Tjuning kompanija VQMotoring je promovisala svoj najnoviji body kit za aktuelni BMW serije 3 sedan (model E90), kojim ovaj Bavarac još više dobija na agresivnosti (naročito u crnoj boji). Sem VQMotoring body paketa (doterani branici, novi pragovi, spojler na poklopcu prtljažnika, zadnji difuzor), ovaj BMW 335i je dobio i aluminijumske točkove od 20 inča, modifikovano ogibljenje (H&R sportske opruge), sportski izduvni sistem i pojačani 3,0 litarski benzinski motor, koji sada razvija 350 konja (dovoljno da ubrzanje od 0 do 100 km/h iznosi manje od 5,5 sekundi).
Tuning za mene je facanje po masinu, podvoznja i ostanate sisteme na to vozilo, so cel da se podobre njegove preformanse. Styling bi bilo ono so plastike, ognove, nalepnice i sl. . . Sta se tice mene, poctiujem dobar tuning, ali ne sam mnogo po stajlingu, osven neke dobre bandaze i neka sitnica koja dobro bi mogla da se uklopi u tog auto. . . A, da budem iskren, mi se gadi kada videm neka kola polna so plastike. Se zna. Kola starija 30 god. se sreduje u retro fazon.
Moi merak je nesto staro, koje medzu narod je poznato kao "sporo" (lol), da ima jaca masina i na semaforu da zbrise neko 100 pute jaci i skapi konkurent. Evo jedan primer za dobar tuning i styling. hxxp:|| img88. imageshack. us/img88/6972/spa00537wsbt6. jpg hxxp:|| img88. imageshack. us/img88/2605/makinaca9jn3. jpg hxxp:|| img132. imageshack. us/img132/1677/bokd1vj0ke5. jpg
Slice su od pre pola godina, kada sam pricao s' jedan decko iz BG. Masinata je 2. 0 od Fiat 132 DOHC, tjunirana na oko 140 KS s' sportski filter za vozduh, sportski izduv od 124 spord spajder. Sve su to Fiat komponente. Kao sto vidite, sve je od vremeto kada je vozilo proizvedzeno. . .
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 14:56:44 od _Link_ »