nastavak prednjeg branika ima, na farovima mi se cini da je neshto radjeno, druge felne ima, i cini mi se da je zadnji branik malo diran...
a ovaj beli je extra
inace vozio sam TT(do dushe cabrio, i mogu vam reci da je auto stvarno extra... lepo ide, koci pa akiva u mesto, ali meni sa mojih metar i 90 je poprilicno mali...
Related Audi A3 VW Golf Mk4 Škoda Octavia SEAT León Volkswagen New Beetle Volkswagen Jetta
The production model (internal designation Typ 8N) was launched as a coupé in September 1998, followed by a roadster in August 1999, based on the Volkswagen Group A4 (PQ34) platform used for the Volkswagen Golf Mk4, Skoda Octavia and others.
Citat
Related Audi A3 VW Golf Mk5 Škoda Octavia SEAT León Volkswagen Jetta
Related Audi A3 VW Golf Mk4 Škoda Octavia SEAT León Volkswagen New Beetle Volkswagen Jetta
The production model (internal designation Typ 8N) was launched as a coupé in September 1998, followed by a roadster in August 1999, based on the Volkswagen Group A4 (PQ34) platform used for the Volkswagen Golf Mk4, Skoda Octavia and others.
Citat
Related Audi A3 VW Golf Mk5 Škoda Octavia SEAT León Volkswagen Jetta
ali je tt extra
Juniore,ajde pogledaj datume kad je izašao prvi A3 i prvi golf IV.A posle objasni kako je A3 mogao da bude napravljen na platformi golfa IV.Prvo Audi izbacuje modele,pa se posle na osnovi tih modela prave vw. Isto važi i za golf V.
VW grupa napravi platformu na kojoj će da se prave svi modeli iz te klase,i prvo tu platformu koristi Audi,a posle sve ostale fabrike u vlasništvu vw.Tu se pravi ušteda.
edit-Junior je car,sad je ispravio svoj post na početku strane. he,he,he
Pametan dečko,gde će sa budalom da se raspravlja.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2009, 20:53:25 od diletant »
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."