Luksuzni kupe Bentley Continental Supersports pokreće ionako snažni W12 motor (sa 630KS i 800 Nm obrtnog momenta), ali ljudima iz kompanije Wheelsandmore to ipak nije bilo dovoljno.
Tako je snaga ovog agregata podignuta na 702KS i 880 Nm obrtnog momenta (između ostalog, reprogramirana elektronska kontrolna jedinica motora i novi izduvni sistem), a ostale izmene obuhvataju i komplet točkova od 21 inča sa Dunlop Sport Maxx gumama i modifikovano ogibljenje. Maksimalna brzina je 336 km/h, ali podatak o ubrzanju do 100 km/h nije saopšten.
Za zaustavljanje se brinu karbon-keramičke kočnice, dok je crna boja samo još tačka na i.
Cena za ceo paket još nije saopštena, jedino je poznato da komplet točkova i guma staje 9.299 evra.
Sale, jesi li ovo skinuo znak? )) Ja nigde u CG ne mogu da nadjem onu bez znaka za 850 ili onu resetkastu
Nisam mogao da nadjem ni ja... (nasao sam od jednog gastarbajtera ali nije hteo da se menjamo, i vratio se za ŠveSku. Zato sam i skinuo znak i prefarbao. Maska je bila srebrna, ali sam je matirao i lepo je ispalo, Okvir sam ostavio da bude niklovan a unutra mat. na slici nije ispalo lepo ima neka bela linija na sredini. Moracu ponovo da slika. A ostale su rupice od znaka, mogu da ih skinem, ali necu, mozda nekada i vratim znak. Ne vidi se mnogo. I fabricki mrezaste imaju ili rupicu za (ono gde se otvara osigurac na haubi) ili za neki znak. Menjao sam i Folije na staklima. Stavio sam za nijansu svetlije
Japanska tjuning kuća ASI je kreirala zanimljiv Invader paket za modifikaciju Lexusa LX 570 koji podrazumeva i doterivanje njegovog stajlinga i unapređenje performansi.
Agresivniji izgled je dobijen zahvaljujući izmenjenom prednjem delu, što u praksi znači novi branik sa velikim otvorima za vazduh i svetlima za maglu, redizajnirani gril i LED dnevna svetla, a deo paketa čine i set novih pragova, crni alu točkovi i kožni enterijer crvene boje.
Što se motora tiče, 5.7 V8 agregat je pojačan na okruglo 600 konja, što je dovoljno da ubrzanje od 0-100 km/h padne na manje od 5 sekundi (serijskom LX 570 sa 383KS za to treba 7,4 sekunde), dok podatak o najvećoj brzini ASI nije saopštio.