Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tužba za "pola Mađar – pola ustaša"  (Pročitano 37470 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia ispo iz modu
Па ситуација је таква због лоше политике, а не зато што нема рачунице да се у Војводини или Србији производи било шта.

Гамбино ако све посматраш кроз призму новца можда и јеси у праву али ја лично не желим да једем месо из Бразила, бели лук из Кине и тд. А политика ове земље ме приморава на то јер лоповски и увознички лоби раде шта хоће од државе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.53
mob
SonyEricsson k 850i
Ne znam ko bi propao i nisam za otcepljenje,ali Vojvodina bi bila mnogo razvijenija da je samostalna,nesto na foru Slovenije.

IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Opet ti,jesi li jeo magicne kolacice?> Smile
Tisamo ponavljas ono sto ja pisem  Smile
A mozda sam zaljubljen u tebe..a mozda pokusavam da se izborim sa tvojom senilnoscu  Smile
Obecavas krofne i mapu nezavisne Vojvodine a nikako da stigne.
Ok, krofne su zagorele ali sta bi sa mapom?

Nju si srolala  u dzokavac pa si je popusila? Smile

hahahahah krofne sam pojela a mapu nemam  ako mislis na ovu najnoviju sto slobodna vojvodina forsira...
a ovu sam ti vec pokazala...a ja nemogu da ti nabavim magicna stakla kako bi ti video teritoriju ...a mozda si i daltonista. tu mogu da ti pomognem...moj rad na daltonizmu je odneo cistu desetku na nivou republike  Smile
Kontam ...mogu ti pomoci, ne znam tacnoi sta ti fali ali toga ima  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ali, ono što je za mene naprosto neverovatno u celoj ovoj priči jeste to, što se ovde govori o opravdanosti veće autonomije Vojvodine pozivajući se na istorijsku činjenicu da je tu istu autonomiju Vojvodina već jednom imala, a prenebegava se činjenica da su tu istu autonomiju Srbi ostvarili u tuđoj, ponavljam i podvlačim, a gore sam već jednom naglasio to, tuđoj državi. To je i osnovna poenta autonomije. Ja razumem muslimane, oni su u Sandžaku polovina stanovništva, razumem što Zukorlić traži autonomiju... al što je Vojvodini, kojoj 70% ukupne populacije čine Srbi, data autonomija? U Srbiji?! Srbi da imaju najširu autonomiju u Srbiji?  Smile

Jel to još nekom nelogično osim meni? Da li zaista mislite da bi Josif Rajačić, Stevan Šupljikac i Đorđe Stratimirović tražili autonomiju od Srbije?!

Džaba im pričaš, kada su od istorije pročitali samo korice knjige za V osnovne, a od škole imaju veliki odmor. Kada neko lupa gluposti o sopstvenoj istoriji, gluposti koje nemaju veze za vezom (gore nego Hrvati što ih lupaju o svojoj državi) - onda postoje samo dve mogućnosti: nepismen ili zlonameran. Lakše mi je da verujem da su nepismeni Smile Ali je strašno dokle to ide Smile

Imas na predhodnim stranama. Navela sam i deo ugovora, i rekla da se poseti Muzej Vojvodine ima zanimljivih stvari da se otkriju.  Smile
Ali ocigledno ne moze da progovoris o problemu, koji inace ni dan danas nije resen, odmah si separatista. Sto veze sa mozgom nema.
Ali ajde...jednom ce se postaviti to pitanje Vojvodine i moracete da razgovarate o tome, a ne da vristiteL Separatista!!!!
A Vojvodina 35.000 koliko znam i pored sirenja nasih novaca....koliko bi novca imali da ne delimo?

A jel samo vi imate muzej? Znaš li koliko zanimljivih stvari ima u Kragujevcu, Prizrenu, Šapcu ili Vranju? Da li si nekad izašla iz te tvoje novosadske metropole?

Jedan podatak...moja keva je pre 88' u zdravstvu imala 3000 nemackih maraka platu , dok je moja tetka u BG u to vreme na slicnom radnom mestu imala pola.

88. godine su ljudi u Feroniklu, u jednoj selendri, imali plate od po 5000 nemačkih maraka... Pa?

Nista nam nije falilo kad smo bili AP , samo je Milosevicu to smetalo. I ostatku Srbije. Sto semeni jebe da ja hranim onaj tuzni Jug koji nema u proseku 12 000 platu? Taj podatak sam videla pre neki dan u Zikinoj Sarenici  Smile

Izgleda da si i istoriju učila u Žikinoj šarenici Smile A šta njih zabole za tebe? A šta bilo koga od nas zabole za bilo koga? Hajde da izdelimo Srbiju na gradove - države i da vidimo dokle ćemo da stignemo. Ali ta Srbija je uložila milijarde u vaš razvoj, a bez energenata iz nje, i dalje bi orali volovima. Trebali bi da te bude duboko sramota zbog te izjave, jer očigledno ne razumeš ni šta znači pojam država. Hoće Novi Sad da ulaže u Žitište? Ili će i za njih da vas zaboli? I koliko bre para ulaže Novi Sad u južnu Srbiju, ako neko ima pravo da se otcepi od ove jebene zemlje, onda su to oni Smile

ma...tako smookretali glavu od Kosova i vikalo samo : Kosovo je Srbija...i eto krompira.
Zatvaranje ociju pred problemom nikad nije ucinio da problem nestane.
Kome ide na ruku ova antivojvodjanska histerija>?
Zasto ne mozemo da dobijemo status AP kao 74'?

Poređenja su ti vrhunska, samo što su na Kosovu bili većina šiptari, a u Vojvodini su većina Srbi. Nećemo da pravimo dve srpske države, i ovu jednu jedva skrpsimo! Razumeš? Antivojvođanska histerija? Pa ne vrti se svet oko vas, ne, ne Smile

U Novom Sadu se gradi naveliko , jeste. Jer smo opstina gde se zivi i radi , jer zaradjujemo , kao stosi lepo rekao i uzvozimo i izvozimo.  Smile
Nece se graditi valjda tamo na Jugu? Nece jer niko ne radi niti moze stan da kupi  Smile

U jug Srbije niko nije uložio ni dinara već 100 godina. U Vojvodinu je ulagao i Kurta i Murta i Sloba i Tito. I vi bi sad da pokupite ta ulaganja i kažete, aaaa, mi smo najbogatiji? Da se u jug ulagalo 1/2 novca od uloženog u Vojvodinu, tamo bi se sad bolje živelo nego u Novom Sadu. Teško je to razumeti, teško... ipak je Novi Sad centar sveta, jel da?

Bice to ...polako. Niste svesni da strani strucnjaci politikolozi non stop postavljaju pitanje Vojvodine. Cim se bavis nekim pitanjem ...sta mislite da nece biti reseno? Smile

Biće, kada se sredi stanje u zemlji, neće biti Vojvodine. Biće Srem, Banat i mirna Bačka Smile A strani politikolozi (kakvo je to zanimanje politikolog, o Bože?!?) ne postavljaju pitanje Vojvodine iz ljubavi prema vama, nego iz svojih interesa. Kada bi se osamostalili, ti politikolozi bi vas pojeli za dva meseca Smile
A vi samo huškajte i mašite autonomijom, daleko ćete da dogurate Smile

"VOJVODINA U OKVIRU SRBIJE I JUGOSLAVIJE 1918-1991.

Izgubljeno mesto u redosledu razvijenosti - Vojvodina je pri ulasku u Jugoslaviju 1918. bila, sa Slovenijom, ekonomski najrazvijenije područje - ispred Hrvatske i znatno više od drugih područja. Nakon 7 decenija Vojvodina je po stepenu ekonomskog razvoja daleko iza Slovenije, čak i znatno iza Hrvatske. O svojoj ekonomskoj sudbini u Jugoslaviji različita je nepobitna činjenica: Vojvodina je jedino područje u Jugoslaviji koje je izgubilo svoj relativni položaj u redosledu po nivou ekonomske razvijenosti.
Ovo je postignuto vanekonomskim merama, prekomernim oporezivanjem, prelivanjem dohotka iz poljoprivrede, dislokacijom industrijskih objekata, nasilnom izmenom etničkog sastava stanovništva i dr."

Znaci...stara dobra srpska posla...daj datu najrazvijeniju oblast isisam i iskoristim sve sto ona ima a da nista ne ulozim.Adotle cu da se derem na sav glas :"Vojvodina je Srbija" Smile Smile Smile

Znaci sramota....

Pričaš bezveze. Jel ti znaš koliko je para uloženo u Vojvodinu 45-91 ?!? Koliko je fabrika izgrađeno ?!? Pet puta više nego u Srbiji !!! Možda da zapravo naučiš istoriju pre nego što pišeš o njoj?

Sta tvoja logika je kao bolja? Ti koji neces da priznas da se od 1918 godine bunimo i da nam ne odgovara da budemo krava muzara?
Mozes ti da se trsis do prekosutra bato, Vojvodina je bila ekonomski nezavisna regija u Austrougarskoj, jedna od 11 isto tako nezavisnioh regija. Porsperitetna i jaka. Zato je i plavala 25% poreza u Jugoslaviji  Smile
Poreska zahvatanja bila su najvisa u Vojvodini.
" Značajno je da je Vojvodina bila srazmerno znatno više oporezovana od Slovenije i Hrvatske - što znači da je ovaj diskriminatorski sistem bio prvenstveno uperen protiv nje.Naplata ovih drastičnih poreza obezbeđena je zaposedanjem administracije u Vojvodini činovnicima iz Srbije."

Vidim da ne znas nista o Vojvodini pa rekoh sebi nije lepo da te ostavim u neznanju  Smile
" Usled ekonomskog iscrpljivanja i političkog zapostavljanja Vojvodine, tridesetih godina različite političke partije grupišu se na programu autonomije Vojvodine i zaštite njenih interesa (Vojvođanski front). Značaj ovoga je i taj što se politički subjektivitet Vojvodine prvi put shvata i zahteva kao potreba svih njenih stanovnika a ne samo nekih naroda i to iz demokratskih ekonomskih i kulturnih razloga.
- Dominaciju Srbije u staroj Jugoslaviji potvrđuje i ovo: od 1918-1937. bilo je 656 ministara od kojih Srba iz Srbije 393 (61%) - na 23% stanovnika, Hrvata 137 (17%) na 23% stanovnika, Slovenaca 49 (8%) na 9% stanovnika, itd."

Dakle zastita nasin interesa , nista vise.
Mani se ti separacije i ostalih sranja. Ko zna sa koje cuke si ti dosao ,ko to moze da proveri?  Smile

S obzirom na to da je kolonizovano preko "225.000 ljudi iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, sa Kosova, pretežno Srba (71%), iz boračkih porodica. Njima je dodeljeno 235.000 ha zemlje. "

Ko zna ko si ti, i odakle si i zasto se toliko upires protiv  Smile

Sestro, ne valja ti ni izvor informacija (jel to iz peščanika) ni taj palanački mentalitet, ne, ne Smile Bolje batali politiku, uzmi nauči istoriju, pa sve ispočetka... slabo ti ide ovako Smile

Kad razmislim, trebalo bi pustiti "Vojvođane" da se otcepe. Neka ih, nek se snalaze kako znaju i umeju. A kada shvate da su se Čanak i Pajtić upinjali ko volovi samo da bi mogli više da kradu nego do sad, kada shvate da niko više nema para da ulaže u puteve, u škole, u zdravstvo, da fabrike i industriju nemaju, nego samo njive... kada shvate da ne može biti jaka država samo od poljoprivrede... onda neka plaču. Izgleda da im je draže da budu konjušari nego da budu Srbi. A pare će možda onda neko uložiti u Srbiju, u Šumadiju, u Niš, u Vranje... pa ćemo onda da vidimo ko će dokle da dogura Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Ali, ono što je za mene naprosto neverovatno u celoj ovoj priči jeste to, što se ovde govori o opravdanosti veće autonomije Vojvodine pozivajući se na istorijsku činjenicu da je tu istu autonomiju Vojvodina već jednom imala, a prenebegava se činjenica da su tu istu autonomiju Srbi ostvarili u tuđoj, ponavljam i podvlačim, a gore sam već jednom naglasio to, tuđoj državi. To je i osnovna poenta autonomije. Ja razumem muslimane, oni su u Sandžaku polovina stanovništva, razumem što Zukorlić traži autonomiju... al što je Vojvodini, kojoj 70% ukupne populacije čine Srbi, data autonomija? U Srbiji?! Srbi da imaju najširu autonomiju u Srbiji?  Smile

Jel to još nekom nelogično osim meni? Da li zaista mislite da bi Josif Rajačić, Stevan Šupljikac i Đorđe Stratimirović tražili autonomiju od Srbije?!

Džaba im pričaš, kada su od istorije pročitali samo korice knjige za V osnovne, a od škole imaju veliki odmor. Kada neko lupa gluposti o sopstvenoj istoriji, gluposti koje nemaju veze za vezom (gore nego Hrvati što ih lupaju o svojoj državi) - onda postoje samo dve mogućnosti: nepismen ili zlonameran. Lakše mi je da verujem da su nepismeni Smile Ali je strašno dokle to ide Smile

Imas na predhodnim stranama. Navela sam i deo ugovora, i rekla da se poseti Muzej Vojvodine ima zanimljivih stvari da se otkriju.  Smile
Ali ocigledno ne moze da progovoris o problemu, koji inace ni dan danas nije resen, odmah si separatista. Sto veze sa mozgom nema.
Ali ajde...jednom ce se postaviti to pitanje Vojvodine i moracete da razgovarate o tome, a ne da vristiteL Separatista!!!!
A Vojvodina 35.000 koliko znam i pored sirenja nasih novaca....koliko bi novca imali da ne delimo?

A jel samo vi imate muzej? Znaš li koliko zanimljivih stvari ima u Kragujevcu, Prizrenu, Šapcu ili Vranju? Da li si nekad izašla iz te tvoje novosadske metropole?

Jedan podatak...moja keva je pre 88' u zdravstvu imala 3000 nemackih maraka platu , dok je moja tetka u BG u to vreme na slicnom radnom mestu imala pola.

88. godine su ljudi u Feroniklu, u jednoj selendri, imali plate od po 5000 nemačkih maraka... Pa?

Nista nam nije falilo kad smo bili AP , samo je Milosevicu to smetalo. I ostatku Srbije. Sto semeni jebe da ja hranim onaj tuzni Jug koji nema u proseku 12 000 platu? Taj podatak sam videla pre neki dan u Zikinoj Sarenici  Smile

Izgleda da si i istoriju učila u Žikinoj šarenici Smile A šta njih zabole za tebe? A šta bilo koga od nas zabole za bilo koga? Hajde da izdelimo Srbiju na gradove - države i da vidimo dokle ćemo da stignemo. Ali ta Srbija je uložila milijarde u vaš razvoj, a bez energenata iz nje, i dalje bi orali volovima. Trebali bi da te bude duboko sramota zbog te izjave, jer očigledno ne razumeš ni šta znači pojam država. Hoće Novi Sad da ulaže u Žitište? Ili će i za njih da vas zaboli? I koliko bre para ulaže Novi Sad u južnu Srbiju, ako neko ima pravo da se otcepi od ove jebene zemlje, onda su to oni Smile

ma...tako smookretali glavu od Kosova i vikalo samo : Kosovo je Srbija...i eto krompira.
Zatvaranje ociju pred problemom nikad nije ucinio da problem nestane.
Kome ide na ruku ova antivojvodjanska histerija>?
Zasto ne mozemo da dobijemo status AP kao 74'?

Poređenja su ti vrhunska, samo što su na Kosovu bili većina šiptari, a u Vojvodini su većina Srbi. Nećemo da pravimo dve srpske države, i ovu jednu jedva skrpsimo! Razumeš? Antivojvođanska histerija? Pa ne vrti se svet oko vas, ne, ne Smile

U Novom Sadu se gradi naveliko , jeste. Jer smo opstina gde se zivi i radi , jer zaradjujemo , kao stosi lepo rekao i uzvozimo i izvozimo.  Smile
Nece se graditi valjda tamo na Jugu? Nece jer niko ne radi niti moze stan da kupi  Smile

U jug Srbije niko nije uložio ni dinara već 100 godina. U Vojvodinu je ulagao i Kurta i Murta i Sloba i Tito. I vi bi sad da pokupite ta ulaganja i kažete, aaaa, mi smo najbogatiji? Da se u jug ulagalo 1/2 novca od uloženog u Vojvodinu, tamo bi se sad bolje živelo nego u Novom Sadu. Teško je to razumeti, teško... ipak je Novi Sad centar sveta, jel da?

Bice to ...polako. Niste svesni da strani strucnjaci politikolozi non stop postavljaju pitanje Vojvodine. Cim se bavis nekim pitanjem ...sta mislite da nece biti reseno? Smile

Biće, kada se sredi stanje u zemlji, neće biti Vojvodine. Biće Srem, Banat i mirna Bačka Smile A strani politikolozi (kakvo je to zanimanje politikolog, o Bože?!?) ne postavljaju pitanje Vojvodine iz ljubavi prema vama, nego iz svojih interesa. Kada bi se osamostalili, ti politikolozi bi vas pojeli za dva meseca Smile
A vi samo huškajte i mašite autonomijom, daleko ćete da dogurate Smile

"VOJVODINA U OKVIRU SRBIJE I JUGOSLAVIJE 1918-1991.

Izgubljeno mesto u redosledu razvijenosti - Vojvodina je pri ulasku u Jugoslaviju 1918. bila, sa Slovenijom, ekonomski najrazvijenije područje - ispred Hrvatske i znatno više od drugih područja. Nakon 7 decenija Vojvodina je po stepenu ekonomskog razvoja daleko iza Slovenije, čak i znatno iza Hrvatske. O svojoj ekonomskoj sudbini u Jugoslaviji različita je nepobitna činjenica: Vojvodina je jedino područje u Jugoslaviji koje je izgubilo svoj relativni položaj u redosledu po nivou ekonomske razvijenosti.
Ovo je postignuto vanekonomskim merama, prekomernim oporezivanjem, prelivanjem dohotka iz poljoprivrede, dislokacijom industrijskih objekata, nasilnom izmenom etničkog sastava stanovništva i dr."

Znaci...stara dobra srpska posla...daj datu najrazvijeniju oblast isisam i iskoristim sve sto ona ima a da nista ne ulozim.Adotle cu da se derem na sav glas :"Vojvodina je Srbija" Smile Smile Smile

Znaci sramota....

Pričaš bezveze. Jel ti znaš koliko je para uloženo u Vojvodinu 45-91 ?!? Koliko je fabrika izgrađeno ?!? Pet puta više nego u Srbiji !!! Možda da zapravo naučiš istoriju pre nego što pišeš o njoj?

Sta tvoja logika je kao bolja? Ti koji neces da priznas da se od 1918 godine bunimo i da nam ne odgovara da budemo krava muzara?
Mozes ti da se trsis do prekosutra bato, Vojvodina je bila ekonomski nezavisna regija u Austrougarskoj, jedna od 11 isto tako nezavisnioh regija. Porsperitetna i jaka. Zato je i plavala 25% poreza u Jugoslaviji  Smile
Poreska zahvatanja bila su najvisa u Vojvodini.
" Značajno je da je Vojvodina bila srazmerno znatno više oporezovana od Slovenije i Hrvatske - što znači da je ovaj diskriminatorski sistem bio prvenstveno uperen protiv nje.Naplata ovih drastičnih poreza obezbeđena je zaposedanjem administracije u Vojvodini činovnicima iz Srbije."

Vidim da ne znas nista o Vojvodini pa rekoh sebi nije lepo da te ostavim u neznanju  Smile
" Usled ekonomskog iscrpljivanja i političkog zapostavljanja Vojvodine, tridesetih godina različite političke partije grupišu se na programu autonomije Vojvodine i zaštite njenih interesa (Vojvođanski front). Značaj ovoga je i taj što se politički subjektivitet Vojvodine prvi put shvata i zahteva kao potreba svih njenih stanovnika a ne samo nekih naroda i to iz demokratskih ekonomskih i kulturnih razloga.
- Dominaciju Srbije u staroj Jugoslaviji potvrđuje i ovo: od 1918-1937. bilo je 656 ministara od kojih Srba iz Srbije 393 (61%) - na 23% stanovnika, Hrvata 137 (17%) na 23% stanovnika, Slovenaca 49 (8%) na 9% stanovnika, itd."

Dakle zastita nasin interesa , nista vise.
Mani se ti separacije i ostalih sranja. Ko zna sa koje cuke si ti dosao ,ko to moze da proveri?  Smile

S obzirom na to da je kolonizovano preko "225.000 ljudi iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, sa Kosova, pretežno Srba (71%), iz boračkih porodica. Njima je dodeljeno 235.000 ha zemlje. "

Ko zna ko si ti, i odakle si i zasto se toliko upires protiv  Smile

Sestro, ne valja ti ni izvor informacija (jel to iz peščanika) ni taj palanački mentalitet, ne, ne Smile Bolje batali politiku, uzmi nauči istoriju, pa sve ispočetka... slabo ti ide ovako Smile

Kad razmislim, trebalo bi pustiti "Vojvođane" da se otcepe. Neka ih, nek se snalaze kako znaju i umeju. A kada shvate da su se Čanak i Pajtić upinjali ko volovi samo da bi mogli više da kradu nego do sad, kada shvate da niko više nema para da ulaže u puteve, u škole, u zdravstvo, da fabrike i industriju nemaju, nego samo njive... kada shvate da ne može biti jaka država samo od poljoprivrede... onda neka plaču. Izgleda da im je draže da budu konjušari nego da budu Srbi. A pare će možda onda neko uložiti u Srbiju, u Šumadiju, u Niš, u Vranje... pa ćemo onda da vidimo ko će dokle da dogura Smile

i?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Па ситуација је таква због лоше политике, а не зато што нема рачунице да се у Војводини или Србији производи било шта.

Гамбино ако све посматраш кроз призму новца можда и јеси у праву али ја лично не желим да једем месо из Бразила, бели лук из Кине и тд. А политика ове земље ме приморава на то јер лоповски и увознички лоби раде шта хоће од државе.

ako bi se sve posmatralo kroz prizmu novca , nama (celoj srbiji) se uopshte ne isplati da postojimo  Smile

medjutim , ceo taj misaoni eksperiment pokazuje da vojvodina nema nikakve ekonomske razloge da trazi otcepljenje - u pitanju su politichki zahtevi . pa ako je to vec stav vecine , treba mu udovoljiti .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Па ситуација је таква због лоше политике,

Ali cije politike? Tadiceve, Slobine i kradikalske..ili ima nesto i do nasih seljaka?

Imanja u Srbiji  ( Od Subotice do Pristine) su  mala  i tu nikakve sanse nema za zdravu proizvodnju i dobar standard njihovih vlasnika.
Jos je Djindjic seljacima porucivao :" Udruzite se! Udruzite imanja u velika preduzeca!"
Naravno, nisu ga poslusali kao sto u 19. veku nisu slusali Obrenovica kad ih je terao u skole ( cak je izbila i Timocka buna).

Ne moze farmer sa 3-4-5-6 hektara da se nosi sa stranim proizvodjacima koji gazduju na 700-1000 hektara i imaju 5 000 krava i 10 000 svinja za razliku od naseg seljaka koji ima njivu velicine tepiha, 2 krave, 4 svinje i 30 koka.

Zato i jeste jeftinije uvoziti jer strani proizvodjaci imaju mnogo manju ugradnju pa je i njihova snicla  mnogo jeftinija.

« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 14:23:05 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Sandra, uozbilji se. Delujes k'o derle
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Citat
Kad razmislim, trebalo bi pustiti "Vojvođane" da se otcepe. Neka ih, nek se snalaze kako znaju i umeju. A kada shvate da su se Čanak i Pajtić upinjali ko volovi samo da bi mogli više da kradu nego do sad, kada shvate da niko više nema para da ulaže u puteve, u škole, u zdravstvo, da fabrike i industriju nemaju, nego samo njive... kada shvate da ne može biti jaka država samo od poljoprivrede... onda neka plaču. Izgleda da im je draže da budu konjušari nego da budu Srbi. A pare će možda onda neko uložiti u Srbiju, u Šumadiju, u Niš, u Vranje... pa ćemo onda da vidimo ko će dokle da dogura

Da sam vlast, ako bi tražili nezavisnost ja bih im istog trena dao. Kakva autonomija, kakvi bakrači... nacista je budala, ali je pametno zborio na ovoj temi... ili - ili, treće nema. Ili ćete da budete deo države ili nećete da budete u državi uopšte.

Već sam reko na onoj temi o Škotima, ko neće da živi u zajedničkoj državi, ja nemam nameru da ga molim i trpim. Lepo i jednostavno - Mrš!

« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 14:23:40 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 

Sandra, uozbilji se. Delujes k'o derle

Stvarno? Jel to sada sledeci deo gde cemo se vredjati? Smile
To stoti nersto ne vidis nije moju problem, nego tvoj i tvoga oftalmologa  Smile

Aham! Tako znaci! Prvo smo rupa, paparaziti pabi vi nas oterali ...sta se koji kur onda bunite...pa vi ste urnebesno smesni  Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 14:26:00 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.