Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tumacenje horoskopa - vezbaonica  (Pročitano 391857 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
vazi nema problema modetoru Smile
where samo mi treba od tvog decka takodje sat rodjenja datum i mesto Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Lutka sa naslovne strane (: ^^
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
where
Moram da te pitam nesto da li ti mozda zudis da saznas nesto vise o ovozemaljskom svetu,o Bogu mislim ako me razumes sta hocu da ti kazem misterije i to posto imas retrogradni pluton u vagi i retrogradni uran u strelcu sto je veoma zanimljivo jel oba polozaja pokazuju kako zelis da saznas nesto "vise" e tu je onda kvaka u tom smislu mozda dozivljavas teskocu da se stabilizujes u svakodnevnom prakticnom zivotu pa je mozda to kljuc za tvoje neuspele ljubavi ne mozes dugo da se koncentrises na detalje i sitnice jel ti postaje dosadno  neprekidno ti je potreban novi podsticaj da bi se trgnula napred Smile  Smile

takodje je veoma losa pozicija za brak jer osecas pretnju kad naidjes na ogranicenja potreban ti je prostor kako bi istrazila sve mogucnosti koje se nalaze u visoj svesti Smiley

[Edit by montenegrina: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]

« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 19:59:03 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
@ShyPrincess

Moram ti priznati da je prvi deo tvog tumačenja tačan, ali drugi uopšte "ne liči" na mene... To se čini mi se često (mislim inače, ne na tebe lično) pripisuje "tipičnim" blizancima, a ja se baš slabo pronalazim u većini tih generalizacija  Smile
(Moji podaci 21.06.1982. u 14.45h, u Somboru,
a partner 12.02.1983., između 02h i 03h, u Novom Sadu)
« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 22:38:04 od where »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
a ti si 14 a ja sam mislila u 2 sata uvece ajoooj pa ja sam zabrljala izvini  ispravicu greskom ovim uporednim horoskopom.izvinjavam se jos jednom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Potencijal tvoje i njegove veze veci je nego sto ti ocekujes...hmm koliko ja vidim asc ove veze pokazuje  da postoje nesto nestabilno nepredvidljivo i uzbudljivo u ovom odnosu sto ce izazvati snazan osecaj za avanturom i ekspanzivnost za tvog partnera.E sad tvoja veza i ti  dinamicna energija  svojstveni odnos verovatno daju veliki podsticaj za tvoje samopouzdanje i potraga za tvoje licne ciljeve.ova veza nacin da se osecas tako tj.da si puna samopouzdanja  u potrazi za svojim ciljem..e sad konjukcija sunca i venere je jedna od najacih indikacija ljubavne veze izmedju dvoje ljudi ona ne ukazuje prvenstveno na seksualni odnos  vec ona oznacava ljubav  cista i jednostavna.Ako je odnos opterecen sukobima cak i snazno osecanje ljubavi  moze da se okrene protiv mrznje.e sad ono sto si me pitala da li cete biti zajedno..e sad opozicija sunca i saturna prestavlja pravi problem toliko ste razlicitih temperamenta da to prestavlja problem.jedan od vas dvoje non stop upucuje nepotrebne i preterane  kritike drugome. moguce je da ce odnos da opstane ali morate da ispunite nekoliko uslova.prvi (uzmimo za primer da tvoj decko kritikuje tebe) morace da prekine da te kritikuje osim kada se stvarno desi neki veliki problem.Trece vas dvoje treba da prosirite svoje poglede  i da postanete tolerantiji od onoga sto ste odbacili jedan od drugih. I cetvrto morate imati osecanja  istinske ljubavi i prijateljstva jedan za drugog.e sad znam da je ovo sto sam gore napisala kako se volite vasa ljubav pobedjuje mrznju i ovo dole kontradiktorno ali to gore  opisuje koliko moze lepo da vam bude samo kada bi se resili nekih malih nesuglasica...eto nadam se da sam ensto pomogla Smiley  Smile

e da jos nesto sam videla sto bih htela da ti kazem
Jedan ili oba od vas mora da smadnji zelju da dominira onim drugim.Postoji opasnost da se kroz borbu za dominaciju jednog od vas se mogu pojaviti toliko gubitka da necete lako moci da povratiti osecaj ponosa i samopouzdanja

[Edit by montenegrina: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]

« Poslednja izmena: 13. Maj 2011, 19:08:59 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
ShyPrincess,
hvala ti puno na trudu... Izgleda da nam je "zbrkano" i po horoskopu  Smile Znači, vreme će pokazati svoje... U svakom slučaju, saveti su više nego korisni. Samo nastavi tako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ShyPrincess hoces li da pogledas i meni? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Nema na cemu Where bilo mi je zadovoljstvo
Naravno Luna samo ostavi svoje podatke Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ShyPrincess 27.07.1985 u 07:40 Smederevo
Hvalaaaaaaaa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 77
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.53
ShyPrincess, ja ostavih podatke pa si me preskocila. Smiley Evo, jos jednom cu napisati, za slucaj da budes ljubazna i odgovoris mi. Smiley

16.09.1988. 11:20h Loznica
IP sačuvana
social share
"Sa svakom zenom razgovaraj kao da je volis, a sa svakim muskarcem kao da ti je dosadan" - Oskar Vajld

"Oni koji znaju da govore, govore kratko" - Dostojevski

"Ne ocekujte, ako cinite dobro, da ce vam se kamenje micati s puta, vec ocekujte da ce ga biti jos vise"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.387 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.