Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tumacenje horoskopa - vezbaonica  (Pročitano 391961 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Imate bas lepe aspekte.Ova veza prvenstveno pokazuje da vasa ljubav nije zasnovna na seksualnim odnosima,lepo se slazete imatae slican smisao za humor.Imate osecaj kao da ste vas dvoje sami u ovom ludom svetu,kao da ste vas dvoje jedini normalni Smile Vi jedni drugima ulivate emociunalnu sigurnost  vazna vam je komunikaciaj i i zajednicke ideje  to bi u kratkim crtama bilo to imate takodje ovo vam je jako lepa godiana za brak uzivaj u ljubavi Smiley)))
IP sačuvana
social share
Lutka sa naslovne strane (: ^^
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ih ja se ponadala bice tu neceg novog zanimljivog Smile kad ono isti momak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Imam jos nesto ali ne znam bas da li je za forum Smile  izmedju vas deluje jaka seksualna privlacnost  vas odnos je romantican pun uzmudjenja vatrometa i fantazije idealizovane ljubavi pa ti se mozda zato cini da nemate buducnost kao da je sve zasnovano na sexu ali u stvari nije Smiley)) ima tu nesto vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kad slusam tebe ko da vidim mene Smile perverzna dusa ista ja Smile:D hahah salim se Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ej postoji li neki privatni cet
JA bi te  jos svasta nesTo potala ali nije sve za javnost:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ajde preko poruke,bice ovo zanimljivo vece hahaha Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
 :D Neko ko se razume u astrologiju mi je rekao da  jemoj Hiron na Suncu druge osobe, ali ne znam u kakvim su aspektima. . . evo te sinastrije i ako neko zeli da mi pomogne oko tumacenja. . hvala pozz

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
znas da stavis sliku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
 Smile Izgleda da ja to ne radim dobro..pojavi se ona kockica...imam link ..evo ga          

Sta misllite  sta znace aspekti urana i saturna da li daju prekide i vracanja i stabilnost,trajnost ...to Vas pitam zato sto mi nismo u svari u vezi...oboje imamo snazne emocije na razlicitim nivoima..bili smo par puta zajedno...znajuci sta on oseca pitala sam ga sta dalje ..misleci ipak na nesto koliko toliko cvrsce uvezi...on mi je povremeno govorio polako i samo polako.cemu zurba..ali u tom prodje par meseci a znamo se 9 ...i kada sam bila konkretnija on mi je rekao da u ovom trenutku nije u psihicki spreman za vezu...ovako nesto do sada nisam dozivela...mi se skoro svakodnevno vidjamo jer smo u poslvnom okruzenju...i zato nam je jos teze..ne ...on meni izgleda da bezi i plasi se tih osecanja..ako je karmicka veza onda mu ona mozda i nisu jasna...zato me interesuje hoce li on negde nesto prelomiti ili ne ... Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2011, 00:18:57 od sorvina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.