where Moram da te pitam nesto da li ti mozda zudis da saznas nesto vise o ovozemaljskom svetu,o Bogu mislim ako me razumes sta hocu da ti kazem misterije i to posto imas retrogradni pluton u vagi i retrogradni uran u strelcu sto je veoma zanimljivo jel oba polozaja pokazuju kako zelis da saznas nesto "vise" e tu je onda kvaka u tom smislu mozda dozivljavas teskocu da se stabilizujes u svakodnevnom prakticnom zivotu pa je mozda to kljuc za tvoje neuspele ljubavi ne mozes dugo da se koncentrises na detalje i sitnice jel ti postaje dosadno neprekidno ti je potreban novi podsticaj da bi se trgnula napred
takodje je veoma losa pozicija za brak jer osecas pretnju kad naidjes na ogranicenja potreban ti je prostor kako bi istrazila sve mogucnosti koje se nalaze u visoj svesti
[Edit by montenegrina: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 19:59:03 od montenegrina »
Moram ti priznati da je prvi deo tvog tumačenja tačan, ali drugi uopšte "ne liči" na mene... To se čini mi se često (mislim inače, ne na tebe lično) pripisuje "tipičnim" blizancima, a ja se baš slabo pronalazim u većini tih generalizacija (Moji podaci 21.06.1982. u 14.45h, u Somboru, a partner 12.02.1983., između 02h i 03h, u Novom Sadu)
« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 22:38:04 od where »
Potencijal tvoje i njegove veze veci je nego sto ti ocekujes...hmm koliko ja vidim asc ove veze pokazuje da postoje nesto nestabilno nepredvidljivo i uzbudljivo u ovom odnosu sto ce izazvati snazan osecaj za avanturom i ekspanzivnost za tvog partnera.E sad tvoja veza i ti dinamicna energija svojstveni odnos verovatno daju veliki podsticaj za tvoje samopouzdanje i potraga za tvoje licne ciljeve.ova veza nacin da se osecas tako tj.da si puna samopouzdanja u potrazi za svojim ciljem..e sad konjukcija sunca i venere je jedna od najacih indikacija ljubavne veze izmedju dvoje ljudi ona ne ukazuje prvenstveno na seksualni odnos vec ona oznacava ljubav cista i jednostavna.Ako je odnos opterecen sukobima cak i snazno osecanje ljubavi moze da se okrene protiv mrznje.e sad ono sto si me pitala da li cete biti zajedno..e sad opozicija sunca i saturna prestavlja pravi problem toliko ste razlicitih temperamenta da to prestavlja problem.jedan od vas dvoje non stop upucuje nepotrebne i preterane kritike drugome. moguce je da ce odnos da opstane ali morate da ispunite nekoliko uslova.prvi (uzmimo za primer da tvoj decko kritikuje tebe) morace da prekine da te kritikuje osim kada se stvarno desi neki veliki problem.Trece vas dvoje treba da prosirite svoje poglede i da postanete tolerantiji od onoga sto ste odbacili jedan od drugih. I cetvrto morate imati osecanja istinske ljubavi i prijateljstva jedan za drugog.e sad znam da je ovo sto sam gore napisala kako se volite vasa ljubav pobedjuje mrznju i ovo dole kontradiktorno ali to gore opisuje koliko moze lepo da vam bude samo kada bi se resili nekih malih nesuglasica...eto nadam se da sam ensto pomogla
e da jos nesto sam videla sto bih htela da ti kazem Jedan ili oba od vas mora da smadnji zelju da dominira onim drugim.Postoji opasnost da se kroz borbu za dominaciju jednog od vas se mogu pojaviti toliko gubitka da necete lako moci da povratiti osecaj ponosa i samopouzdanja
[Edit by montenegrina: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 13. Maj 2011, 19:08:59 od montenegrina »
ShyPrincess, hvala ti puno na trudu... Izgleda da nam je "zbrkano" i po horoskopu Znači, vreme će pokazati svoje... U svakom slučaju, saveti su više nego korisni. Samo nastavi tako