Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:49:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tumačenje natalnog horoskopa  (Pročitano 59861 puta)
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
@  andjela pizelly
cAO  Smile
Za ono da su jarcevi hladni, jesu. Ne da su hladni, nego su ledeni. To sam i sama dozivela od njih. Ali, takodje umeju da pokazu i neku trunku emotivnosti, kada sami sebi dozvole...I to sam isto dozivela. Lepo je kad vidis u ocima jednog hladnog jarca neki sjaj, neku "srecu". Koliko oni sebi dozvoljavaju da budu srecni... Mi smo inace bili zajedno tacno onda kada je Saturna napravio dobar aspekat sa njegovom Venerom.
To sto kazes da je moguce da cemo se miriti.. Iskreno, ne verujem Smiley Tada ja necu hteti njega... Jer sam ja naucila pouku od njega, i shvatila sam neke stvari. Ali on nije...  Smile

"Mislim da je on sigurno imao emociju prema tebe,a muskarci,ko ce ih razmjeti... Smile"
to je tacno... Smiley
Pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A meni neko da pogleda?Molim vas  Smile,mnogo bi mi znacilo    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Cao, ljudi Ja sam Milan i iz Novog Sada sam  Smile Smile Smile

Zanimalo bi me kada cu ja imati neke sanse u ljubavi ? Smiley (doduse mislim da je pre problem u meni samom (mlad sam (18 god) i sam se gubim sa mojim opredeljenjima, apsulotno ne znam kako bi izgledala moja "lepotica"  Smiley Mozda biste mogli i da mi pomognete po tom pitanju  Smile

rodjen sam:
4. januara 1988.
Novi Sad
11:45

http://img127.imageshack.us/my.php?image=milan2dl.jpg

2. Kada cemo moci da postavimo jos jedno pitanje ?  Smile

Ako budete u mogucnosti reci mi i da li sam ja umetnicka dusa (ako mozete i da precizirate za koju umetnost (ja ozbiljno razmisljam da upisem fax vezan za film ili fotografiju))
Unapred zahvalan!

« Poslednja izmena: 03. Jun 2006, 18:15:08 od mix_NS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Neki net astrolog mi je rekao da cu sigurno ziveti u inostranstvu. Da li biste mogli to da prokomentarisete, tj. da li je tako posto se meni nikako ne ide u inostranstvo...pliiiiiiiiiiiis Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

MOJANATALNA.gif
(52.61 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Interpretacija "sigurno" samo na jedan nacin nije deo ozbiljne astrologije.

Ova karta ima uslove za zivot u inostranstvu, ili za mnogo putovanja, ili za saradnju sa strancima, ili za ucenje stranih jezika, ili za visoko obrazovanje, ili za zbornice svake vrste... i uopste mnogo stvari moze da znaci.

A uz to, planete koje su u 9. kuci imaju opozicije (ali ne kvadrate), tako da se citava stvar komplikuje problemima u vezi sa gorepomenutim (ali ne i uskracivanjem mogucnosti da se realizuje).

Dakle, inostranstvo jeste moguce, ali daleko od toga da je "sigurno".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Hvala! Jos su mi rekli kako cu tamo upoznati ljubav svog zivota i tako nesto. Sto se tice stranih jezika tu sam za sada slab, a ne bi' bas voleo da zavrsim u prosveti...Smiley Naravno, voleo bih da putujem, ali da se uvek vracam ovde. Da li se mozda vidi cime cu se baviti, pardon, cime cu se mozda baviti Smiley posto su i to povezivali sa inostranstvom?
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
"zbornica" ne znaci prosvetu, nego prostoriju u kojoj se sabiraju ljudi. Od hrama preko zadruznog doma do parlamenta.

Doduse, moze da znaci i deo skole gde se skupe predavaci izmedju casova.

----------------------

Dakle, cim si dobio odgovor, odmah postavljas jos jedno pitanje (bas kao sto si cinio i ranije). Ovo je valjda 6. po redu. Za moj ukus to je previse. Ali mozda ti neko drugi odgovori...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
A ja, a ja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mix_NS:

Ti si izuzetno senzitivan (Mesec u Raku u 4. kuci u opoziciji sa drugim svetlom! -- ovo se pojavljuje samo tokom po dva sata u odredjena dva dana u godini), sto nije osobina koju devojcice tvog uzrasta vole; njih obicno privlace snazniji muskarci (probaj mozda sa nekom "tetom"  Smile ) -- i po svoj prilici imas osecaj za umetnost kao publika, ali ne bih rekao da imas kreativni potencijal da budes veliki stvaralac, narocito u umetnosti.

Naprotiv, studioznost egzaktne analize i strpljivost je nesto za sta imas dara. Ako odlucis da se ne bavis naukama u kojima postoji merljivo (sto bih ja preporucio), onda mozes da budes uspesan umetnicki kriticar.

U svakom slucaju neces ostati potpuno anoniman, ali mislim da neces biti ni poznat kao umetnik. A ako bas po svaku cenu hoces da studiras umetnost, fotografija je isuvise nedorecena za osobu sa tvojim horoskopom. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Hvala, Tralalalala  Smile

Heh, fazon sa tetom je dobar Smile

Huh, sada si me zbunuo recenicom: "fotografija je isuvise NEDORECENA za osobu sa tvojim horoskopom."
1) Kako mislis nedorecena ? (da li je u fazonu, mozda uspesam pored  puno truda ... mada postoji velika mogucnost i da ne budem. Da li si na to mislio ?)

2) A sta mislis o reziji ? (koji aspekat mi "fali" Smile)

2) Koju mi ti umetnost preporucujes ?  Smile

btw. cudi me da nemam veliku kreativnost. Po mom malom istrazivanju moje natalne karte, kreativnost mi je ispala glavni favorit  Smile (i sve sanjam o sebi kao poznatoj licnosti (reditelju), crveni tepih, koktel pariji  Smile )

3) A koju mi ti posao/fax preporucujes (pored predloga za kriticara), mozda pravo ? I da li je tacno da cu ja u mom poslu koristi i tehniku, jedom prilikom mi je jedan astlog na netu rekao da upisem "neke nove tehnologije" da li se slazes sa tim ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:49:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.