Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Mar 2026, 09:12:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuning and Styling  (Pročitano 495036 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung 
 lepo se uklopio enterijer od astre u kadet i bas lepo izgleda ali dzaba kad je to ipak kadet spolja Smile

a za ovo se ni ja ne bih bunio Smile

« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 16:55:19 od OMP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Sto dzaba???Ako je ceo taj "lim" odradjen kao iz fabrike,dali je bitno dali ima oblik leteceg tanjira ili tenka??? Ukusi su razliciti,ja kadetov oblik obozavam,dok npr stari sabovi su mi ogavni,ali to nema veze sa tim koji je od ta dva bolji i kvalitetniji...Ali ako neko ulozi boga oca u bilokoji auto,dali je onda bitan oblik???  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung 
pa nije poenta uloziti boga oca u neki auto ako je odvratan, ne kazem to za kadet, ali npr. dzaba ti skrcas 10 soma evra u moskvic, ladu, aleko, volgu, kad kako god okrenes to je rugoba od auta, ja postujem svaki vid tuninga ali u granicama normalnih i iole lepih automobila, ono za kadet sam se malo zezao kad sam rekao dzaba kad je kadet ali kadet mi je bas ruzan unutra i svaki vid promene enterijera podrzavam
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 17:08:01 od OMP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Sto dzaba???Ako je ceo taj "lim" odradjen kao iz fabrike,dali je bitno dali ima oblik leteceg tanjira ili tenka??? Ukusi su razliciti,ja kadetov oblik obozavam,dok npr stari sabovi su mi ogavni,ali to nema veze sa tim koji je od ta dva bolji i kvalitetniji...Ali ako neko ulozi boga oca u bilokoji auto,dali je onda bitan oblik???  Smile

Stari sabovi? Jel mislis na 900 ili 9000?

Ovaj 9000 mi je bas gotivan. Imao sam crnog sa 4 vrata obicnog, a pre njega je bio zeleni turbo Smile

Ista unutrasnjost, sem volana

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung i8510 innov8
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
pa nije poenta uloziti boga oca u neki auto ako je odvratan, ne kazem to za kadet, ali npr. dzaba ti skrcas 10 soma evra u moskvic, ladu, aleko, volgu, kad kako god okrenes to je rugoba od auta, ja postujem svaki vid tuninga ali u granicama normalnih i iole lepih automobila, ono za kadet sam se malo zezao kad sam rekao dzaba kad je kadet ali kadet mi je bas ruzan unutra i svaki vid promene enterijera podrzavam

Ima ljudi koji vole te automobile,i nemozemo reci da su rugobe ako se to nama nesvidja...Slazem se da su "ruzni" ali ne svakome...

Roksab-Bez uvrede,da mi neko pokloni tog saba,prvo bih ga pljunuo,pa onda prodao isti i kupio neki drugi auto u toj klasni...Znam ja da je taj auto skoro pa neunistiv,i znam da su sabovi inace mnogo kvalitetna kola,ali dzaba,meni licno je ruzan,ali vidis tebi nije...  Smile

p.s.Medin(iz opcs-a) cale ima saab i dolazio je jedno vreme sa njim,auto je svarno luksuzan i perverzan sto se opreme i konfora tice,kvalitet da nepricam,ali dzaba kad bi ja pre uzeo onu njegovu korsu...  Smile

Edit:OMP-vidim,nisi ni ti mutav,i tata bi sine vozio tog belog lepotana...  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 18:42:27 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
ne znam zasto ali meni se bas svidja, ima nesto  Smile sama pojava...
+ sto ih nema mnogo i sto kida razne Mecke, BMW i ostale, bar su takva moja iskustva...
jedino mi je onaj sa 5v ruzan, farovi su malo drugaciji i zadnji deo je bzv. A onaj 900 je ruzan, bar ove sto vidjam po ulici, mada je na gornjoj slici OK.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Drugar vozi onog 9000 turbo ima oko 300ks...Vidjao si ga sigurno na 402,on je u "prasonja racing"  Smile  Smile  Smile Sab mu stvarno dobro ide ali dzaba kad je tezak ko mazga...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
ako ima 300ks onda nije skoro nista radio Smile
jel znas koji je 9000? CS ili obican? 2.0 ili 2.3?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Cinimi se da je 2.3 turbo...mozda cak 2.0t...Nisam siguran...

Ali sam siguran da 400+ks na nekih 800-900kg ide kao zmaj

Nas komsija iz HR

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

akula2ep9.jpg
(55.43 KB, 640x480)
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 00:18:18 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Mar 2026, 09:12:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.