2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тур де Франс ~ Tour de France 2015  (Pročitano 16304 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Узе је ипак.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
frum zver kako je vuko
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Kontador je vozio ceo Giro ne zajebavajte i to solo...Astana ga je razvalila par zadnjih etapa i covek je moze se reci sam bez tima osvojio isti.
Sky se uvek fokusira samo na Tur i samo im je to cilj....ajde vozili su Dafine ali nista posebno zagrevanje sto bi se reklo.
Danas ce Sky verovatno dobiti i obezbediti zutu majicu ali videce se ni da Frum nije bas toliko jak cim krenu brda.
Sagan je svesno otisao u tim i ovo sto radi je za njega samo plus, ne mozes ocekivati od tima za generalni da mu pravi lead out. Lik ce za par godina jebati kevu svima.

Legena  Smile

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Pa ja baš zbog Đira i kažem da sad nema formu, odnosno da ne može da je drži tol'ko dugo na najvišem nivou. Danas mislim da dobija BMC, i da Tidžej ide u žuto.

Do kraja više nema klasičnih sprinterskih etapa, osim Pariza normalno. Ima čini mi se dve onako k'o napravljene za Sagana - brda, al ništa hors i prva kategorija, taman da može da pregura, i onda da završi solo, ili u vrhu k'o juče. Njemu tim ni ne treba za poene, on ni prošle godine nije dobio nijednu etapu, a im'o je 150 poena više od Kristofa.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Videcemo voleo bi da ga osvoji cisto zbog nekih drugih stvari. Meni je Frum odvratan do bola, jeste jak decko ali imao je i on periode kada ga je Port vukao po brdima i predao mu par etapa na tacni. Ali naravno tim je tim svi rade za lidera.
Na Giro je Saxo bio slab sa ekipom, sada imaju dosta jak brdaski tim moze se reci. Ako Majka i Rodzers vuku Pistolera po brdima...bice zajebano. A druga nedelja ce ustvari pokazati sve...ali kakva je ova prva nedelje bila daj Boze da iko ima snage  Smile
A juce Kontador nije ni vukao jer nije ni bilo potrebe a Frum se bzvz istrosio vuceci kraj ko blesav na kraju bilo nikom nista.
Sagan car juce se zajebavao da danas moze obuci i zutu majicu 11' razlike  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Frum rek'o juče posle etape da nije hteo da zapinje mnogo jer je kratko brdo, i nije mog'o da napravi neku veću razliku. Jeste povuk'o malo kad je Nibali otpao, al mislim da je to čisto prob'o da vidi ko šta može. Kad je Francuz otiš'o napred, svi su čekali Sagana da krene, on nije im'o noge (takvu izjavu je dao, da je jedva preš'o cilj i da ga je Valverde zato lagano otsprint'o poslednjih 50 metara) i onaj pobedi ni kriv ni dužan.

IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Pa iskreno nije imao razloga da vuce, ali nije bas ni da nije. Generalno nisu bila neka brda gde bi se tu sada moglo nesto ispitivati.
Meni zao sto Martin nije osvojio etapu, Garmin je bas vukao i pripremao kraj etape veoma lepo za njega. Jbg Sagan je par etapa tamo pravio mesta Kontadoru i vukao ga po onoj kocki...dobro covek i toliko sto se bori. Lik je neverovatan.
Danas BMC ima realne sanse da Ti Dzeju obezbedi zuto...pa onda da se prava borba odvija u brdima i to bi bilo najbolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Citat
videce se ni da Frum nije bas toliko jak cim krenu brda.
Можда, али ја не видим ко може да га угрози. Једино ако је Контадор провео сво ово вријеме након Ђира у хипербаричној комори.  Smile

Citat
Legena  Smile
Јуче се изљуби трипут са цурама што стоје уз подијум.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Baso napušta Tur zbog raka testisa

Italijanski biciklista Ivan Baso napustio je Tur d’Frans pošto mu je dijagnostifikovan rak testisa, tako da je otišao na operaciju.

Baso je to rekao tokom konferencije za novinare njegovog tima tokom dana odmora.

"Kada sam pao tog dana, udario sam testis o sedište, kao mnogo puta pre toga, ali je počelo mnogo da mi smeta, tako da smo ovog jutra otišli kod čuvenog urologa ovde u Pou. Pregled je pokazao da imam ćelije tumora u levom testisu. Sada moram pravo kući na operaciju", rekao je 37-godišnji vozač.

Baso je dvostruki osvajač Điro d' Italije, a početkom ove godine je prešao u Tinkof-Sakso i pomogao Albertu Kontadoru da u maju osvoji Điro. Španski biciklista je cimer sa Italijanom na ovom Turu, a u ponedeljak je u suzama sedeo pored njega na konferenciji za novinare.

"Ovo je težak udarac za ceo tim, nikada nisam zamišljao da će doći ovaj dan. Ivan i ja smo proveli zajedno 120 od poslednjih 180 dana. Siguran sam da ćemo biti zajedno na proslavi u Parizu", rekao je Kontador.

Timski lekar je ocenio da biciklista ima "98 do 99 odsto" šanse da se potpuno oporavi.

Baso je osvajao Điro 2006. i 2010. godine. Na Turu se dva puta peo na podijum, 2004. i 2005. godine.

Izvor: B92

Auf jbt  Smile

« Poslednja izmena: 13. Jul 2015, 16:41:00 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Pirineji eve nas..krece ludilo.
Davne 2007 El Pistolero je na ovom vrhu osvojio zutu majicu...

STAGE 10 Tarbes / La Pierre-Saint-Martin 167km

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Tour France

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.