Nije baš unakažen,sad i ti preteruješ,audi TT možeš da unakaziš samo ako ga slupaš,jer je auto u svakoj varijanti mnooogo dobar.Pravi šmekerski auto,picolovac. Meni se ona hauba ne sviđa,mada sam primetio da se ljudi lože na to,kao karbon izgled,ovo ono,meni deluje kao da je došao od limara i treba da je ofarba,a takođe i oni usisnici na haubama su mi odvratni. A ostatak auta je dobar,mada onaj zadnji spojler,ako ima neku funkciju,onda je ok,ali ako nema,onda je seljana. Čini mi se da se na audiju TT podiže spojler pozadi,,nisam siguran,možda sam nešto pomešao.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2009, 01:53:36 od diletant »
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
diletant-Ja obozavam TT-a pogotovo ovaj stariji model,pa sam bas zbog toga i rekao da ga je unakazio!!!Taj auto je meni prelep onakav kakav jeste,mozda samo neke vece felnice(od fabrickih) i nista tu nebih dirao.Hauba,spojler-to je za vidju stajlinga
« Poslednja izmena: 16. Feb 2009, 14:02:54 od vostezmaj »