Kompletan body kit za toyotu celicu modifikovan kao unikatan, farba bela perla, 17" alu felne tsw, neon osvetljenje ispod i u automobilu, sportski volan , digitalni cajgeri jom za temperaturu ulja, temperaturu vode i voltazu struje u kolima, evertone dvd player sa 3"ekranom, 3 evertone monitora od 7" dva u sedistima jedan napred, 2x MTX 12 " woofera u gepeku sony pojacalo, elektronska skretnica kicker, komplet kablova i osiguraca, sedista kompletno presvucena...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
ne mogu da se nacudim za ove plastik ciganije od kola, mislim, ja postujem svaciji ukus ali brate sto je mnogo mnogo je, ne znam cemu ovaj air brush, spojleri do poda i sl. a pod haubom verovatno neki 1,6 motor, jedino mi se svidjaju ove felne na celici i to je to... nikad nisam voleo niti priznavao te silne plastikarije na kolima jer nikad i nisam video svrhu u njima ali ko voli nemam nista protiv neka uziva u tome ja sam iskljucivo za neki racing ili german look sa kvalitetni srcem pod haubom a od plastika samo ono sto je neophodno npr. lancia y10 sa integrale motorm
Ruznijeg kadeta u zivotu nisam video Nemogu da verujem da je neko bacio tolike pare da unakazi auto,pa one stopalje same vrede 90e par,jos i ovaj kiceraj od "crteza" uzas...Znaci ovo za vidju stajlinga....
p.s.A najlepsi kadet,paaaaa polako bice i toga,svi su mi lepi,a ovaj mi je nekako najlepsi:
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
ma kakva celica, precenjena je,vredi maxmaximuma 5000e. . . a kadet je uzasan, iskreno do sada jedini kadet koji mi se dja je onaj sa panorama krovom ali i on nije neshto msms bez uvrede ali generalno meni je to ruzan auto. . . a ove slike shto je postavio omp skoro svi automobili su perfektni i skroz po mom ukusu... ali m3.... uh
To dali se tebi generalno kadet kao kadet svidja to je druga prica,o ukusima netreba raspravljati!!!Ti si cak razmisljao da menjas bmw za onu grdosiju koja je licno meni ruzna kao Q tako da eto ukusi nisu isti...A pritom onog kadeta sa panorama krovom je radio neki svaba koji ima sigurno neki ferari ili porse pored ovog,tako da mu je ovo bilo iz ljubavi i sigurno je ulozio brdo kesa u njega,da bi ti za isti rekao da nije nesto...Stvarno te nerazumem...