Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:33:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turci okreću leđa EU  (Pročitano 46700 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
nego mi smo oftopik, Turska je malo dalje na jugoistoku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Pa da ne budemo offtopic, eto taj razvoj Turske, je veoma zabrinjavajuci. Rzvoj znaci investicije, a ako racunas da ima toliko zajednickog na ovim prostorima, onda racunaj ovako:
dok srpski hibrid izigrava neko srpstvo, on tamo Turkoglu a u stvari MulaSandzako_vich, ce kada se stvore uslovi (veoma brzo) doci i ulagati, kupovati zemlju, nekretnine i polako uzimati za nadnicare i one Velike Srbe sa splavova, kad im presahne partijska sisa.
Tamo ima i dosta Shiptarovica, a vec znas dobro kako su vesti u maskiranju.Tako su i napravili drzavu Kosova.
Svi bili u partiji a istovremeno trazili Republjik.
E sada ako ekonomski gledas pape zavisi od jeurope i od njih. Pa ako nesto probas da ispustas kandze tu su drugovi da ti ih skrate zu cas.
I tako ces sa splava preci na jedenje g*na, dok ce oni lepo da kupuju. I to ce sve biti 'Srbi'.
Na to je Djindjic upozorio davno.
Tako da buducnost i nije toliko svetla. Gledam Rumune kako pizde,, ne mogu od Turaka i Arapa samo sluge da budu. Ceo biznis u njihovim rukama.
Nije to ni najmanje naivno.
Osnovni problem u Srbiji, sto nema Srba pa ni srpskog interesa. Nema cak ni nacionalne stranke.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 01:07:52 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung 
samo da se malo podsjetimo.....

Geneza zla zlocinaca, agresije i genocida agresora

Agresija na BiH značila je napad na međunarodno priznatu zemlju, koja je po Povelji UN-a imala pravo na samoodbranu. Ali, međunarodne sile su ipak odlučile da se u BiH primijeni embargo na oružje, te su time bile vezane ruke bošnjačkom narodu, koji se našao u vrlo nezavidnom položaju.

Agresije i genocid nad Bošnjacima je deseti po redu koji se provodi na prostoru Balkana. Neki opet kažu da je genocid nad Bošnjacima samo jedan i to u kontinuitetu samo što ponekad bivao usporen pod pritiskom međunarodne politike, ali jos nikada zaustavljen. Da li se sa 10-tim zavrsava stradanje bosnjackog naroda i dali je genocid zaustavljen? Vrijeme ce pokazati!!

* 1. Inspirisan od strane pravoslavne crkve, a desio se na širem prostoru Balkana (1683-1689), nakon tursko-austrijskog rata poznatijeg kao "Becki rat", kada su svi muslimani na prostoru Mađarske, Slavonije, Like, Dalmacije, Krbave i Boke Kotorske bili poubijani i pokršteni.
    * 2. Trijebljenje muslimana sa prostora Srbije (1805-1820), nakon prvog i drugog srpskog ustanka pod devizom "Generalno trebljenje Turaka iz naroda" (jer turci - muslimani nisu smatrani narodom - ljudima). Ogromnu i kljucnu ulogu je imala pravoslavna crkva. U to vrijeme, na celu Srba je bio Đorde Petrovic, zvani Karađorđe. Vuk Stefanovic Karadžic upotrebljava termin "ocistiti", kada govori o likvidaciji muslimana "pošto srbi uzmu i ociste Beograd"
    * 3. U periodu 1830-1867.g., Srbi protjeruju muslimane: Užica, Šapca, Sokola i Beograda. Protjerani muslimani su naseljeni u Bosanskom Šamcu i Orašju.
    * 4. U Crnoj Gori je izvrešen genocid pod nazivom „istraga poturica". Pokretac je ponovo pravoslavna crkva. Pocetak progona i genocida se desio na Badnju vece, kada su mnogi bošnjaci završili na lomaci. Inspiracija za genocid takvih razmjera je crpljen iz "Gorskog vijenca" (Njegoš). (Nisu li napadi na Bošnjake u posljednjem genocidu - Bajram 1992. i Bajram 1993.g. - sa istim zlocinackim pobudama?)
    * 5. 1874-1878 se u Srbiji, Crnoj Gori, Hercegovini i Krajini, dižu stalni ustanci, te se uništava preko stotinu džamija i drugih spomenika kulture, a protjeruju se svi muslimani tih prostora.
    * 6. Period Austro-ugarske vladavine, kada se oko 7% Bošnjaka seli u Tursku.
    * 7. 1912 - 1914. Na prostoru Crne Gore i Sandžaka, biva ubijeno 850 najuglednijih Bošnjaka, dok je u Plavu i Gusinju pokršteno 12.500 muslimana.
    * 8. 1924. U vrijeme Kraljevine Srba Hrvata i Slovenaca, izvršen je neviđen genocid. U bjelopoljskom srezu, samo u selu Šahovici, ubijeno je 2.500 ljudi.
    * 9. Drugi svjetski rat, 1941-1945, kada je 103.000 ili 8,1 % Bošnjaka ubijeno. 200.000 - 250.000 Bošnjaka postali su prognanici u BiH pred cetnicima Draža Mihajlovic-a koji naređuje srpskim komandantima: „Cišcenje državne teritorije od svih narodnih manjina i nenacionalnih elemenata."
    * 10. Ramazanski bajram 1412 h.g., krajem marta 1992 g., pocinje agresija na Istocnu Bosnu. 6.aprila zagrmili su topovi i tenkovi oko Sarajeva. UN sutradan priznavaju BiH kao samostalnu, suverenu drzavu, bez ikakve volje da je pomognu. Tako je poceo 10 srpski genocid na vecinski bosnjackim narod, 1992 - 1995, na najbrutalniji i najzvjerskiji nacin, ali i prva organizirana i odlucna vojna odbrana.

Smile Smile Smile Smile

Како дошло, тако и отишло. Smile

То је бре лицемерје по коме сте познати.

Решили сте да насиљем преузмете овај део Европе и направите од њега мухамеданско легло, као што сте то већ учинили са Блиским Истоком, Египтом, Малом Азијом, а онда кукате на Ђорђа Петровића, Михаила Обреновића и црногорске владике.

Можда ваља овако решавати муслиманско питање у Европи Smile

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/83142/Ruski-skinsi-izboli-strance

Знају изгледа и тамо, како се једино може са муслиманком најездом. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

vi se dicete njegosevom istragom poturica,dje pise da je u redu ubit covjeka Smiley a maradicu mi to zovemo genocid, nista drugo do genocid...

Mislis ovo zoves genocid:

Prvi pokolj Armenaca 1890: za pocetak nesto hiljada, malo kasnije 50 000

drugi pokolj 1915: prvo 60 000 vojnika armenske nacionalnosti u Turskoj vojsci, kasnije milion i po plus 2 i po miliona proteranih a Turci danas govore da su eto "neki komadanti otisli predaleko", a ovamo kukate na Mladica i 8000 iz Srebrenice.
Uz to lista nije zavrsena, ima tu jos oko pobijenih 350 000 i preko milion proteranih Grka koji su bili naseljeni od antickih vremena u Turskoj.
Da ne spominjemo racune od cele kule pa dok Turci nisu put pod noge sa Balkana.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Tačno tako. Daleko im lepa kuća..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

vi se dicete njegosevom istragom poturica,dje pise da je u redu ubit covjeka Smiley a maradicu mi to zovemo genocid, nista drugo do genocid...

Mislis ovo zoves genocid:

Prvi pokolj Armenaca 1890: za pocetak nesto hiljada, malo kasnije 50 000

drugi pokolj 1915: prvo 60 000 vojnika armenske nacionalnosti u Turskoj vojsci, kasnije milion i po plus 2 i po miliona proteranih a Turci danas govore da su eto "neki komadanti otisli predaleko", a ovamo kukate na Mladica i 8000 iz Srebrenice.
Uz to lista nije zavrsena, ima tu jos oko pobijenih 350 000 i preko milion proteranih Grka koji su bili naseljeni od antickih vremena u Turskoj.
Da ne spominjemo racune od cele kule pa dok Turci nisu put pod noge sa Balkana.  Smile

Sve to stoji ali to se nazad ne moze vratiti. Nasa istorija (onu koju srpski hibridi ne vole) kazuje jednu stvar:
Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli.
Dakle mi smo u stvaranju moderne Srbije prosli kroz dve opcije u samom startu: sila i mudra politika.
Silom je hteo Kardjordje, njega nazivamo Ocem Nacije, pa se zna kako smo zavrsili. Pogibelj, zbegovi, bezhanija, muka, patnja. Druga opcija je odmah usledila preko Milosa Velikog.Covek koji je u dusu poznavo i Turke i Srbe, znao je da je dukat ono sto ce napraviti drzavu. Pa je stoga rekao: mrtav Srbin mi nije od koristi treba mi ziv. A tom zivom Srbinu treba da obezbedim da mu kroz odzak kulja dim (da nesto ispece), a ne zbeg.
Crni Djordje se zna kako se posle mucio. Isao kod brace Rusa i dali mu sablju. Car ga nije ni primio.Kandzari (ratni profiteri) su ga napustali jedan po jedan, dok se nije vratio kuci sa jednim slugom (Naumom).
U medjuvremenu za manje od 30 godina Milos je napravio knezevinu, sa naslednom dinastijom i dao Srbiji Sretenjski Ustav.Posle je i prosirio Knezevinu.

Dakle hocu da kazem, da te price oko genocida i osveta, nece nikada voditi nicemu.Odnosno voditi i pogibelj.
To i dan danas mnogo vole kandzari. Ove sto vidis da su Veliki Srbi. Drugi da gine, a on da prodaje pamet na Burek Forumu, na splavu i na facebook-u.

Tu ih svesrdno pomaze i bradata udba, sto podriguje svete parole, a vuce se za brade kad stignu donacije.
Sva sreca brade masne od prasetine, pa ruke klizu, niz brade.
Suvise smo mi mala nacija, a suvise mnogo znacaja pridajemo sebi iako u sustini niko nas nista ne pita.
Ova ekspanzija Turske na Balkanu nije ni pocela. Kad pocne, trebace nam mnogo vazelina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Dakle hocu da kazem, da te price oko genocida i osveta, nece nikada voditi nicemu.Odnosno voditi i pogibelj.
To i dan danas mnogo vole kandzari. Ove sto vidis da su Veliki Srbi. Drugi da gine, a on da prodaje pamet na Burek Forumu, na splavu i na facebook-u.

Ma daleko od toga da sam sad za neki revansizam, bilo i proslo, daleko bilo, samo kazem da ima i gorih stvari nego sto ovaj "dodik" navodi kao genocidnost
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

Ma daleko od toga da sam sad za neki revansizam, bilo i proslo, daleko bilo, samo kazem da ima i gorih stvari nego sto ovaj "dodik" navodi kao genocidnost

Ma to je opstepoznato. Ne treba ici u Jermeniju, samo sto su Srbima radili kad god su se pobunili.
A tek Velike Seobe pod Carnojevicima, nisu zbog blagostanja.
Uz to mi smo od 1804-e do 1914-e vodili oslobodilacne ratove, a 1914-e odbrambeni rat.
Ali postoji jedna opsta politika da se vise ratovima ne resavaju sukobi.
Mi smo imali nesrecu 45-e kada smo bioloski pobijeni.
No sada postoji jedna caka ovde oko okretanje ledja EU. To fakticki nije tako. Ako uzmes da clanstvo pretpostavlja slobodno zaposljavanje na celoj teritoriji EU, oda ja ne vidim zasto bi se okretala ledja. Takodje slobodan protok robe i kapitala medju 600 miliona ili medju 10 miliona nije isto. Kazem 600 miliona, jer Evropa vec ima 500 miliona a sa Zapadnim Balkanom i Turskom bi imala 650 miliona.
Imaju i oni Kostunice, Seseljevce koji za rad soptvene guzice bi da izoluju, jer su na gubitku.
Turcima je najbolji primer Kipar. Beda koja se uzdigla do visina, a njihova prcija ostala nerazvijena.
Cisto sumnjam da je raspolozenje Turaka da ne udju u EU.To da su siti zajebavanja, verujem.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 14:00:28 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Na početku 18. veka Srbija se oslobodila sama svojim snagama od okupacije  Smile

nemoj mi ti ziva ti pricat o srpskom oslobodanju, eno srebrenica je najbolji primjer kako je kad srbi oslobdajuju  Smile
...ko zna? zna! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ja ratujem sam

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 471
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ali da se mi polako vratimo na temu Smile
Dakle, sada kada Turci okrenu leđa EU imaćemo situaciju da su jedni drugima okrenuti leđima pošto je EU njima davno okrenula leđa. Znači, nikada oni neće ući u EU , i izgleda da polako postaju svjesni toga.
Mada, ja imam jedan prijedlog. Neka se fino podjele na dva dijela pa ovaj evropski može ući a ovi ostali su i onako na drugom kontinentu. Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 10:05:19 od mladeng »
IP sačuvana
social share
"Svet može da bude samo u meni. Izvan mene,to nije moje"
David Albahari
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:33:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.