"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Da ali sto se sad ogradjujes?Kao nisi rekao da je lotus i evo500 krs i les???Sad sam ti dao argumente da nemozes da kazes suprotno,jer i sam znas kad bi i rekao da bi ispao smesan!!!Cinjenica je da je izlozenjem lotusa i evo500 na sajmu ucinjen pravi potez...
Da ali sto se sad ogradjujes?Kao nisi rekao da je lotus i evo500 krs i les???Sad sam ti dao argumente da nemozes da kazes suprotno,jer i sam znas kad bi i rekao da bi ispao smesan!!!Cinjenica je da je izlozenjem lotusa i evo500 na sajmu ucinjen pravi potez...
Kakav bre pravi potez,da nije sajam dobio na ekskluzivnosti,daj molim te ne zanosi se,tvoja priča liči na priče Karleušinih fanova,tako oni veličaju Karleušu,i svaki tvoj post je prezenzacija tog opel kluba,ili kako se već zove,tako da su tvoje poruke dobrim delom i spam. I nemoj da si smešan,i jeste krš,za te pare koiko je on platio,kupio je krša,jer su to ogromne pare a za to je dobio brzu opel omegu,e,zato je krš.A drugi razlog što je krš je što je lepše voziti se u nekom polovnom autu starom oko 3-5 godina nego u tom sranjetu On bacio pare,a ti se hvališ.
Jel ima sad opel automobil od 300.000 evra.
Pa zamisli da se pojavi neko i da kaže da je 1990 kupio limitiranu verziju passata od bla,bla primeraka i sa bla,bla konja za 300.000 maraka,i sad voziš se među milion passata 1990 god. ali kao ti si tvoj platio 300.000 a oni svoj po 2000 evra pa si ti kao šmeker a oni voze krševe,a pritom automobili izgledaju isto,samo što ti tvoj deo naručuješ u Nasi i brži si.Eto ti slikovito zašto je krš,da vidiš kako bi to zvučalo da ti nekoga slušaš o nekom glupom passatu,da svira neku nebuloznu priču,baca slike a isto izgleda kao ofucani auto tvog komšije.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 02:29:14 od diletant »
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Taj krs je ikona svog vremena a ti si jedini koji je malouman da to nevidi!!!A da taj krs je oduvao ferari testarosu na uporednom testu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I da to je kolekcionarski primerak koji se vozi kao 3 auto a ne kao prvi,vlasnik kao prvi auto ima insigniju opc...
Taj krs je ikona svog vremena a ti si jedini koji je malouman da to nevidi!!!A da taj krs je oduvao ferari testarosu na uporednom testu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I da to je kolekcionarski primerak koji se vozi kao 3 auto a ne kao prvi,vlasnik kao prvi auto ima insigniju opc...
Kog svog vremena,nemoj bre da laprdaš neke glupe priče,čitaj deo o pasatu iz predhodnog posta,da skapiraš koliko je tvoja priča trula. Koji drugi treći auto,daj ne kenjaj molim te,zvučiš kao sponzoruša kad se hvali svojim dečkom,on bi tebe lagano mogao da kresne,za jedan krug.
Kad ide od 0 do 100 meri se posebno i izmeri se 3 sekunde. Zatim kad se meri od 100 do 200 on onako nebitno za koliko dodje do 100,vazno da ide toliko i onda leteci start,potopi ga sa 100 i izmeri koliko mu treba do 200. I onda ide iz mesta ga gari do 200 i tada izmeri trece vreme...
prosto i jednostavno...
p.s.Drugo je kad iz leteceg starta ubrzava a drugo iz mesta...
Kad ide od 0 do 100 meri se posebno i izmeri se 3 sekunde. Zatim kad se meri od 100 do 200 on onako nebitno za koliko dodje do 100,vazno da ide toliko i onda leteci start,potopi ga sa 100 i izmeri koliko mu treba do 200. I onda ide iz mesta ga gari do 200 i tada izmeri trece vreme...
prosto i jednostavno...
p.s.Drugo je kad iz leteceg starta ubrzava a drugo iz mesta...
tacno
Šta bre tačno,šta ti imaš iz matematike,objasni mi ako je tačno kako imamo onda 2 različita vremena,to mi objasni,pošto si tako pametan.
Ocigledno je da ti je jedini cilj u zivotu da se prepires i glumis da znas sve,i ako ti nadimak govori drugacije,mislim ako uopste znas sta ti znaci nadimak.Vec su te par puta i banovali zbog svadja sto govori o tebi kao osobi.
Jednostavno sam rekao da vlasnik tog auta ima jedan za uzivanje,i da mu to nije auto za svaki dan.Ako si ti obican smrtnik,naravno i ja i ne mozemo sebi priustiti neki tako auto zasto je nelogicno da niko nemoze?
p.s.ooooooooooo-netrudi se,pokusao sam da objasnim,ali nevredi