Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tužba za "pola Mađar – pola ustaša"  (Pročitano 37585 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
twice, време је да се пробудиш и престанеш да сањаш СФРЈ, ово је нова реалност, ЦЗ више не може ни да уђе у ЛШ, а да то учините којим случајем сви медији би брујали данима без престанка, а да којим случајем узмете три ремија као партизан и фине паре на конто тога, па о томе би се причало годинама.

Citat
Zasto bi se ukinula AP Vojvodina
Зато што је Србија превише мала и сиромашна да плаћа још један парламент и остале парадржавне институције, а те паре можемо паметније да искористимо улагањем у мање развијене регионе и покретање привреде.
То је само један од разлога који би требало да буде довољан свима који живе тамо.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
те паре можемо паметније да искористимо улагањем у мање развијене регионе
A sto bi to radili? Onda ce Vojvodina i Sumadija doveka da ulazu u juznjake koji se nikada nece opametiti.
Zato je i potrebna regionalizacija, kao sto je ima i Austrija i Italija itd.
Ali to nije autonomija...a nije ni tema  ( ali je zanimljivije tako) Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson W800i
Vojvodina ima odredjenu tezinu,ne u politickom smislu,vec ljudima koji zive u njoj,ljudima mnogo znaci Vojvodina i sad da se ukine odjednom status,a to verovatno predlazu oni koji nisu iz Vojvodine,a i to nije moguce,jer to pise i u Ustavu.
Eo ja sam iz Vojvodine i voleo bih da se AP ukine.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Vidim ja ...svi bi nesto da ulazu sa nasim parama. Ulazite sa svojima. Smile

Ja sam iz AP i ne podrzavam ukidanje autonomije  Smile
Ne dam moje pare Beogradu
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pa tako nam i ode Kosovo. Vojvodina kad (ako) bude htela da se cepa nista se necemo pitati.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja sam iz AP i ne podrzavam ukidanje autonomije  Smile
Ne dam moje pare Beogradu

Khm, Beogradu ne trebaju shuske iz tvoje carapice  Smile ali vidim da Pajticu bas prijaju.
Koliko znam, pare iz Vojvodine odavno idu Pajticu pa "ne daj" njemu a Bg zaobidji.
Hvala i shic  Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Zasto je svima separatizam odmah u glavi?
Zasto,recimo, nama u Novom Sadu Beograd da odredjuje koji broj sluzbenika treba da imamo,komunalnih policajaca, broj sestara u domovima zdravlja?
Zasto je ukinut novosadski SDK koji je obradjivaopriliv novca u Novom Sadu i okolini?
Zasto da pitam Beograd kako cu da se ponasam u mojoj kuci? I jos da mu saljem svoj novac koji ce on da rasporedjuje svuda?
A moja regija je najrazvijenija u Srbiji?
Nece da moze. Smile

O itekako Beogradu trebaju pare iz Vojvodine , itekako...onda ne bi imao cime da se duva, da gradi i da se zajebava po Srbiji na racun nasih poreskih novaca  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pa to znaci da se ne bi bunili kada bi Vojvodina bila drzava? Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
posle cemo da se lupamo po glavi kad se 'pola madjar pola ustasa' odvoji, kao sto se i kosovo odvojilo

bravo srbi  Smile to je ta sloznost koja nas je krasila vekovima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Zasto je ukinut novosadski SDK koji je obradjivaopriliv novca u Novom Sadu i okolini?

Zato sto je SDK izmisljotina "drugova" kao sto je i AP njihovo delo.
Sluzba poput SDK nije postojala nigde u svetu nego je sluzila da se za dobre ( i nezasluzene) plate uvale gospodje i svalerke zadriglih kamerada.
Za platni promet je ceo svet koristio usluge  banaka sto je , hvala Bogu, napokon stiglo i kod nas.

Zasto,recimo, nama u Novom Sadu Beograd da odredjuje koji broj sluzbenika treba da imamo,komunalnih policajaca, broj sestara u domovima zdravlja?
Zasto da pitam Beograd kako cu da se ponasam u mojoj kuci? I jos da mu saljem svoj novac koji ce on da rasporedjuje svuda?
O itekako Beogradu trebaju pare iz Vojvodine , itekako...onda ne bi imao cime da se duva, da gradi i da se zajebava po Srbiji na racun nasih poreskih novaca  Smile

Sestro s kim se ti svadjas? Ko ti sta odredjuje?  Smile
A za pare pitaj Pajtica gde su jer u Bg-nisu.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 22:17:57 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.