Kad ide od 0 do 100 meri se posebno i izmeri se 3 sekunde. Zatim kad se meri od 100 do 200 on onako nebitno za koliko dodje do 100,vazno da ide toliko i onda leteci start,potopi ga sa 100 i izmeri koliko mu treba do 200. I onda ide iz mesta ga gari do 200 i tada izmeri trece vreme...
prosto i jednostavno...
p.s.Drugo je kad iz leteceg starta ubrzava a drugo iz mesta...
Kad ide od 0 do 100 meri se posebno i izmeri se 3 sekunde. Zatim kad se meri od 100 do 200 on onako nebitno za koliko dodje do 100,vazno da ide toliko i onda leteci start,potopi ga sa 100 i izmeri koliko mu treba do 200. I onda ide iz mesta ga gari do 200 i tada izmeri trece vreme...
prosto i jednostavno...
p.s.Drugo je kad iz leteceg starta ubrzava a drugo iz mesta...
Pa kako onda imamo dve različite cifre,kako uspe u jednoj da napuni za 5.5 sekundi od 100 do 200,a pri drugoj ispadne da ide 7 od 100do 200.I kakav bre leteći start,a meriš od 0,a kad već napuniš do 100,nema potrebe za letećim startom kad već meriš od neke brzine,to je već leteći start,jer se meri od 100-200.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Nebitno...Vidim oces opet raspravu i svadju ali ovog puta je neces dobiti!!!
Kadet ide bolesno i to je cinjenica,to dali za 10sec ili za 8,5 sec ide do neke brzine nebitno je,vazno je da jos malo mu treba pa da poleti
Pa nelogično je,a ti mastiš nekim glupim objašnjenjima,to je bre matematika,i nema tu neke filozofije.
Sedneš u auto i maksimalno ga isforsiraš od nule do 200 i to je to,kakve bre leteći startovi,koga ti lažeš sa tim pričama,šta kao on ima neku foru da vozi auto na 100 km i onda ga zgazi do 200 i auto kao ide brže nego kad puni od 0 do 200. Priča za nekoga ko ne zna da vozi.
I nema 800 kg,kao štoi si napisao nego 930 i neki kilogram,piše na početku klipa.
I to se zove kofa sa dosta konja,trebao je on da izmeri zaustavni put te kofe,njoj od 200 do 0 treba kilometar.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Auto je pravljen za drag za trke na 402m tako da mu nije bitno kocenje,vazno je da on ide brzo kako bi pobedio u takmicenju...
Svaki ostali komentar je suvisan,trazis svadju i neces je dobiti!!!
da se svadjam sa nekim ko sam sebi daje nadimak diletant...
Ja da imam interesovanje jedino za kadeta suzu u svom životu,odmah bi se ubio,jesi li toi primetio da u tvojim porukama nema ništa drugo sem kadeta suze,jesi li primetio da si opsednut tim automobilom,a realnoi,automobil je opasno sranje,bezvredno. To ti je kao kad bi se sada hvalio da imaš kolor TV Ei Niš.
« Poslednja izmena: 19. Mar 2010, 23:30:43 od diletant »
Jesi ti nekada vozio suzu uopšte,ili je samo podmazuješ,šmirglaš i lepiš nalepnice na nju. Deluješ kao da je nisi vozio nikada,pa ne znaš kakva je kofa hehehhee