mmmmm neni nisi odgovorila a sestri jesi, pisale smo isti dan ajde kad dobijes vremena pogledaj i meni ''Zanima me sta me ceka u ljubavi . . . rodjena sam 29. 06. 1988. . u 19:50h u Jagodini. . . dopada mi se decko rodjen 26. 10. 1982. mislim u Beogradu (ne znam cas, znam da je podznak devica ) Unapred hvala . . . ''
Hola! :D Zanima me da li mozda mozete da mi protumacite sinastriju mog i horoskopa jednog decka? Naravno, vezano za ljubav, a ne cela prica. Ukoliko je to moguce, postavicu kartu ovde. Pozdrav! :wave:
Rođena sam 16. 04. 1982. g. u Sarajevu oko 23h. Interesuje je prvenstveno ljubav jer mi na tom polju ne ide. . .
Previse se plasis.Stalno si u strahu,ali moras da naucis da se opustis i da uzivas.Brines kakav ces utisak ostaviti na partnera i da li ces mu se dovoljno dopastii zboK toga si stalno ukocena.Moras da se otkocis,jer koliko vidim,imas jako lepe crte lica,simpaticna si i vedra...Pokusaj da ne budes previse napadna...........Toliko.
rodjena sam 29.04.1984. u 10:10. u Beogradu,zanimaju me ljubav i fax
Pa sta ako te zanima?! ..Btw,ovde,u zvezdama ,stoji ti da si melanholik! Hocu reci,da te sve mrzi i da si lenja.Htela ti to da priznas ili ne,po priroddi si takva.Ti bi da zavrsis fax (fakultet) ali te mrzi,a i kao da nemas snage.Kad vidis decka koji ti se svidja,pocnes da se gubis,foliras i co..cak pocnes i glupo da se ponasas,detinjasto.Povedi racuna o tome,ih jako nervira kod tebe. Zalim slucaj ako nesto nije onako kako si htela da cujes,ali ja sam iskren.
Vec 2 godine sam zaslepljena u jednog decka ja devica, on devica on ceka mene, a ja njega da prvi krene. . jel moze samo neko da mi kaze nesto povodom ljubavi imali li nade za nas ikada? ja sam rodjena 24. 08. 1989 u beogradu, a on 03. 09. 2011!