Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tužba za "pola Mađar – pola ustaša"  (Pročitano 37671 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
posle cemo da se lupamo po glavi kad se 'pola madjar pola ustasa' odvoji, kao sto se i kosovo odvojilo

bravo srbi  Smile to je ta sloznost koja nas je krasila vekovima
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
posle cemo da se lupamo po glavi kad se 'pola madjar pola ustasa' odvoji, kao sto se i kosovo odvojilo
Zbog takvih parola i ja bih grobare (i sve Srbe) nazivao turskim ciganima  Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
те паре можемо паметније да искористимо улагањем у мање развијене регионе
A sto bi to radili? Onda ce Vojvodina i Sumadija doveka da ulazu u juznjake koji se nikada nece opametiti.
Zato je i potrebna regionalizacija, kao sto je ima i Austrija i Italija itd.
Ali to nije autonomija...a nije ni tema  ( ali je zanimljivije tako) Smile
Немам ништа против регионализације, али ме нервира што они кукају како их БГ краде, а сами себи праве дупли рачун без потребе и не могу да схвате да су највећа улагања у БГ.
АП губи сваки смисао, осим за сепаратисте, а један од њих је и Зукорлић који сања АП како би једног дана добио и државу.

Citat
Vidim ja ...svi bi nesto da ulazu sa nasim parama. Ulazite sa svojima. Smile

Ja sam iz AP i ne podrzavam ukidanje autonomije  Smile
Ne dam moje pare Beogradu
Нама у БГ само треба правилна расподела у оквиру града, јер ми имамо највећа улагања, а постоје одређене повлашћене општине коју узимају превише.
Све што од вас нам треба је радна снага, јер овде има посла за оне које желе да раде.
 Smile
Ви Новосађани морате да престанете да крадете из шерпе зване Војводина, као што Београђани морају да схвате да постоје општине у БГ које имају велики привредни потенцијал и заслужују зато више.
Дакле сваком своје, ако ви из Новог Сада сте исти лопови као и ови Београђани из круга двојке, само што ви не можете да схватите да је БГ као Војводина (није чудно што имају исти буџет) и да и овде нас музу.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Pa to znaci da se ne bi bunili kada bi Vojvodina bila drzava? Smile

Ne!!! Nikada ne bih glasala da se Vojvodina odeli od Srbije,ona pripada Srbiji.
Ali..
Milosevic je 88' nasilno i protiv ustava iz 74-e godine ukinuo autonomiju i nezavisnost Vojvodine.
 Koja nikako ne moze da bude potcinjena Srbiji jer je top tragedija zbog naroda koji zivi ovde. Dakle samo su PARE u pitanju,Nase pare.

"Kao primer Ugovorne klauzule – koju je Vojvodina postavila pred zaključenje Ugovora o Priključenju Srbiji (Kraljevini Srba Hrvata i Slovenaca) 1918 – iznosimo preambulu Odluke o Prisajedinjenju Srbiji (donetoj na Skupštini u Novom Sadu, 25 Novembra 1918 godine), gde se jasno – i nedvosmisleno kaže: ”Da se Vojvodina priključuje Kraljevini Srbiji (SHS), jer joj ova UJEMČAVA – SLOBODU – RAVNOPRAVNOST – NAPREDAK…” To su dakle ugovorne klauzule – koje je (čak i ta ”krnja”) Vojvođanska Skupština izglasala prilikom sklapanja Ugovora o Prisajedinjenju Srbiji. Srbija je, dakle – GARANT – JEMAC – Vojvodini i Vojvođanima – da će im osigurati: Slobodu Ravnopravnost Napredak (ekonomski i politički)."

Da ne duzim dale, nema smisla ...Vojvodini je nasilno ukinuta autonomija.Jasno je kao dan da se ulaze u Beogradski pasaluk, jasno je kao dan da je Kosovo oduzeto, Sandzak ce otici i na kraju Vojvodina kad je "proda" aktuelna vlast. A ne zboh Autonomasa koji su paravan ovoj komunisticko-demokratskoj vlasti za kradju  Smile

Gambino nemojte da se lazemo. Vojvodina je najveci izvoznik po okruzima, najvise novca zaradjujemo. Mozda smo lopovi ali vratimo Autonomiju pa ce svako krasti od svojih,ako to, bude moglo  Smile

Juce mi kaze sestra, radi u centru za zdravlje Vojvodine...nema gaze,nema rukavica,nema igala...Beograd je poslao toliko i toliko a vi se snadjite  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 22:23:22 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34746
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Sandra..koleginice..progledala si  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne!!! Nikada ne bih glasala da se Vojvodina odeli od Srbije,ona pripada Srbiji.

I ja ti verujem.
Ti si samo nervozna Sosa koja misli da joj neko krade krofne i parice  Smile

Ali..
Milosevic je 88' nasilno i protiv ustava iz 74-e godine ukinuo autonomiju i nezavisnost Vojvodine.
A ko je pa doneo status AP i zasto?
Zasto su Vojvodina i Kosovo bile AP a ne Krajina ili Istra iako je bilo i vise razloga nego za Kosovo?
Sam status AP je bio noz u srce Srbije

Koja nikako ne moze da bude potcinjena Srbiji jer je top tragedija zbog naroda koji zivi ovde. Dakle samo su PARE u pitanju,Nase pare.
Rekoh da su "tvoje" pare kod Pajtica pa vidi s njim.
Ja i Bg ti ista nismo uzeli vec sam ti samo doneo kao turista na vikendu u lepom NS.

Nadam se da cete ih pametno utrositi za sredjivanje necuveno losih trotoara i uklanjanje "Seseljevih" grafita. Toliko radikala na jednom mestu nema ni u Hagu i Padinjaku zajedno  Smile

Juce mi kaze sestra, radi u centru za zdravlje Vojvodine...nema gaze,nema rukavica,nema igala...Beograd je poslao toliko i toliko a vi se snadjite  Smile
Je l' ?
A zar javne nabavke ne sprovodi Pokrajina?
http://www.vojvodina.gov.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=5250&Itemid=2
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/119140/Zataškana+pljačka+u+zdravstvu.html

Toliko o tvojoj maloj autonomaskoj podvali  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 22:31:35 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Decko , kao prvo napases se vojvodjanski .....nervoznoj Sosi  Smile
Drugo..noz u srce Srbiji?  Smile Smile
Molim te nemoj da me zamajavas glupostima jer je Vojvodina bilakonstitutivni elemenat federalne jugoslavije bez obzira na autonomnost , sustinski i pravno izjednacena sa republikama  Smile

Nemam ja decko sta da mislim da neko krade, ja radim tamo gde vidim da se krade i uzima, odredjuje i sefuje sa tudjim parama  Smile

Kolega, ja odavno gledam...samo da pobrisem neke podove  Smile

Nemoj da si smesan sa tim podvalama, zna se odakle dolaze naredjenja
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 22:33:24 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Drugo..noz u srce Srbiji?  Smile Smile
Molim te nemoj da me zamajavas glupostima jer je Vojvodina bilakonstitutivni elemenat federalne jugoslavije bez obzira na autonomnost , sustinski i pravno izjednacena sa republikama  Smile

Naravno..od 1974. kao i Kosovo.
Nego ne rece zasto nisu nastale AP Krajina i AP Istra ili AP Zapadna Mekodinja ? Nego samo u Srbiji i to dve Smile

Nemam ja decko sta da mislim da neko krade, ja radim tamo gde vidim da se krade i uzima, odredjuje i sefuje sa tudjim parama  Smile

Pa kako ti promace milijardu dinara pokradenih od Pokrajinskog zdravstva?  Smile
I za to je BG kriv?  Smile Smile

Krade Velja, al' Paja i Nesa i gace otimaju Smile
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/119140/Zataškana+pljačka+u+zdravstvu.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung SGH-E590
Ovaj gore radikal je skroz upravu, koliko se "krade" od vojvodjana, krade se i od sumadinaca, a bogami i od nas beogradjana koji ne zivimo u krugu dvojke! Veruj mi u moj deo grada se zadnji put ulagalo(kobojagi) pred prosle izbore, a i tad su pola projekta ostavili nedovrsenim jer su izbori prosli... Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 22:41:05 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
O moj boze, slozih se malopresa Gambinom...svuda se krade. Izvadi nos iz mojih poslova mi cemo to resiti. Vidi tamo kod sebe u Beogradu, sprovedi reforme i tamo guraj nos  Smile

Sto, se tice toga kako je Vojvodina bla, bla, truc....pomenucu samo da su svetski strucnjaci nazvali ovu autonomiju , autonomija sa starateljstvom.Dakle opstepoznata i opste prihvacena stvar da je citava situacija detinjasta,zamajavanje, mazanje ociju , pozivanje na separaciju a mi samo trazimo NEZAVISNOST. Dakle to su jaaako razliciti pojmovi.

Morate shvatiti da Vojvodina nije stvorena na teritoriji Srbije nego je unela svoju teritoriju i svoje organe vlasti. Kao sto sam to vec istakla tekstom gore.
Mi imamo pravo na izbor, i imamo pravo na nezavisnost, i imamo pravo da glasamo i skinemo ovu supacku vojvodjansku vladu i donesemo novi Ustav. Treba da definisemo drzavnu, sudsku izvrsnu nadleznost. Tako i imovinu, prihode i glavni grad.
Potreban je novi Ustav Srbije .

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.