Sto dzaba???Ako je ceo taj "lim" odradjen kao iz fabrike,dali je bitno dali ima oblik leteceg tanjira ili tenka??? Ukusi su razliciti,ja kadetov oblik obozavam,dok npr stari sabovi su mi ogavni,ali to nema veze sa tim koji je od ta dva bolji i kvalitetniji...Ali ako neko ulozi boga oca u bilokoji auto,dali je onda bitan oblik???
pa nije poenta uloziti boga oca u neki auto ako je odvratan, ne kazem to za kadet, ali npr. dzaba ti skrcas 10 soma evra u moskvic, ladu, aleko, volgu, kad kako god okrenes to je rugoba od auta, ja postujem svaki vid tuninga ali u granicama normalnih i iole lepih automobila, ono za kadet sam se malo zezao kad sam rekao dzaba kad je kadet ali kadet mi je bas ruzan unutra i svaki vid promene enterijera podrzavam
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 17:08:01 od OMP »
Sto dzaba???Ako je ceo taj "lim" odradjen kao iz fabrike,dali je bitno dali ima oblik leteceg tanjira ili tenka??? Ukusi su razliciti,ja kadetov oblik obozavam,dok npr stari sabovi su mi ogavni,ali to nema veze sa tim koji je od ta dva bolji i kvalitetniji...Ali ako neko ulozi boga oca u bilokoji auto,dali je onda bitan oblik???
Stari sabovi? Jel mislis na 900 ili 9000?
Ovaj 9000 mi je bas gotivan. Imao sam crnog sa 4 vrata obicnog, a pre njega je bio zeleni turbo
pa nije poenta uloziti boga oca u neki auto ako je odvratan, ne kazem to za kadet, ali npr. dzaba ti skrcas 10 soma evra u moskvic, ladu, aleko, volgu, kad kako god okrenes to je rugoba od auta, ja postujem svaki vid tuninga ali u granicama normalnih i iole lepih automobila, ono za kadet sam se malo zezao kad sam rekao dzaba kad je kadet ali kadet mi je bas ruzan unutra i svaki vid promene enterijera podrzavam
Ima ljudi koji vole te automobile,i nemozemo reci da su rugobe ako se to nama nesvidja...Slazem se da su "ruzni" ali ne svakome...
Roksab-Bez uvrede,da mi neko pokloni tog saba,prvo bih ga pljunuo,pa onda prodao isti i kupio neki drugi auto u toj klasni...Znam ja da je taj auto skoro pa neunistiv,i znam da su sabovi inace mnogo kvalitetna kola,ali dzaba,meni licno je ruzan,ali vidis tebi nije...
p.s.Medin(iz opcs-a) cale ima saab i dolazio je jedno vreme sa njim,auto je svarno luksuzan i perverzan sto se opreme i konfora tice,kvalitet da nepricam,ali dzaba kad bi ja pre uzeo onu njegovu korsu...
Edit:OMP-vidim,nisi ni ti mutav,i tata bi sine vozio tog belog lepotana...
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 18:42:27 od vostezmaj »
ne znam zasto ali meni se bas svidja, ima nesto sama pojava... + sto ih nema mnogo i sto kida razne Mecke, BMW i ostale, bar su takva moja iskustva... jedino mi je onaj sa 5v ruzan, farovi su malo drugaciji i zadnji deo je bzv. A onaj 900 je ruzan, bar ove sto vidjam po ulici, mada je na gornjoj slici OK.
Drugar vozi onog 9000 turbo ima oko 300ks...Vidjao si ga sigurno na 402,on je u "prasonja racing" Sab mu stvarno dobro ide ali dzaba kad je tezak ko mazga...