Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:59:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuning and Styling  (Pročitano 467985 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Hamann sportivo Fiat 500

Iz tjuning kuće Hamann, koja nam je inače najviše poznata po modifikacijama različitih modela BMW-a, Ferrarija, Lamborghinija, Porschea, Minija i Range Rovera, stiže i prerada aktuelnog evropskog automobila godine – Fiata 500.

Tako je njegov 1,3 Multijet 16V dizel motor sa fabričkih 55kW/75KS, pojačan na 66kW/90KS pri 4000 o/min. i 230Nm obrtnog momenta pri 1750 o/min. (serijski primerak ima 145Nm pri 1500 o/min.), a u paketu su još i spušteno ogibljenje (napred za 20 mm, a 30 mm pozadi), novi petokraki točkovi od 17 inča u crnoj boji (sa gumama dimenzija 195/40 ZR 17 ili 215/35 ZR 17), distancijali od 5 do 15 mm, Hamman kočioni sistem sa diskovima do 280 x 28 mm, dupli završetak izduvnog sistema od nerđajućeg čelika, aluminijumske pedale i isto takvo odmorište za nogu, posebne Hamann patosnice i dekorativne šare na karoseriji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carlsson CK50 Mercedes SL

Odmah nakom Brabusa, još jedan nemački tjuner je obradio nedavno redizajnirani Mercedes SL 500. Radi se o Carlssonu, čiji SL 500 sada nosi oznaku CK50 i raspolaže sa 5,5 litarskim V8 agregatom od 325kW/436KS i 600Nm obrtnog momenta. Dovoljno da CK50 od 0 do 100 km/h ubrza za samo 5,1 sekundu i da postigne maksimalnih 293 km/h (fabrički SL 500 inače ima 285kW/388KS i 530Nm, do stotke mu treba 5,4 sekunde i može do elektronski limitiranih 250 km/h). Kome to nije dovoljno, Carlsson priprema i snažniji model CK65 sa V12 agreagatom od preko 700 konja i 1100Nm. U paketu novog Carlssona CK50 su i novi aerodinamički paket (modifikovani prednji branik sa spojlerom od karbon fibera, nova Carlsson maska hladnjaka, pragovi, spojler na poklopcu prtljažnika, doterani zadnji branik sa integrisanim difuzorom i četiri završetka sportskog izduvnog sistema od nerđajućeg čelika) i atraktivni aluminijumski točkovi karakterističnog Carlsson dizajna.

Izvor: Autoblog
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
jebes Mercedes, gledaj kakav je 500  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
fiat

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

tuurituning03055av1.jpg
(83.31 KB, 640x480)
tunedmarea.jpg.jpg
(68.29 KB, 450x338)
nHvxYCLhAV.jpg
(21.41 KB, 400x300)
Marea_08.jpg
(41.27 KB, 600x450)
Marea_01.jpg
(43.87 KB, 600x450)
marea2.jpg
(136.18 KB, 1024x768)
marea1.jpg
(147.21 KB, 1024x768)
Fiat Marea Weekend Tuning Blu.jpg
(75.22 KB, 950x519)
Fiat Marea tuning coupe.jpg
(351.49 KB, 1600x1171)
14b46js.jpg
(33.83 KB, 400x300)
6giwp5g.jpg
(106.67 KB, 712x534)
4tiv6n5.jpg
(103.84 KB, 712x534)
4tgtqo3.jpg
(108.89 KB, 712x534)
1.jpg
(60.1 KB, 600x450)
121832977_3.jpg
(79.86 KB, 640x480)
IM001106.JPG
(87.99 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
ovaj srebrni Marengo je do jaja...(felne 6x2 paoka...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
evo malo mog marenga ozvučenje nije nešto ali je za početak dobro 1800 wati i moram malo da sredim da liči na nešto ovako nije za gledanje samo za slušanje

kasetofon 1.jpg
(33.68 KB, 320x240)
ouvucenje 2.jpg
(75.29 KB, 640x480)
ozvucenje.jpg
(46.51 KB, 640x480)
ozvucenje 1.jpg
(40.89 KB, 640x480)
ozvucenje 3.jpg
(31.77 KB, 640x480)
ozvucenje 4.jpg
(45.97 KB, 640x480)
ozvucenje 5.jpg
(50.47 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Koliko to ima RMS-a??? Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...i moram malo da sredim da liči na nešto ovako nije za gledanje samo za slušanje
Verovatno se dobro cuje, al vizuelno ne lici ninasta! Zar ti oni dvosistemci (ili trosistemci) ne lete po gepeku u toku voznje? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Pa to ja nisam ni video  Smile  Smile  Smile  Tek sad videh da su i oni povezani  Smile  Smile  Smile Druze oni ti u sustini onda nesluze nicemu jer bez neke kutije,ili ti neke podloge nerade kako treba.Da ti stoje na zadnjoj dasci pa i ajde,ali ovako ti djabe zauzimaju gepek....
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
napravio sam im kutije ali sam stavio dva u jedan pa lepše se čuju ali ih još nisam povezao jer moram da smislim kako da sredim da liči na nešto,

zvucn 1.jpg
(56.21 KB, 320x240)
a.jpg
(49.42 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
E,kad smo već kod muzike,moj drugar je pre nekoliko godina učestvovao u nekom show i osvojio drugo mesto u Srbiji u jačini muzike,ustvari imao je najaču muziku,ali kod ovog drugog je to lepše izgledalo.Ljudi,znate kako se ta muzika čula,bolesno,i to ne što se čula,nego je zvuk bio perverzno čist i oštar.Vozio je fiat bravu i gepek nije imao,ja nisam to detaljno gledao,samo znam da box sa dva wufera nije mogao sam da ubaci u gepek,i to je povezao na dva pojačala,sad ne znam koja,davno je bilo,ali,ono je bilo neverovatno,posle se oženio i tu je priča o budženju muzike gotova. Smile

A inače lik je skroz lud vozač,ja i on smo sa kecom pick-up-om stigli na Horgoš za manje od 2 sata,a fiat je uzeo kad je bio star 6 meseci i dva puta mu je puklo zvono menjača,posle par meseci mu je pri jednoj ludačkoj vožnji izvalio amortizer.a inače mislim da je fiat bio 1.2 16v i išao je bolesno,ljudi nisu verovali da je 1.2.

Jednom smo se vozili u citroenu AX,ina Banjici on istripuje da se kida sa nekim golfom GTI,kad je krenuo ringišpil,leva traka,crvena svetla i dođemo do one nizbrdice,tj.Borske ulice,i tu ga ovaj odozgo sjuri pun gas,leva traka,i odere ovog u golfu,i stanemo,stiže lik sa GTI.jem,staje izlazi i rukuje se sa njim,kao čestita mi,a meni muka.Šteta što tada nisu postojali telefoni sa kamerama.
Sa tim likom sam putovao dosta puta,i nikad se nisam oslobodio,a još kad se primi,strašno,ja moram da ga zagovaram u toku vožnje,da zaboravi na jurnjavu. Smile Smile

Morao sam ovo da vam ispričan jer je to jedini lik sa kojim me je bio strah da se vozim. Smile Smile

« Poslednja izmena: 07. Maj 2008, 23:24:00 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:59:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.173 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.