Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tugovanje  (Pročitano 6473 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Upravo tako. Smile Vidiš, nisam ja kao sad "očajan" u stilu:"jao ostavila me, kako dalje", ne nije to. Žao mi je zato što smatram da zaista nije moralo tako da se završi, tim pre što ja predpostavljam da ipak nije mogla a da ne oseti ništa prema meni za godinu dana. Ne verujem da je mazohista. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Koliko ja vidim iz tvojih postova ti nesto prebacujes sebi, mozda sam ovo uradio , mozda ono,  e to .. nemoj nikako da radis, ali nikako...ti si bio ono sto jesi, i uvek ali uvek ce biti ljudi (u ovom slucaju zena) koje ce to ceniti, ova nije znala,mogla,htela...nebitno...ni ona tu nije mesto posebno kriva...tako je kako je....a, to dali joj je bilo stalo do tebe, naravno...jer za godinu 3 mes. ona je mogla da "ubija" vreme sa bilo kim ,ali nije nego je bila sa tobom, sigurno je razvod coveka koga je volela samo buknulo iskru u njoj i to je to...i nikad nije bitno kako se nesto zavrsilo , bitno je da se zavrsilo ...vedar osmeh i guraj dalje , a sve rane zarastaju, samo nemoj da dozvolis da tvoj ego upravlja tobom. Budi onakav kakav jesi i sa sledecom, pa ako i ona nije prava opet dobro, treca koja bude prava ,znace da te voli i ceni, a najvaznije je da si ostao dosledan sebi i onome sto jesi.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Poštujem tvoj stav i dobrim delom se slažem. Ipak, moja percepcija(shvatanje) je da ako je nekom zaista iskreno stalo do veze, onda će uložiti napor da to i uspe. Zapravo, to bi trebalo da bude obostrano. E sad.... ljudi raskidaju ili iz čiste prezasićenosti(hira) ili zato što im partner više ne odgovara. To nije problem, ali loše je pretvarati se, davati lažan povod drugoj strani, da veruje kako je sve ok.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Imam drugara koji je otpoceo vezu sa drugom devojkom, pored svoje sa kojom je bio vec vise od 5 godina. Njegov izgovor je bio da mu treba  malo promene. Za to vreme je pauzirao vezu sa prvom, i tako 3 nedelje... Otkaci staru zbog nove, ubrzo nova otkaci nega zbog novog(!?). I tako 5 godina ode u piiip. Sad bi da se vrati staroj a ova se, jadna, od muke, profuksala po komshiluku. Posle svega ortak izjavi "Picka ti zamaze oci".
E, sad, ne znam zasto sam vam ovo ispricao, ali ne moze da skodi.
A, cim ne skodi, znaci da koristi. Smile
hey, Lane! Smile
IP sačuvana
social share
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto.
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
tako to biva..
sve se vraca sve se placa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Inace.. sa prve strane jos.. nije me izbacilo iz takta sedam godina.. ali 4 jeste...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Ma sve zavisi koliko se čovek veže za tu osobu i kokog su intenziteta očekivanja. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 115
Savetujem svima koji pate da se bace malo na izučavanje budizma Smile

O ovome sam duuugoooo vremena razmisljala... i dalje razmisljam i pravo da vam kazem dopada mi se ideja!
Nekada bejah pod depresijom, pa mi je jedno vreme bilo super, kad ono paf!!! Kao grom iz vedra neba, toliko losih stvari me udarilo... Drug me je upitao sta li sam ja to zgresila u proslom zivotu?!
Nego, mozda taj budizam pomogne?!  Smile
IP sačuvana
social share
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat
Inace.. sa prve strane jos.. nije me izbacilo iz takta sedam godina.. ali 4 jeste...

sa neke strane sam te razumeo mnogo smo pricali i znam ili bar pokusavam da znam kako ti je, i sigurno ce proci kad tad. Na neki nacin preko istih stvari smo se i upoznali. Procice, jak si decko izdrzaces.

Citat
Ma sve zavisi koliko se čovek veže za tu osobu i kokog su intenziteta očekivanja.

Pa ako si sa nekim usao u vezu znaci i vezes se za tu osobu, samim tim i ocekivanja su velika, bar u mom slucaju i ljudi sa kojima sam pricao o tim stvarima. Nerazumem nekoga ko je nor. par godina u vezi i nista neocekuje od nje.

Citat
Nego, mozda taj budizam pomogne?!

O budizmu stvarno nemam pojma tako da nemogu da pomognem, valjda ce se naci neko ko zna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 115
Hvala u svakom slucaju, ali je ta konstatacija budizma bila cisto sale radi. Svakako se ne bih upustala u to, jer postoji mnogo toga zbog cega ne bih mogla da postignem i "upustanje u budizam".
P.S. Drago mi je sto si stigao do te pozicije na kojoj si!
IP sačuvana
social share
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.332 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.