ma mislio sam na njega fino pise voste alo,kud postavi onu celicu,sad ce se hagor naloziti na nju i htjece da je kupi
Znam da si na njega mislio,nego rekoh da ti ja pokazem onog prljavog:))) Kad se mi lozimo,neka ga i on...Moje misljenje bi bilo prije ovu Celicu
Ukusi su razliciti i necemo o tome raspravljati,meni stvarno Celica Extra izgleda i po ukusu mi je,ali nije da ne volim mirniji look auta,koji nije onako 'divalj'...Ali perfektno je odradjena...a 5000 jura,dao bij bez razmisljanja,i onu cijenu bih bez razmisljanja,sta cu kad mi se 'Dja... A Kadet onaj sa Panorama krovom je predobar,volim svako auto kad je uradjeno...
« Poslednja izmena: 10. Jan 2009, 06:09:51 od SofTouCh »
ljudi, msm nemo se ljutite, al nisam bio skroz trezan sinoc..... elem kadet mi se unutra ne dja verovatno sam to hteo da kazem sinoc, znaci unutra mi je stvarno preruzan, ali swidja mi se kad se unutra ubaci tabla i tapaciri od astre f gsi e sad shto se tice plavog... dobar je mada stopke su uzas zivi, a i prednji branik nije neshto uradjen....
Prednji branik je uradjen po necijem ukusu,i uklapa se u milimetar svugde,i koliko znam nije od jeftinog poliestera...Inace tabla kao tabla,opet stvar ukusa,vazno je da je utegnuta i ocuvana.A sto se zadnjeg ruba tice,pa vidi se da je i on polukruzan,a ne onako ravno sasecen kao na svakom kadetu...To sam hteo i ja da odradim kod mene,ali je malo teze bilo jer ja imam 5 vrata pa mi tu zadnja vrata prelaze...
p.s.Stopaljke je lako zameniti
« Poslednja izmena: 10. Jan 2009, 18:30:27 od vostezmaj »