Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tužba za "pola Mađar – pola ustaša"  (Pročitano 37519 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Gambino
U cemu je problem da ljudi iz Novog Sada zele da podrazavaju svoje lokalne stvari ? Da podrzavaju svoj lokalni fudbalski klub? Sta je to sto nekog novosadjanina privlaci da navija za Partizan ili Crvenu Zvezdu Smile
Па добро, има Новосађана који навијају за Партизан или Звезду, не знам да ли има више њих или ових који навијају за Војводину, али кад видим ко их дочекује у НС, онда је боље да навијају чак и за ЦЗ..

Да подржавају своје локалне ствари укинули би АП, јер то нема везе са локалом, чак их оптерећује.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia ispo iz modu
klince usmeroti da se bave nekim korisnijim  i inteligentnijim sportom...

Ha.

S obzirom da nam je fudbal .....

Sta nam je fudbal? Ne valja sto je Partizan stalni ucesnih evropskih takmicenja? Ne valja sto smo u Ligi Sampiona? Ne valja sto je A reprezentacija otisla na Sp? Ne valja sto smo dobili organizaciju I17 EP-a? Ne valja sto danas otvorise Kucu fudbala? Ne valja sto nam vece godinama I21 reprezentacija stize u (polu)finala Evropskih prvenstava? Sto imamo mnogo talentovane dece po ovoj zemlji?

Najvaznije je da smo na televiziji, raznim bedevedesetdvojkama culi da je fudbal katastrofa i sad ponavljamo to a reportazu utakmice odgledali nismo. Ne celu utakmicu. Reportazu.

Lepo je ovde Ludi Stojan (jebiga druze, tako si se upis'o (s kao slon)) rek'o. Prica se o namestenim utakmicama i huliganima. Veze s vezom. Necu da gledam Banat - Kolubara jer ima huligana. Komedija. Necu da gledam Indjija - Kula jer je dogovoreno. Pa ti sine/cer'o odi do kladionice pa uzmi lepe pare.
Za alpinizam ne postoji gornja granica... a sto se tice karatea, kada dodjes do nekog nivoa, mozes da otvoris svoju skolu ili da budes instruktor ...  

Ne postoji ni za fudbal gornja granica. Mozes da pikas i u stopetoj. I isto tako mozes da otvoris skolu fudbala.

Моје мишљење је да играчи Партизана не смеју да се понашају тако, да певају такве песме, то им није први пут и требало би да буду ригорозно кажњени.

Alo bre!
Za koga bre ti navijas? SPS, DS, DSS, NS? Mi smo bre Partizan i od kad je sveta i Toleta smemo da pevamo sta nam se 'oce.

Дај не сери леба ти. Сав олош и шљам се сјатио у српски фудбал. Менаџери криминалци, на челу савеза лопине, у управама политичари. Какав бре Партизан и лига шампиона па то је успех само за вас телетабисе по систему важно је учествовати. Кад је неки српски клуб направио успех? Ми 21 годину славио Бари, ви ни то никад нећете дочекати и ти ми паламудиш о успеху српског фудбала.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.53
mob
SonyEricsson k 850i
God Smile us..

Mi smo nacija koja gubi identitet,nasa kultura nestaje,pravoslavlje se ne postuje,vec se u odredjenim trenutcima koristi da bi se hvalili,a onda sami sebe vredjamo.Ova tema nije navijacka,mene su vredjali da sam madjar i ustasa,iako nemam nikakve veze sa njima,osim sto su mi ubijali clanove pordodice.Zivim u Vojvodini i kad naletim na ovakve debile,i onda u afektu kazem nesto sto ne mislim,kao npr sanjam da kad ce Bg biti granicni prelaz,odmah sam separatista,a sta ce Srbiji zemlja ustasa i Madjara Smile  

Dzabe raspravljate,uvek ce se naci neko ko podrzava ovakvo vredjanje.Najpametniji je onaj koji je rekao da cemo sami sebe unistiti Smile

Zasto bi se ukinula AP Vojvodina Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung SGH-E590
Novi Sad je sve, samo ne Vosin grad! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.53
mob
SonyEricsson k 850i
Nego je sumadijski i nekog kluba iz Sumadije Smile

Vojvodina je iz Novog Sad i znaci da je Novi Sad Vosin grad.Ocigledno je da si nezreo ili si jos uvek klinac,zato bolje cuti,jer je ovde vise od fudbala i obicne navijacke pesme,koja je posvecena jednom coveku,a 90 posto juga misli da je posveceno celoj Firmi,siguran sam u to,iako ce se sad praviti pametni da svi znaju.

Znas onu narodnu: "Budalu ne moras traziti,sam ce se javiti".   Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 21:04:43 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung SGH-E590
Nego je sumadijski i nekog kluba iz Sumadije Smile
Bar pola, ako ne i vise, stanovnika Novog Sada navija za neki drugi klub...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Zivim u Vojvodini i kad naletim na ovakve debile,i onda u afektu kazem nesto sto ne mislim,kao npr sanjam da kad ce Bg biti granicni prelaz,odmah sam separatista

Pa i rulja sa juga je bila u afektu.
Nema tu opravdanja...svima po 10 udaraca bicem i 20 dana u podrumce  na 'leb i vodu   Smile

Zasto bi se ukinula AP Vojvodina Smile
A cemu pa sluzi AP status?

I ja sam za celovitu Srbiju ali priznajem da u ovom trenutku (sa onakvim jugom i juznjacima)  to ne bi bilo posteno prema Vojvodini i ostalima.

Kada razvijenost srpskih regiona bude priblizna onda bi bilo fer i ukidanje AP statusa i odlika "drzave u drzavi".
Vojvodina autonomijom nije dobila nista ali jesu ljudi kao Canak i Pajtic jer takvim odgovara da svoje fleke pokrivaju kultur-fasistickim i kvazi nacionalistickim pricama.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Дај не сери леба ти. Сав олош и шљам се сјатио у српски фудбал. Менаџери криминалци, на челу савеза лопине, у управама политичари. Какав бре Партизан и лига шампиона па то је успех само за вас телетабисе по систему важно је учествовати. Кад је неки српски клуб направио успех? Ми 21 годину славио Бари, ви ни то никад нећете дочекати и ти ми паламудиш о успеху српског фудбала.

Kriminal ti je svuda u svetu, svuda u fudbalu. Sad ce neko da mi kaze da Italijansku fudbal ne cveta jer ima kriminala? Doduse, izgubice predstavnika LS za onu tamo sezonu ali i dalje imaju aktuelnog sampiona Evrope. Menadzeri ne vladaju samo Srpskim fudbalom vec svetskim. I nemoj o tome da pricas.

Sta mislis, da primera radi, Kluz nije slavio svoj prvi ulazak u Ligu sampiona i da to nije za njih bio uspeh? Ma jok brate, tamo kod njih je pre 20+ Steaua uzela Kup sampiona i to sad za Kluz nije nikakav uspeh. Daj ne lupetaj molim te.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.53
mob
SonyEricsson k 850i
Vojvodina ima odredjenu tezinu,ne u politickom smislu,vec ljudima koji zive u njoj,ljudima mnogo znaci Vojvodina i sad da se ukine odjednom status,a to verovatno predlazu oni koji nisu iz Vojvodine,a i to nije moguce,jer to pise i u Ustavu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Vojvodina ima odredjenu tezinu,ne u politickom smislu,vec ljudima koji zive u njoj,ljudima mnogo znaci Vojvodina i sad da se ukine odjednom status,a to verovatno predlazu oni koji nisu iz Vojvodine,a i to nije moguce,jer to pise i u Ustavu.

Koji su to ljudi i da li im srpski region Vojvodina vise znaci od drzave Srbije?
PS- svaki Ustav je promenjliv
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.