Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:42:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turci okreću leđa EU  (Pročitano 46421 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
...jebiga,sad sam ti ja kriv,sto ti je neko ukrao gipsanog lava sa kapije.
nego,sta ima gore kod tebe?nur spaciren!jebiga kad si markentiski strucnjak.

Lako je meni za tebe, ti imas zamrzivac sto ti je poslala rodbina iz Bosne pa ga sada punis Miskovicevim parizerom  Smile
A reketa vise nema, tuga pregolema, hebi ga  Smile
Al si stvarno smesan, al hebi ga, uozbiljices se, sad ce jos malo srednja skola  Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 03:21:54 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Hozeombre je rekao da ima 40 godina i da nije tako mali, nego dok si ti Maradiću bio u školi on je već bežao iz vojske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230
Ne razumem naslov. Kako da Turci okrecu ledja EU, kad je glavna prepreka bio ustav? E sada su na referendumu postigli skoro nemoguce: doneli odluku da izuzimaju vojsku da preuzme vlast u slucaju da partije ne mogu sastaviti vladu.
Ako racunas da je to trajalo od ustava Kemala Ataturka, koji je za Turke bio Otac Nacije, onda mozes misliti koliko je to 58%. Ja to tumacim samo kao zelju Turaka da se priklone EU.
Verovatno ima jos jedna procedura, a to je parlamentarna, ali i ona ce proci.
Dakle vojska prestaje da bude politicki faktor u Turskoj i time je otklonjena glavna prepreka pristupa EU.
To samo balvani, kojima mediji prodaju kvake, mrze ili vole EU. Ovde se radi o cisto ekonomskoj kategoriji, slobodnog trzista, protoka robe i kapitala a narocito slobodna razmena rada.
Ne vidim da iko normalan moze to da odbije. Nenormalni politicari da, oni to cine iz prostog razloga sto gubi teren pod nogama. Rulje koju ce da navodi i pljacka.

Ako gledas na makroplanu to je evolucija i za nas. Pada Kosovo, pada Turska Armija(kao politicki faktor), svi preduslovi da se bivsa Turska sa svojim podanicima primi u EU.Odjednom. Turska, Bosna, Srbija sa Kosovom, Albanija, Makedonija.
Kroz dve decenije bice tako.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Hozeombre je rekao da ima 40 godina i da nije tako mali, nego dok si ti Maradiću bio u školi on je već bežao iz vojske.
...nemam cetrdeset,za koju godinu da.
i @mandarinko kazes isao je u skolu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Ma misli da je 14 godina ustvari 40  Smile

Ako gledas na makroplanu to je evolucija i za nas. Pada Kosovo, pada Turska Armija(kao politicki faktor), svi preduslovi da se bivsa Turska sa svojim podanicima primi u EU.Odjednom. Turska, Bosna, Srbija sa Kosovom, Albanija, Makedonija.

Au, na cega ce to da lici sa tim zemljama, zaboravio si Hrvatsku  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230
@Maradic
Pa to je otrpilike. I Hrvati imaju crveni sindrom. I oni su se kao kod nas pokrstili u Velike Hrvate, al ne vracaju starima imovinu, nego podelili medjusobno. Kao ovde komesar Dulic, prvo aminuje u zemljisnim knjigama, pa posle ono sto je oduzeto placas sam sebi.Ne razlikuju se Hrvati od nas po svim kriterijumima.Ista crvena bagra izigrava nacionalnu ljubav.Crveni tajkuni i ostali stuff.Razvijeniji su oni i od Rumuna i od Bugara, ali nece ni jedni ni drugi da kazu, da ujka Sem nece da aminuje dok komunjare pravedno ne vrate imovine.
A ujka Sem, jako voli komunisticku otimacinu. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 15:35:30 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ne razumem naslov. Kako da Turci okrecu ledja EU, kad je glavna prepreka bio ustav? E sada su na referendumu postigli skoro nemoguce: doneli odluku da izuzimaju vojsku da preuzme vlast u slucaju da partije ne mogu sastaviti vladu.
Ako racunas da je to trajalo od ustava Kemala Ataturka, koji je za Turke bio Otac Nacije, onda mozes misliti koliko je to 58%. Ja to tumacim samo kao zelju Turaka da se priklone EU.
Verovatno ima jos jedna procedura, a to je parlamentarna, ali i ona ce proci.
Dakle vojska prestaje da bude politicki faktor u Turskoj i time je otklonjena glavna prepreka pristupa EU.
To samo balvani, kojima mediji prodaju kvake, mrze ili vole EU. Ovde se radi o cisto ekonomskoj kategoriji, slobodnog trzista, protoka robe i kapitala a narocito slobodna razmena rada.
Ne vidim da iko normalan moze to da odbije. Nenormalni politicari da, oni to cine iz prostog razloga sto gubi teren pod nogama. Rulje koju ce da navodi i pljacka.

Odlična analiza, osim toga verovatno je u pitanju uvod u otcepljenje Kurda. Podsetimo NWO ima za cilj drobljenje svih velikih država u male koje se korporacijskim kapitalom mogu držati pod kontrolom. Sad su na redu Turci a uskoro USA
« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 00:18:39 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230

Odlična analiza, osim toga verovatno je u pitanju uvod u otcepljenje Kurda. Podsetimo NWO ima za cilj drobljenje svih velikih država u male koje se korporacijskim kapitalom mogu držati pod kontrolom. Sad su na redu Turci a uskoro USA
Sanjaj Marejlo. Ne tvrdim da nece, ali tek na kraju.
Ako bi ti se ispunio san da nestanu preko noci, imala bi velike radosti, kad bi Azijati navalili ponovo na Evropu kao nekada.Taman ih ima dve milijarde viska. I oni bi svilene carsave i da kenjaju sedecki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ne brini se, NWO kapital je već u Kini a ne u USA. Sve nove tehnologije proizvode se u Kini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230
Ne brini se, NWO kapital je već u Kini a ne u USA. Sve nove tehnologije proizvode se u Kini
Opet sanjas vile ravijojle.Nije to nikada ni bilo ni u Kini ni u USA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:42:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.