Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tužba za "pola Mađar – pola ustaša"  (Pročitano 37521 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Citat
Gambino nemojte da se lazemo. Vojvodina je najveci izvoznik po okruzima, najvise novca zaradjujemo. Mozda smo lopovi ali vratimo Autonomiju pa ce svako krasti od svojih,ako to, bude moglo  Smile

Juce mi kaze sestra, radi u centru za zdravlje Vojvodine...nema gaze,nema rukavica,nema igala...Beograd je poslao toliko i toliko a vi se snadjite
АП никада нећете вратити, ово је највише што можете имати од аутономије, али то нема везе са новцем, већ сепаратизмом, како вашим тако и осталим , балијским рецимо.
Не може се вама дати већи степен аутономије, а да Зуки не добије ништа, морате са њим да се договорите, да се потпомажете са санџаклијама.

Да ли се икада запиташ како се то ради у ЕУ, да ли је Немачка спремна да источни део своје земље остави да труне и да тамо људи цркавају од глади или је западни део помаже ? Или можда планирају да поново поделе земљу, како западни део Немачке не би бацао новац ?
Шта мислиш да ми у БГ не би боље живели када не би имали посла са вама и сиромашним југом ?

Citat
Ovaj gore radikal je skroz upravu, koliko se "krade" od vojvodjana, krade se i od sumadinaca, a bogami i od nas beogradjana koji ne zivimo u krugu dvojke! Veruj mi u moj deo grada se zadnji put ulagalo pred prosle izbore, a i tad su pola projekta ostavili nedovrsenim jer su izbori prosli...
Пази ово, БГ је имао план за један мост (приоритет свих приоритета) о коме се причало годинама то је мост борча-земун, онда су почели да спомињу и други то је ''жирафа'' на Ади. Данас после неколико година тај мост на Ади је скоро готов, а за наш мост не постоји ни план и полако све одлази у заборав.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ovaj gore radikal je skroz upravu, koliko se "krade" od vojvodjana, krade se i od sumadinaca, a bogami i od nas beogradjana koji ne zivimo u krugu dvojke! Veruj mi u moj deo grada se zadnji put ulagalo(kobojagi) pred prosle izbore, a i tad su pola projekta ostavili nedovrsenim jer su izbori prosli... Smile
Ja sam ex zutac, radikal nikad bio niti imam nameru
Nadam se potpuno novim ljudima i strankama, hvala na pitanju  Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Ljudi o cemu pricate ? Vojvodina je bilasamostalna teritorija pre prikljucenja Kraljevini , potpisanim ugovorom je reseno nase pravo koje je ponisteno. Kakav bre Zuki Smile

Kakva separacija, nezavisnost..druga rec.  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ljudi o cemu pricate ? Vojvodina je bilasamostalna teritorija pre prikljucenja Kraljevini
Soso, ne provaljuj se k'o neki Franjo.
Al' kad volis tako, onda ces dobiti i pitanja kao za Hrvate - pokazi mapu te tvoje nezavisne drzave.

Hrvati na to nikada nemaju odgovor a ne sumnjam ni da si ti pobrkala Srpsko Vojvodstvo pod krunom austrijskog dvora ( nagrada za pomoc u borbi protiv Ugra) sa nezavisnoscu.

I naravno, nemoj OPET da zaboravis komentar na pljacku u izvodjenju pokrajinskih funkcionera..kao i da kazes seki da se zmalo zeznula.  Smile
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/119140/Zata
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 22:56:37 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Ljudi o cemu pricate ? Vojvodina je bilasamostalna teritorija pre prikljucenja Kraljevini
Soso, ne provaljuj se k'o neki Franjo.
Al' kad volis tako, onda ces dobiti i pitanja kao za Hrvate - pokazi mapu te tvoje nezavisne drzave.

Hrvati na to nikada nemaju odgovor a ne sumnjam ni da si ti pobrkala Srpsko Vojvodstvo pod krunom austrijskog dvora ( nagrada za pomoc u borbi protiv Ugra) sa nezavisnoscu.

Nelupetakj momce kad pojma o istoriji nemas. Vojvodina je bila ravnopravna drzava od 11 u Austrougarskoj monarhiji, sa sopstvenim ustavom, novcanicama koje mozes da dodjes i vidis u Muzeju Vojvodine. Autonomija Vojvodine je branjena ideja pre svega Srba i ostalih naroda 2 i po veka!
Zna se kako je Vojvodina dosla u Kraljevinu...idi..citaj jos malo , uci nikada nije kasno  Smile

Nisam zaboravila, rekla sam ti. Dalje nos od mojih kradja i dobitaka, i mojih para, ajde sic!

I da zaboravila sam da kazem da se divim Canku kako je 30 puta beogradjanima postavio istopitanje :" Di su nase pare?"
 Samo to, i kako pljuje Kostunicu- ostalo mi se ne svidja  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 23:02:21 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung SGH-E590
Meni se jebe za Vojvodinu, samo ne volim kad se pljuje po Beogradu jer Beograd nije DS i zanemarljiv broj stanovnika Beograda ustvari oseti neko ulaganje u grad!

P.S.

Gambino je radikal. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Bole mene za Beograd,samo zelim uzajamno osecanje  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nelupetakj momce kad pojma o istoriji nemas. Vojvodina je bila ravnopravna drzava od 11 u Austrougarskoj monarhiji,

Deja vu.
Ah setih se, ovako Hrvati trabunjaju o ravnopravnosti sa Austrougarskom...osim sto ih nema ni u nazivu drzave, niti su imali zakonodavnu, politicku i izvrsnu moc..kao ni teritoriju, legitimnost i medjunarodno priznanje Smile Smile
Isto kao i tvoja interpretacija Srpskog Vojvodstva.

Gde se dede ta mapa ?  Smile

Nisam zaboravila, rekla sam ti. Dalje nos od mojih kradja

Neka tebi tvoje kradje,  Smile samo nemoj drugima da ih pripisujes  Smile

PS- prenesi  to i seki, mozda joj bude lakse kad sazna da joj je gazu ukrao Pajtc a ne Velja Ilic  Smile
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/119140/Zata
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 23:06:43 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Jao kako si ti super momce ...a pojma nemas. Evo iskreno,posto ne znas , i nisi ucio kad je trebalo
ovde ces naci sve o Vojvodini  Smile
http://sh.wikipedia.org/wiki/Istorija_Vojvodine

I nemoj vise da se nastavljas i lupas,kad ne znas o cemu pricas niti imas argumente.
Napases se i mojoj seki  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung SGH-E590
Jel imati vi u Vojvodini brijace? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.