Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tурска никада неће бити део Европе  (Pročitano 35199 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Крупно политичко питање, које ће морати сигурно да изађе на референдум у некима од 27 земаља, а тешко је очекивати да ће било ко нормалан на том референдуму заокружити "ДА" уласку Турака у ЕУ.

mislim da i srbija u tom slucaju more ocekivat isti odovor  Smile
Rendzeru,postavicu ti jedno pitanje?
Kakve veze Srbija ima sa primanjem Turske u EU?
Znam,da vas izjeda kompleks NE nize vrednosti,od toga pate Hrvati.Vas izjeda sledeci kompleks,malo je dugacka dijagnoza,ali razumeces,a on se zove...KOMPLEKS mi bi da nas vole Hrvati i zbog toga smo spremni,da zarad te ljubavi precutimo svo rokanje i zrtve,a Srbe ne volimo eto samo zato sto smo nekad bili Srbi,ali smo veru prodali za tepsiju baklava!!!...............Malo je dugacko ime vaseg kompleksa,ali ovo je bilo najkrace moguce imenovanje vase boljke.Majmuncicu,odjebi od Srbije i Srba!Jednom su tvoji bili Srbi,vise nisu,zaboravi!Bori se za svoj novi identitet,znam da je tesko ali orginalno bi bilo BAKLAVCI,povezujes?
A,sto se vecine Srba tice,barem ja tako mislim,koga boli kurac za EU!!!To je proizvod sa rokom trajanja,koji polako istice.Ajde sjasi vise mali isfrustrirani falsu.

Ма јебеш ЕУ али он не може да схвати да муслимане прати епитет терориста који су спремни за
осликаног куроњу у Данској да дижу школе у ваздух.То је разлог зашто Турска никада не би прошла
неки референдум у европи.
Нас је штампа направила више ратницима и убицама али они су неприкосновено иза срба по позитивним
стварима код европе која је још увијек хришћанска и има у 90% код обичних грађана бојазан од
њихових џамија и њиховог фундаментализма који србима никада није приписан што је мени у неку
руку жао јер би онда Србија била и те како опредјељена да сачува свој национални идентитет који
балије,усташе и педери из Србије максимално покушавају да срозају и да национализам представе
фажизмом који у срба никада као идеологија није имао упориште као код муслимана из Србије и
муслимана са простора екс Југославије од Вардара до Триглава.
Ренгер се окачио на Србију јер говори српски језик,пише српско писмо,живи на земљи српских
банова,царева и краљева,а и поријекло води од некога Милоша.Комплекс који је стекао спознајом
да је вјеру промјенио за вечеру и сигурност лијечи својим понашањем да је већи муслиман од некога
Иранца.
Моја жеља је да Турска треба да буде дио европске уније како би се истој тој ЕУ најебала матере и
утјерала у главу да је САД преко океана и да из тога разлога подржава експанзију ислама на европском
континенту док у свом дворишту никада неће дозволити да проценат муслимана буде већи од 10%
по цијену физичких ликвидација.САД себи ствара дугорочног непријатеља на европском континенту
који економски и војно може бити разлог опстанка економије у САД као вјечитог екстра опасног
противника,а то ће постићи када у европи легалним путем муслимани буду владали.То је један од разлога зашто отимају блиски исток,а "поклањају" европу муслиманима,ресурс за ресурс.

Ми срби требамо да се клонимо те ЕУ и да свој правац нађемо у друштву православних народа јер тренутно је у питању вјерски РАТ.

[b]Зато Турска јуриш да се прикључиш европи,европо прими своју браћу.

П.С
Боро шта мислиш да након извјесног времена примимо ове наше проевропске кешуп под
условом да приме 100 бичем по усраној гузици. Smile Smile Smile[/b]
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
 Smile ... Kompleksno pitanje zahteva kompleksan odgovor ....

Smatram da bi pod tim uslovom  mogili da ih primimo .  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
Hoze zamolio bi te sad da napišeš i jedan referat o srbima i njihovim kompleksima...kreni od vizantije,kosova,turaka,austro-ugara,svaba,hrvata i hame pipe i ostale ekipe tj cjelog dunjaluka...
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Hoze zamolio bi te sad da napišeš i jedan referat o srbima i njihovim kompleksima...kreni od vizantije,kosova,turaka,austro-ugara,svaba,hrvata i hame pipe i ostale ekipe tj cjelog dunjaluka...

Те што наброја у историји смо све разбили.......... Smile............ укључујући и Хаму са екипом. Smile

П.С комплекс се ствара кроз историју и можемо за једно стотињак година имати комплекс
      од американаца наравно под условом да их неко до тада не сиктерише из Европе,а онда
      опет све по старом. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3510
Моки ако не можеш да излечиш своје комплексе не гине ти бања Сребреница. Понављам најбоље би ти било натраг у вјеру прађедовску. Имам осећај да то из свег срца желиш, скупи мало храбрости и одлучности. Ако то не учиниш онда имаш ону другу ружнију солуцију која је ипак боља од Статуса Кво. Овако само губиш време у бесмислу на планети земљи, мучиш се, а не можеш помоћи ни себи ни ближњима својим Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 12:55:34 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
Pa ni pola pravih srba ne merete ubjedit u to da su srbi a kamoli mene cistokrvnog bosnjaka...znam svoje pretke unazad 1000godina,a sad mi se tu nasao jedan nadobudni kompleksaš luzerske pravoslavno turske nacije pametovat i drzat lekcije o rodu i porijeklu:D
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Како ти се звао тај предак?

Тутанкамон или неки други из пирамиде? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
Dzoni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Pa ni pola pravih srba ne merete ubjedit u to da su srbi a kamoli mene cistokrvnog bosnjaka...znam svoje pretke unazad 1000godina,a sad mi se tu nasao jedan nadobudni kompleksaš luzerske pravoslavno turske nacije pametovat i drzat lekcije o rodu i porijeklu:D

Kako laze g.vno poutrceno... pa srbi su ti preci... maloumni balijo...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
"Еј Мокили, 'еј Мокили 'оћеш ли сланине, да ти ђедо, да ти ђедо са тавана скине..." Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.346 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.