Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:31:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuning and Styling  (Pročitano 464764 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
BMW Alpina B7 Bi-Turbo Allrad

Nemačka kompanija BMW Alpina će na ovogodišnjem Salon automobila u Njujorku publici pokazati i model B7 Bi-Turbo Allrad, odnosno već poznati B7 Bi-Turbo ali sa pogonom na sva četiri točka.

Alpina je za B7 Bi-Turbo iskoristila 4,4 litarski V8 motor iz serije 7, ali je snaga ovog agregata povećana na 507KS i 700 Nm obrtnog momenta. 

BMW Alpina nije saopštio performanse svoje "sedmice" sa 4x4 pogonom, pa ovde podsećanje da Alpini B7Bi-Turbo sa zadnjim pogonom od 0-100 km/h treba 4,7 sekunde a da je maksimalna brzina elektronski ograničena na 280 km/h.

Sem jačeg motora, Alpina B7 Bi-Turbo Allrad raspolaže i aero body paketom (prednji spojler, spojler na poklopcu prtljažnika), modifikovanim ogibljenjem i kočionim sistemom, kao i setom karakterističnih Alpina točkova. U ponudi će biti verzije sa standardnim kao i produženim međuosovinskim rastojanjem.

Autoblog.rs
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 11:15:36 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Uhhhhhhh Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Uros, USB, voste, Roksab, vracarac hvala puno! Smile

Shta ce ti kuka? Smile

Napisah u postu u kojem sam postavio fotke opreme koja mi je stigla... Evro kuka mi treba zbog nosaca za bicikle koji mi je takodje stigao. Smile Zato sam i rekao da ce kuka sacekati moj sledeci odmor (leto) jer je za bajs u februaru bilo rano.

A ovako bi to trebalo da izgleda kada se namontira...

Jel ovo sve celina, i samo se izbushi i ugradi ili kako? Smile Lepo, svetli! Smile

Jeste, jedno svetlo je celina i ima 5 led dioda u 5 zasebnih lezista. Na slici izgleda kao linija, medjutim uzivo je mnogo lepse i jace. Cim upalim auto (dam kontakt) ona se pale, a cim upalim farove - gase se. Nije ih frka ugraditi a odluku da ih stavim sam doneo zato sto su mi savrseno legle u plastike na kojima su i maglenke. Uz minimalno "secenje i busenje" brzo su montirane i dobro izgledaju. Smile

Ovaj levi zvuchnik ti malo vuche na sredinu.... Smile Smile Smile Hahahaha, znam prichu... Smile

Da, moralo je tako. Rezervni tocak mora da stoji tu gde jeste jer mi je rezervoar za plin smesten na njegovom mestu. Samim tim kada se tacna sa zvucnicima spusti (kada se zatvori gepek), magnet levog zvucnika tacno udara u tocak pa je morao da zavrsi malo udesno. Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 21:53:46 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
SonyEricsson t250i
Da vam ja nesto kazem,auto se ne budzi,1 dan dan,nego 1,2,3,5,7..itd.godina,i u njega se ubacuje sve sto novo izadje,ali se mora voditi racuna,da se ne nabudzi,da bude kiceraj ili soba,nego nesto srednje,ja znam dosta ortaka,koji se bave tuning staylingom,pa sam preko njih poceo i ja,znam sve oko toga,ako vam treba nesto pitajte,ali morae znati jedno,da tuning stayling,nije bacanje para,nego jedno veliko okupljanje i druzenje,na skupovim mi pricamo o nasim ljubimcima,ima jedan lik,nabudzio je opel calibru,lik ju je sredio pravo,sve sam rucni rad i unikat,tako da znate,da tuning and stayling,nije bacanje para,kao sto neki misle...pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
I da dodam da nije bitno ni godiste ni marka ni model automobila ako covek ima ukusa i zna da lepo sredi kola  Smile  Smile  Smile edit:naravno i para  Smile

p.s.Postavicu ja slike drugarove(lakijeve) suze(kadeta) kad se zavrsi sa radovima.Opet je poceo sa sredjivanjem,ali ovog puta jos konkretnije i brutalnije  Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 22:49:06 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Tattoo
Da vam ja nesto kazem,auto se ne budzi,1 dan dan,nego 1,2,3,5,7..itd.godina,i u njega se ubacuje sve sto novo izadje,ali se mora voditi racuna,da se ne nabudzi,da bude kiceraj ili soba,nego nesto srednje,ja znam dosta ortaka,koji se bave tuning staylingom,pa sam preko njih poceo i ja,znam sve oko toga,ako vam treba nesto pitajte,ali morae znati jedno,da tuning stayling,nije bacanje para,nego jedno veliko okupljanje i druzenje,na skupovim mi pricamo o nasim ljubimcima,ima jedan lik,nabudzio je opel calibru,lik ju je sredio pravo,sve sam rucni rad i unikat,tako da znate,da tuning and stayling,nije bacanje para,kao sto neki misle...pozdrav!
Jeste,40 godina treba sređivati auto,ajde ne lupetaj,ako imaš pare to ide brzo,ako nemaš,nemoj ni da se cimaš,to je poenta,pogledaj kako je bocko to odradio,šta mu treba naručio,montirao i vozi. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Brabus Mercedes E Cabrio

Brabus u svojoj ponudi ima i doterani Mercedes E Cabrio koji je, poput E klase Coupe, doživeo vizuelne promene, kao i pojačanje više motora iz njegove palete.

Ni izgled Brabusovog E Cabrioleta nije mnogo izmenjen, pa novost predstavljaju agresivnije stlizovani prednji branik sa LED svetlima, modifikovani zadnji branik sa četiri završetka novog izduvnog sistema i set atraktivnijih alu točkova od 17, 18 i 19 inča (uskoro i 20 inča).

Što se motora tiče, 5,5 litarskom V8 motoru u E klasi E500 je zapremina sa standardnih 5,5 povećana na 6,1 litara, a snaga na 340kW/462KS i 615 Nm obrtnog momenta. Dovoljno za sprint do stotke za 4,7 sekunde i najveću brzinu od 300 km/h.

U ponudi su takođe i slabije verzije, odnosno pojačani motori i u modelima E250 CDI BlueEFFICIENCY, E350 CDI BlueEFFICIENCY, E250 CGI BlueEFFICIENCY i E350 CGI. 

Sem navedenog, Brabus je za E klasu Cabriolet pripremio i pojačni kočioni sistem (diskovi od 360 mm), doterano sportsko ogibljenje (niže za 30 mm) i unapređeni enterijer (Brabus sportski volan, karbon fiber, Mastik koža, alkantara, nove boje, detalji od nerđajućeg čelika...).

Autoblog.rs
« Poslednja izmena: 31. Mar 2010, 00:15:34 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Tu sam da poludim!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG KP502
Citat
Jeste,40 godina treba sređivati auto,ajde ne lupetaj,ako imaš pare to ide brzo,ako nemaš,nemoj ni da se cimaš,to je poenta,pogledaj kako je bocko to odradio,šta mu treba naručio,montirao i vozi. Smile
jeste ali meni licno je zanimljivije i bolje kad stekam kintu pa onda uzmem felne, pa stekam posle jos neko vreme pa tamnim stakla pa jos 5-6 meseci pa body npr. branici. A ne sve odjednom i posle godinu dana auto ti dosadi, a ti da ga prodas niko ti nece dati novac koji si ulozio tako odjednom.
IP sačuvana
social share
TU sam da POLUDIM!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
I ja bih sve odjednom, samo bih felne menjao kada mi dosadi auto  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
sutra montaža  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

opruge.jpg
(220.78 KB, 765x539)
1.jpg
(194.73 KB, 800x600)
2.jpg
(348.62 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:31:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.193 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.