им се удварам, а од њих не тражим да ми се удварају. То мора да буде чист однос пријатеља, чак и више од тога, рекао бих чак најрођенијих, јер сви ми у Звезди смо једна породица, једна партија, један покрет. Не знам и не желим да погађам како су навијачи раније добијали финансијску помоћ од клуба за све своје потребе, али знам да ће ова врста помоћи навијачима бити легализована. Навијачи ће отворити свој рачун на који ћемо им, уз поштовање могућности клуба, уплаћивати одређене суме новца за припреме свих њихових акција, декора, реквизита, путовања...

05 Aug 2005

Konferencija za novinare Stojkovica (zvanican sajt):

Поједини медији су често говорили о наводним привилегијама које навијачи Црвене звезде имају од стране клуба. На ту тему Стојковић каже:

«Никаквих привилегија нема, нити су навијачи тражили било какве привилегије. Летос смо имали два или три састанка где смо разговарали и они нису тражили никакве привилегије. Они сами себе финансирају. Оно што мене чини задовољним је њихово навијање и подршка на свим утакмицама. Њихова подршка је немерљива и мислим да постоји добар однос између клуба и навијача. Свима нам је у интересу да Звезда на крају сезоне освоји титулу».

18 Apr 2006

Neko je rekao OBRAZ...ne boj se nećemo reći ko ti je sve heftao ženu...
« Poslednja izmena: 01. Okt 2009, 23:25:12 od bgracanin »
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson w200
Пикси има своје разлоге ... загорчали су му живот док је био председник клуба. Сујета је чудо  Smile

Сад си пао најниже Пикси сисице  Smile

Pa, što jes' jes'. Mada, jel se ne čin da ima nečega u njegovoj priči (mislim na onaj deo o razlogu zašto ga nisu voleli) ? Smile
Sad će biti omrznutiji i od Den Tane  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Što se tiče navijačkih grupa,oni treba da budu sankcionisani i pod strogom kontrolom,kao u Engleskoj,razlog,pa jer je dobar deo njih ogrezao u kriminal,a ostali su obični džabalebaroši.

Pre nekoliko godina moj drugar išao u Holandiju,kako,pa lepo,platio vođama,oni ga prijave kao navijača,dobije vizu za put na neko gostovanje i kad dođu tamo,on nastavi  za Holandiju,a oni na utakmicu.Problem je što se autobusi vraćaju polu prazni,pa vi mislite ko je bio u tim autobusima,cena je bila oko 2000 evra za kombinaciju,stvari niko od tih navijača ne nosi,u autobus su samo utovareni kartoni piva u ogromnim količinama,ali bukvalno.Još jedan podatak,u tom putu je jedan navijač overio,i umro u autobusu. Smile

Navijači partizana su ista priča,sa tim da naprimer pouzdano znam za neke da su dileri droge i da reketiraju i otimaju pare,klasični banditi iz 90-ih godina. Smile

Jedan deo vođa se bavi tapkanjem karata,i od toga prave dobre kombinacije,,a tapkaju se katre koje se uzmu preko kluba,svašta se radi,samo sporta i navijanja nigde. Smile

Te vođe navijača su klubove shvatili kao izvore kombinacija,i dobar deo njih je tu samo zbog kombinacija.

Znači,kad idu na gostovanja,i stanu na benzinsku pumpu,bukvalno je isprazne,opelješe sve što može da se iznese,kao lešinari,sramota.

I o kakvom mi navijanju pričamo. Smile

Čast poštenim navijačima čistog srca,ja mislim da ovakva situacija najviše ide njima na štetu.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
svaka cast na postu, retko sadrzajan i dobar post u celoj polemici oko navijackih grupa. ali ja ne verujem da to sve mnogi ne znaju. jasno im je da akcija nije uperena protiv navijaca, nego protiv likova o kojima pises u svojoj poruci. pa mene zanima sto se onda mnogi zbog toga bune!?  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 00:20:04 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung XYZ1004
Što se tiče navijačkih grupa,oni treba da budu sankcionisani i pod strogom kontrolom,kao u Engleskoj,razlog,pa jer je dobar deo njih ogrezao u kriminal,a ostali su obični džabalebaroši.

Pre nekoliko godina moj drugar išao u Holandiju,kako,pa lepo,platio vođama,oni ga prijave kao navijača,dobije vizu za put na neko gostovanje i kad dođu tamo,on nastavi  za Holandiju,a oni na utakmicu.Problem je što se autobusi vraćaju polu prazni,pa vi mislite ko je bio u tim autobusima,cena je bila oko 2000 evra za kombinaciju,stvari niko od tih navijača ne nosi,u autobus su samo utovareni kartoni piva u ogromnim količinama,ali bukvalno.Još jedan podatak,u tom putu je jedan navijač overio,i umro u autobusu. Smile

Navijači partizana su ista priča,sa tim da naprimer pouzdano znam za neke da su dileri droge i da reketiraju i otimaju pare,klasični banditi iz 90-ih godina. Smile

Jedan deo vođa se bavi tapkanjem karata,i od toga prave dobre kombinacije,,a tapkaju se katre koje se uzmu preko kluba,svašta se radi,samo sporta i navijanja nigde. Smile

Te vođe navijača su klubove shvatili kao izvore kombinacija,i dobar deo njih je tu samo zbog kombinacija.

Znači,kad idu na gostovanja,i stanu na benzinsku pumpu,bukvalno je isprazne,opelješe sve što može da se iznese,kao lešinari,sramota.

I o kakvom mi navijanju pričamo. Smile

Čast poštenim navijačima čistog srca,ja mislim da ovakva situacija najviše ide njima na štetu.

Ako je sve to tacno (u nekoj meri jeste) opet su stvari postavljene potpuno pogresno, zamnjene teze i vodi borba na potpuno pogresan nacin. Jer, ne treba policija i tuzilastvo da se bori protiv navijaca i navijackih grupa - nego protiv dilera droge i drugog olosa.
Tako da je ocigledno da nije njima cilj da uklone kriminalce i dilere droge sa ulice i stadiona, jer da jeste, uradili bi to odavno, nego da guse navijacke grupe i predstavljaju ih kao najvece zlo ovog drustva iz cisto politickih razloga, koji su u predhodnim postovima lepo objasnjeni 

Jednostavno receno - kad zelis da se boris protiv korupcije, ne bacas anatemu na lekare i sudije i zabranjujes im da se okupljuju i imaju udruzenja, nego pohapsis one koji su korumpirani.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 00:34:22 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Tako da je ocigledno da nije njima cilj da uklone kriminalce i dilere droge sa ulice i stadiona, jer da jeste, uradili bi to odavno, nego da guse navijacke grupe i predstavljaju ih kao najvece zlo ovog drustva iz cisto politickih razloga, koji su u predhodnim postovima lepo objasnjeni  Smile

valjda je do sada jasno da kada se prica o navijackim grupama, da se ne misli na pola srbije koja navija za partizan ili zvezdu niti na svakog ko dolazi na utakmice. ovde je rec o grupama koje su povezane sa raznim organizacijama koje zagovaraju nasilje. i to nije nista novo jer i sami navijaci i oni koji ih orgnizuju otvoreno pricaju o tome. isto tako kada se pohvataju mnogi navijaci vidi se da odavno imaju kriminalni dosije i svakome kome nije do toga je u interesu da se takvi pohapse

problem je u tome sto se radi o vodjama navijaca koje instruiraju ostale navijace. evo ti slucaj ubistva tatona. nemoj mi reci da je to osmislio neki klinas 90-to godiste iz panceva. a tih dana su patrolirale po gradu grupe navijaca po dvoje ili troje i javljali jedni drugima sta se desava. i naravno neko je dojavio za navijace tuluza i ostalo znamo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Uz malo napora dade se rekonstruisati šta se događalo tog 17. septembra po podne na Obilićevom vencu, u bašti kafića "Irish Pub". Pre svega kontekst: već danima traju debate i nervoza oko za 20. septembar najavljene Povorke ponosa; ekstremna neonacistička i klerofašistička desnica i njena bratska ulična podrška navijačkih plemena nedeljama prete da će tu manifestaciju silom sprečiti. Beograd je pun grafita koje nećemo navoditi; znate ih. Policija pokušava da se dogovori sa organizatorima gej parade oko obezbeđenja, a kasnije i mesta održavanja manifestacije. Procena je, kažu u MUP-u, na ivici između toga koji je rizik veći: otkazati ili izložiti neprihvatljivoj opasnosti učesnike.

Upravo tada treba da se igra fudbalska utakmica sa francuskim klubom iz Tuluza, pa se u Beogradu pojavila i grupa francuskih navijača, kao i obično. Nekoliko njih selo je u baštu "Irish Puba" na Obilićevom vencu tog 17. septembra. Po trenutnoj verziji toka događaja, izgleda da ih je neko video, uhvatio se za mobilni telefon i obavestio svoje navijačke saborce da je "neprijatelj" tu. Zna se da su grupice od dva-tri navijača (da ih policija ne primeti) tih dana patrolirale centrom Beograda, sa već utvrđenim planom reagovanja: ako se nešto primeti, organizuju se sredstvima mobilne veze, skupe se gde treba, "intervenišu" i razbeže se. Tako je i bilo: grupa pozvanih navijača pojavila se, uočila "neprijatelja" i napala ga. Bris Taton (28 godina) prebijen je veoma brutalno i bačen niz stepenice koje vode dole, u ulicu Maršala Birjuzova; strme stepenice. Zadobio je teške povrede: frakture, naprsnuće srčane aorte i nagnječenja mozga. Od tih povreda preminuo je u utorak, 29. septembra ujutro, posle višednevnog mučenja i nekoliko hirurških zahvata; lekari su učinili sve što su mogli.

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=888882
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung XYZ1004
Ovo je ocigledno pisao neki saradnik sluzbe...to je taj stil  Smile

Znaci ipak nije napadnut samo zato sto je pricao drugim jezikom i da Srbi ne mrze strance samo zato sto su stranci
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 00:47:13 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
svaka cast na postu, retko sadrzajan i dobar post u celoj polemici oko navijackih grupa. ali ja ne verujem da to sve mnogi ne znaju. jasno im je da akcija nije uperena protiv navijaca, nego protiv likova o kojima pises u svojoj poruci. pa mene zanima sto se onda mnogi zbog toga bune!?  Smile
Klićo,ja uvek realno sečem,bez obzira o kome se radi,i kad vidim da nešto ne valja,može da bude ko hoće,mene političke opcije,ili neka opredeljenja ne sputavaju u proceni da li nešto valja ili ne.Isto tako da pohvalim ako nešto valja,bez obzira ko je u pitanju. Smile

A i boli me ovo što rade tkz. navijači,nije to u redu i nije navijanje.

Vidim da neki kukaju kako će da isprazne stadione,a šta,kao do sad su bili puni,ajde ne zajebavajte,stadioni  nam zvrlje prazni,sem kad je derbi u pitanju. Smile

Fudbal nam je u totalnom autu,kriminal je u svim porama,kriminalci su menadžeri,trguju igračima,i priča je završena,tu nema napredka za naš fudbal.

A vi vatreni,zapitajte se zašto je fudbal spao na te grane,da je našim klubovima jedini cilj da "prezime u Evropi",pazite termin,to samo kod nas ima,znači,njima nije bitan uspeh kluba,nego da se dokopaju tih 6 utakmica više gde će da pokupe neke pare od prenosa,od karata a pulleni od kriminalaca će da imaju minutažu u Evropskim ligama i odamh im skače cena,jednostavno kombinacija na uštrb poštenih navijača,dok banditima ova situacija odgovara,da su stvari u fudbalu sređene,oni ne bi imali  prostor za kombinacije,i dobar deo njih više i ne bi dolazili na stadion jer nemaju računicu,ostali bi samo oni koji hoće da gledaju svoj klub. Smile

Sve u svemu,bedna situacija. Smile Smile Smile

I posle mene jaa
.
Veruj mi,sve što sam napisao je istina,i to je najtužnije,ne prenosim ti nešto što sam pročitao u novinama,nego sam bio ispred tog autobusa,dovezao druga da ode u Holandiju,znam kako je sve završio,znači,znam šta rade na gostovanjima,jer imam druga koji ide baš zbog toga na gostovanja,.Kaže,jebe mi se za utakmicu,idemo da pravimo sranja.On nije kriminalac,nego ludak koji voli da se bije sa policijom. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ovo je ocigledno pisao neki saradnik sluzbe...to je taj stil  Smile

Znaci ipak nije napadnut samo zato sto je pricao drugim jezikom i da Srbi ne mrze strance samo zato sto su stranci

dao sam ti linik za ceo tekst, ovde sam samo izdvojio najbitniji deo. nije nikakva tajna da ga je pisao milos vasic, a tesko da je on saradnik bilo kakve sluzbe jer da jeste, odavno bi upozorio svog kolegu anastasijevica za podmetanje bombe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.