Poenta price GTi je kanta,GSI vrh!!! Pa GSI-ja nemogu neki 2.0 da oderu a kamoli 1.2 hahahahahahaha
Ju ju prozivka!!!!
Edit:Salu na stranu ti fiatovi motori su extra,pa drugar sa kecom sto je imao 1.6 16v iz brava je dobio lika sa audijem 2.2 i to uzbrdo...Ali ipak nije mogao da dobije astru GSI 2.0 16v
« Poslednja izmena: 07. Maj 2008, 23:27:13 od vostezmaj »
Poenta price GTi je kanta,GSI vrh!!! Pa GSI-ja nemogu neki 2.0 da oderu a kamoli 1.2 hahahahahahaha
Ju ju prozivka!!!!
Edit:Salu na stranu ti fiatovi motori su extra,pa drugar sa kecom sto je imao 1.6 16v iz brava je dobio lika sa audijem 2.2 i to uzbrdo...Ali ipak nije mogao da dobije astru GSI 2.0 16v
Druže,sa ovim nema trkanja,možeš da imaš šta hoćeš,kad je dečko lud,vrlo ga je teško dobiti,vozi mnogo dobro i mnogo bezobrazno,i kad se trka ne postoji ni crveno ni leva traka,jednostavno,lud. Većina se malo trka i brzo odustane,jer je retko ko spreman da tako vozi.
Vozao je on i motore,tu,nisam smeo uopšte da se vozim sa njim, i zaleti ga niz bulevar i neka žena okretala polukružno auto i sastavi je,imao je povrede,hematome po glavi,ali,srećom prošao je bez posledica,ozbiljnijih.
Kad je vozio pick-up-a,ko se zezne da sedne pozadi,najebo je,i tako došao drugar a nije znao kolika je ovaj budala,i kao hoće pozadi da se vozi,ovaj se primio ko majmun,i potpiše auto i posle odmah zakoći,ovaj nazad ko krompir,kad je potpiso,zalepi se za kraj one kabine nazad na pick-up-u,i kad je ubo kočnicu,baci ga na drugi kraj i ovaj glavom zabode u kabinu i pocepa glavu,i onda ga je vozio na ušivanje.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2008, 23:43:42 od diletant »
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Pa ne bi se baš složio,dečko je inače vrlo inteligentan,samo što je fanatik za vožnju,i pravi je aspirin za razne kurtone koji se kurebecaju po gradu,ispreskače ih sa nekim lešom,ne znaju šta ih je snašlo.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Ne brini se,imam ja drugara koji voli da se trka sa takvima i veruj mi uvek ih odere!!!Inace ovako je ok za volanom,ali takvi su mu najsladji.Tog drugara su hteli da zovu na probnu vozlju za test vozaca za "sat"...Onda mozes da predpostavis kako vozi(pu pu da ga ne ureknem)
Kad je vozio pick-up-a,ko se zezne da sedne pozadi,najebo je,i tako došao drugar a nije znao kolika je ovaj budala,i kao hoće pozadi da se vozi,ovaj se primio ko majmun,i potpiše auto i posle odmah zakoći,ovaj nazad ko krompir,kad je potpiso,zalepi se za kraj one kabine nazad na pick-up-u,i kad je ubo kočnicu,baci ga na drugi kraj i ovaj glavom zabode u kabinu i pocepa glavu,i onda ga je vozio na ušivanje.
Ne brini se,imam ja drugara koji voli da se trka sa takvima i veruj mi uvek ih odere!!!Inace ovako je ok za volanom,ali takvi su mu najsladji.Tog drugara su hteli da zovu na probnu vozlju za test vozaca za "sat"...Onda mozes da predpostavis kako vozi(pu pu da ga ne ureknem)
Kad ti drugar protera auto kroz Knez i kad bude prešao brankov most u kontra smeru,onda može da pričamo.. Neka proba. Kao bi znao koji je to fanatik.Ima tu još priča o njegovim vožnjama ali nisu baš za javnost.Išao sa nekim ribama na more,one plakale pola puta,oće da izlaze iz kola,nisu smele da se vrate sa njim.
Znači,neponovljiv lik,inače ja znam još sličnih vozača,ali,ovaj je zajebao vek.Bez straha i kliker mu za vožnju nenormalno radi.Samo nisam se skoro video sa njim,smirio se valjda,nadam se da nije više u tom fazonu,ipak,ženjen čovek,ima decu.
Pa ne bi se baš složio,dečko je inače vrlo inteligentan
ovo mi nesto ne ide zajedno... po meni samo idiot moze to da uradi... to kakav je inace i kako vozi nema nikakve veze...
Znaš kako,tada smo bili klinci,mislim imaš klinca od 18-19 god. i verovatno možaš da skapiraš šta sve klincima tog uzrasta može da padne na pamet,Još ovaj vozi kao klinac,drpe renoa 4 u kraju i uče da voze,jednom je bežao policiji sa renoom 4. Sa njim ima milion dogodovština za volanom,samo sam ja pola od toga pozaboravljao. Vozio je ko klinac bx citroena,i razvalio mu ono vešanje sa hidraulikom za dva-tri meseca,taj auto injegova vožnja ne ide.
Nije nikog zgazio,ubio i povredio,znači,imao je dva tri sudara,jednom pijan(inače ne pije,ali bio je baš neki razlog) i tada je tog bx-a popeo na vw bubu.Bukvalno je zajašio ja bx-om. ,i još jednom,dva puta,ali nije bio kriv.
E,lepo smo se zezali ko klinci,svakakve gluposti smo radili,čisto klinačko zezanje.
ma on je moj idol sto meni ne naleti jedan na brankovom da vozi u kontra smeru, tacno bi ga ciljao... pa bi videli sta bi ostalo od pick up-a, bx, renoa i njega
EDIT: bunio se vracharac zbog dugackog citata
« Poslednja izmena: 08. Maj 2008, 01:07:19 od Roksab »