Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:15:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuning and Styling  (Pročitano 464792 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
LOMA Corvette C6 BlackforceOne

Nemački LOMA Performance za Salon tjunera u Esenu, koji traje od 28. novembra do 6. decembra 2009., priprema limitirano izdanje Corvette, koji pod prerađenom karoserijom krije bi-turbo V8 motor sa 675KS.

C6 BlackforceOne će naime biti napravljen u samo 25 primeraka, i to po ceni od 190.000 evra. U paleti boja se standardno nalaze Stealth mat crna, Eurofighter mat siva i White Storm bela boja, dok se za agresivniji izgled brinu prošireni blatobrani, spojleri, zadnji difuzor i novi pragovi (sve od karbon fibera), kao i crni OZ Racing Ultraleggera HLT aluminijumski točkovi (sa Michelin Sport Cup gumama 275/30R19 i 335/25R20).

Maksimalna brzina inače iznosi 330 km/h, a ubrzanje do 100 km/h traje 3,4 sekunde.

Deo paketa su i modifikovano ogibljenje, jače kočnice, novi LOMA Cup Sport Superlight izduvni sistem i unapređeni enterijer (sportski volan, koža, alkantara, detalji od karbon fibera...).

"Autoblog.rs"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
A sad' malo i domace radinosti! Smile

Nedavno sam prodao Imprezu Smile i kupio jedno nadasve simpaticno vozilo pod imenom Roomster Smile
Naravno, vec su pale i neke modifikacije... Zatamnio sam zadnja stakla, izbacio fabricke zvucnike i jedinicu a ugradio multimediju, Magnat pojacalo, Magnat vufer, Hertz zvucnike...

Ali na zalost jedine fotke koje imam ovde kod sebe (posto nisam kod kuce) se odnose na promenu opruga. Fabricke sam zamenio sa proverenim Eibach-om Pro Kit i Roomster je "legao" tacno 2.5cm kako je fabrika i garantovala. Auto je dobio potpuno novi "look" dok o lezanju i upravljivosti ne zelim da komentarisem...

Na sledecem odmoru (kada budem u BG-u) slede jos neke izmene, a za sada evo par fotki na kojima se vide fabricke i Eibach opruge, kao i moj (plavi) pored Roomstera sa fabrickim vesanjem...

« Poslednja izmena: 25. Nov 2009, 22:21:36 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
"...felne 8 jota,zakucan do poda..." Smile  Skroz drugi auto kad se spusti...Ekstra..Jedva cekam da vidim muzikicu...iiiii kad mu legnu nove felnice  Smile Nego,koliko su opruge? Jel su one univerzalne il' za svako auto druga cena? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung i8510 innov8
Extra, video sam ga uzivo kad je spushten, bash mu lepo stoji!  Smile Smile

Shto se tiche opruga, pogledaj prvo na Eibach-ovom sajtu shta nudi za tvoj auto npr...

http://performance-suspension.eibach.de/cms/products_products_performance_springs_pro_kit

Pa onda pogledaj u katalogu mass company-a za cenu kod nas, ali morash izgleda po kataloshkom broju bez ovog prvog slova, barem je tako u mom sluchaju...Kataloshki broju na Eibach sajtu je E6543-140, a u Mass company katalogu je samo 6541.140...

http://eshop.mass.rs/

« Poslednja izmena: 25. Nov 2009, 18:02:53 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
"...felne 8 jota,zakucan do poda..." Smile Skroz drugi auto kad se spusti...Ekstra..Jedva cekam da vidim muzikicu...iiiii kad mu legnu nove felnice Smile Nego,koliko su opruge? Jel su one univerzalne il' za svako auto druga cena? Smile

Muzika je super, pogotovo kada se uporedi cena kvalitet. Prezadovoljan sam sa zvukom + momci koji su mi je radili su pravi profesionalci. Uzivao sam da slusam objasnjenja sta, zbog cega i kako mora, a ne samo "da udara" i to je to. "I go" navigacija je super i vise mi se svidja od Garmina...

U februaru kada dodjem na sledeci odmor na postojece 15" felne idu zimske gume cije sam fotke vec postavio. Jos uvek se dvoumim dal' za set letnjih guma da uzmem felne 6.5Jx16 ili 7Jx17 Smile U zavisnosti od toga gume ce biti 205/45 R16 ili 205/40 R17... videcu jos.

Opruge... naravno da nisu univerzalne. Mozda se nesto iz Vagenovog (Seatovog, Audijevog...) programa gadja samnom ali definitivno svaki model ima opruge razlicitih dimenzija i karakteristika. Opruge su (za mene) bile 160 Evra inace su 200 Evra (komplet). Inace, Eibach Pro Kit mogu da idu (u principu i idu) na potpuno serijske amortizere jer se 2.5 cm spustanja ne svrstava u ekstremizam. Kod Eibacha mi se svidja njihova "progresivna" tehnologija.

To bi u principu znacilo da su prvi navoji opruge od jedne dok je ostatak opruge napravljen od druge legure celika. To omogucuje udobnost prilikom normalne voznje, dok prilikom ostrije voznje (recimo kroz krivine) ili jaceg kocenja prvi "udobniji" deo opruge biva sabijen a ostatak opruge "spanuje" i sprecava dalje naginjanje... Cene variraju od od modela do modela ali ne drasticno.

Extra, video sam ga uzivo kad je spushten, bash mu lepo stoji!  Smile Smile

Hvala, bice jos lepsi... Smile
« Poslednja izmena: 25. Nov 2009, 22:24:21 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Dumster  Smile

Sta bi sa navigacijom?
...ipak je ''kinez'' posto moze Igo i Garmin...
« Poslednja izmena: 25. Nov 2009, 18:21:08 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Wimmer RS Porsche GT2 Speed Bi-Turbo

Baziran na standardnom Porscheu 997 GT2, ovaj GT2 Speed Bi-Turbo je dobio dva Wimmer turbo punjača, interkuler, reprogramiranu elektroniku motora i novi izduvni sistem (između ostalog), pa sada raspolaže sa čak 827KS pri 7400 o/min. i 948 Nm obrtnog momenta (odnos težina/snaga je 1,84 kg po KS).

To je dovoljno za najveću brzinu od 378 km/h, dok ubrzanje do 100 km/h iznosi 3,38 sekunde (do 300 km/h mu inače trebaju 20,2 sekunde).

Sem pojačanog motora, Wimmer RS u paketu za GT2 Speed Bi-Turbo nudi i zadnji spojler od karbon fibera, retrovizore takođe od karbon fibera, H&R sportske opruge, Sportec točkove sa  Dunlop Sport Maxx GT gumama 235/30-20 i 325/25-20.

Wimmer RS će ovu 911-icu premijerno izložiti na Salonu tjunera u Esenu (28.11. – 6.12.2009.), a cena je već određena i iznosi 281.000 evra.

Autoblog.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Dumster  Smile
Sta bi sa navigacijom?

Ti dam ja dumster! Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Geiger HP 790 Ford GT

Ford GT se ne proizvodi već neko vreme, ali to nije smetalo specijalisti za obradu američkih automobila – kompaniji Geiger Cars, da se ponovo pozabavili ovim sportistom.

Nazvan Geiger HP 790, ovaj GT pokreće 5,4 litarski V8 agregat pojačan na 790 konja i 863 Nm obrtnog momenta.

Rezultat je najveća brzina od 360 km/h, ubrzanje do stotke za samo 3,6 sekunde, dok mu do 300 km/h trebaju 22,8 sekunde.

Auto je takođe bližu asfaltu, ima i novi izduvni sistem, set mat crnih točkova od 20 inča napred i 21 inča pozadi, Dunlop SP Sport Maxx gume 245/35R20 i 325/30R21 pozadi i, po želji, upadljivu zelenu boju.

Autoblog.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dumster  Smile
Daster bre  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:15:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.