Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:59:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turci ulaze u gazu!  (Pročitano 18330 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Уколико јеше буду принципијелни (а хоће) турци ће доживјети пушангију,а уколико буде среће
неће ни јеше проћи без џеназа.
У јеботе много занимљива ситуација а мени "тешко" око срца. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Omiljena teorija zavjere turske desnice je prica o sabatejcima koji kontrolisu vojsku, vlast i imaju moc u svojim rukama. Sabetajci su inace "sljedbenici Sabateja Zevija koji su presli sa judaizma na islam ali su potajno praktikovali i jos praktikuju judaizam."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
Citat
Bogme,ne bih rekao da su oni ovde i sada slabiji.to sto Jevreji mogu da summonuju Amere i ostale kad god im zatreba,to je drugo.ne racunajuci to,i Jevrejski nuklearni program koji UN vec decenijama zataskava i pravi se da ga ne vidi,ja bih rekao da su jednaki.

Uopste je iracionalno pricati o tom nuklearnom programu... Kada bi ga upotrebili Hitlerov posao bi bio u potpunosti zavrsen u roku od mesec dana... Ne znam sta bi ih spaslo kad bi nagrnuli arapi sa svih strana da ih kolju.

Misljenja sam kao i vecina verovatno da je ovo patka ali u slucaju da se desi sranje mi bi mozda mogli i da izvucemo neku korist na nasoj strani Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Уколико јеше буду принципијелни (а хоће) турци ће доживјети пушангију,а уколико буде среће
неће ни јеше проћи без џеназа.
У јеботе много занимљива ситуација а мени "тешко" око срца. Smile

Ma to ti je ko dobra serija koja beskonacno traje, eno prvo bila Kirgizija, pa onda je zatamnila Koreja, pa sada ovo, taman da ne umres od dosade, sve mislis, sad ce, samo sto nisu kad ono corak al opet novo uzbudjenje na kraju  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Uopste je iracionalno pricati o tom nuklearnom programu... Kada bi ga upotrebili Hitlerov posao bi bio u potpunosti zavrsen u roku od mesec dana... Ne znam sta bi ih spaslo kad bi nagrnuli arapi sa svih strana da ih kolju.
ali,zaboravljas da mogu za tren da pozovu Amere.a iako bi ih ovi napali sa svih strana,ja verujem da bi uspeli da se odbrane dok im ovi drugari ne dodju u pomoc.

ali,kao sto i sam kazes,verovatno je sve jedna obicna novinarska patka,ili mozda i nije,tj-mozda se taj konvoj stvarno uputio tamo,a onaj Turcin razbesneo,ali to naravno ne znaci da ce biti rata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
Cak i da je to moguce tako kao sto ti pricas (podseca me neodoljivo na riziko Smile ) ameri ne bi mogli nista da im pomognu ali bas apsolutno nista... Oni su zarobljeni samo u Iraku zamisli da krenu na sve arape  Smiley 1 Jednostavno sam ubedjen da bi izrael bio u potpunosti unisten do poslednjeg temelja u slucaju da upotrebe to oruzije, a isto tako sam ubedjen da su jevreji dovoljno pametni da to sami shvate.... Uopste njihov polozaj nije za zajebanciju ne smeju oni da se igraju koliko god su jaki...
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3510
Misljenja sam kao i vecina verovatno da je ovo patka ali u slucaju da se desi sranje mi bi mozda mogli i da izvucemo neku korist na nasoj strani Smile

А да ми у том случају јурнемо на Цариград Smile Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
iranska teokratija ce tek u narednim decenijama da ubire plodove pametne politike ulaganja u obrazovanje mladih inzinjera, vec sad su svjetski vrh u pojedinim naucno-istrazivackim oblastima, takva politika se uvijek isplati kada je tehnicki napredak ekonomije u pitanju. i ne zaboravite, iran je sve svoje domace kapacitete razvio pod sankcijama usa i zapadnog svijeta, a kod njih je u proteklom periodu bio gro tehnoloskih rjesenja, sada kada kina ulaze u naftna iranska polja, vjerujem, da su ajatolasi ispod zita jos ponesto ugovorili, ipak je to narod koji je usavrsio sah kao prvu stratesku igru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Cak i da je to moguce tako kao sto ti pricas (podseca me neodoljivo na riziko Smile ) ameri ne bi mogli nista da im pomognu ali bas apsolutno nista... Oni su zarobljeni samo u Iraku zamisli da krenu na sve arape  Smiley 1 Jednostavno sam ubedjen da bi izrael bio u potpunosti unisten do poslednjeg temelja u slucaju da upotrebe to oruzije, a isto tako sam ubedjen da su jevreji dovoljno pametni da to sami shvate.... Uopste njihov polozaj nije za zajebanciju ne smeju oni da se igraju koliko god su jaki...
1.a sta to tebi tolko smeta,ili ti zvuci toliko nerealno u mom postu,da te "podseca na Riziko"?
2.zasto mislis da bi Arapi,i to cak SVI Arapi krenuli na Izrael da on zarati sa Turskom?ja uopste ne vidim osnovu za takav zakljucak.naravno da su iste vere,ali ja kolko znam,Turska nikada nije bila u nekim posebno dobrim odnosima sa tim zemljama.
3.naravno da bi ameri mogli da im pomognu.i to bez ikakvog angazovanja jedinica u Iraku.jedino sto bi bilo od presudne vaznosti jeste brzina te njihove reakcije.
iako brojke ne odaju takav utisak,sam Izrael bi u tom slucaju bio dovoljno jak da se odupre Turskom napadu,ili ga bar zadrzi.za to vreme Ameri bi se postarali za one druge u okolini koji bi probali da ga napadnu.
pobogu,pa ceo Izrael je vec decenijama u stanju borbene gotovosti.a umeju u svemu da preokrenu stvari u svoju korist.koriste sve cega se sete.vojska im je itekako jaka.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 20:54:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
1. Ovaj zovne ovog onaj onog, pa ovaj dodje sa deset tenkica i zastavicom i razvali ovog u africi i onda dobija 5 tenkica po krugu  Smile
2. Svi arapi mrze jevreje i samo cekaju priliku pomesana sa slikom ko zna koliko mrtvih od nuklearne bombe bi sigurno dovela do toga da se svi ujedine i onako su samo fiktivno neujedinjeni
3. Ne bi mogli da pomognu prvenstveno zbog toga sto nemaju para. Druga stvar je sto bi izbilo opste sranje u njihovoj drzavi. Treca stvar je sto moraju da posalju pola miliona vojnika da bi drzali stvar pod kontrolom.

Persona non grata mislio sam na propagandu negativno usmerenu protiv muslimana i usmerivanje iste ka nasim ciljevima.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:59:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.342 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.