Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tugovanje  (Pročitano 6429 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
vreme moze samo da ti pomogne samo da se priviknes na cinjenicu da nekog vise nema, to je sve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Tačno. Mislim da se samo jednom u životu može voleti neizmerno i bez zadrške. To je onaj neponovljiv osećaj, kakav se oseti prema samo jednoj voljenoj osobi. Sve druge koje posle toga dođu mogu biti ok, ali kad god pomislimo na tu jednu naročitu osobu, vežemo taj osećaj samo za nju i nijednu posle nje/njega. Bar je moje iskustvo takvo. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Mozda si upravu Smile mozda ne, u nekim slucajevima je tako u nekim ne. Ja npr. znam da cu sledecu voleti vise nego predhodnu jer dok god nebude tako necu ni uci u vezu. Jer nemogu nekome reci da ga volim ako to nije tako. Vremenom naidje ta osoba, naidje neko koga zavolis vise nego nekog pre i to onda bude ono pravo.

Ja se seti ali netugujem, ali nikada nisam pomislio na neku bivsu devojku dok sa nekom bio u vezi, jednostavno posvetis se osobi koju volis i nemozes da pomislis na neku drugo jer ti je lepo, uzivas u svakom trenutku sa tom osobom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
 Ni ja ne mogu reći nekoj da je volim, ako to stvarno ne osećam. Ali, onda je to i loš znak za dalji razvoj te veze. Nije fer biti sa nekom osobom samo zato da bi čovek bio sa nekim, a ne oseća mnogo za tu osobu, ili čak ne oseća ništa. Znam ljude koji to rade iz čiste zabave, a i na svojoj koži sam doživeo takvo iskustvo. Za nju sam ja bio ok zabava, neko koga je gotivila, ali mi je priznala da me nije volela. Bili smo u vezi godinu i tri meseca. Kad je konačno uspela da smuva dečka koji joj se dugo sviđao(bio je oženjen) mene je jednim potezom otkačila. Rekla je: "Bilo je lepo, ali to je sve i ništa više. Ti si stvarno drag momak, ali on mi se uvek sviđao, njega volim. Tako je, kako je, molim te razumi me." Meni je s njom bilo stvarno ok, mnogo sam je zavoleo. Čak sam razmišljao da je verim Smile Ne, zaista ne želim da pljujem po njoj. Povredila me je, ali ja i posle skoro dve godine(umeđuvremenu sam imao jednu kraću vezu), kad god se setim te devojke, imam neki čudan, neobjašnjiv osećaj. Nekako pomešan. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
dali si znao da voli drugoga , dok ste bili u vezi?
(Pitam , jer sam i ja bio u slicnoj situaciji)
« Poslednja izmena: 21. Maj 2005, 03:42:06 od ljut123 »
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Ne, nisam. Izgledala je kao neko kome je stalo do mene. Ponavljam, zaista ne želim da ispadne u stilu:"ja dobar-ona loša". Ali, kad je odjednom počela da se ponaša čudno, stalno to pravdajući nekim svojim problemima, ja sam počeo da se pitam šta nije u redu. Tražio sam grešku prvo u sebi, pa kad nisam uspeo da pronađem, pokušao sam da razgovaramo otvoreno. Ali, ona nije baš bila otvorena, bar ne odmah. I to mi je bilo neobično, zato što je uvek delovala otvoreno. To je trajalo nekih dva meseca, nakon čega smo rešili da malo usporimo, ali da ne prekidamo vezu. 15 dana nakon toga, meni stiže njena poruka na mob. sa pomenutim objašnjenjem. Pokušao sam da ipak porazgovaramo kao ljudi, ali ona je i tom prilikom ostala pri svojoj odluci, kategorično. Stalno ponavljajući:"Žao mi je, tako je kako je. Pokušaj da razumeš, tako jednostavno mora da bude." Ne znam... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Jbg care ljudi ima svakakvih, nekad onaj od koga se najmanje nadas te najvise povredi. Nisi se dovoljno odgradio ali kako ces kad se zaljubis i nekoga zavolis nerazmisljas o posledicama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
pa kad bismo razmisljali o posledicama onda se nikad i ne bismo prepustili skroz do kraja
i ne bismo ni osetili sta znaci voleti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
To stoji.  Smile Nije tu toliko problem u raskidu kao takvom. Nisam smatrao da je "kraj sveta". Poenta je u licemernom odnosu. Zašto je bila sa mnom godinu i tri meseca, ako joj nisam odgovarao??? Ok, možda sam ja ipak propustio neke detalje, koji su njoj možda smetali, ali zar je to toliko teško reći, otvoreno, na vreme??? Mislim... nismo klinci. Ona je od samog početka našeg upoznavanja, muvanja i ulaska u vezu znala da ja imam određene lakše zdravstvene teškoće(lakši invaliditet), ja sam se uvek tako postavljao, maksimalno se trudio da ta činjenica ne utiče negativno na našu vezu. Čak je i ona vrlo često isticala to kao vrlinu. Ako je ipak shvatila da joj nešto smeta, trebala je to ranije da kaže, ne bi bilo problema. Tim pre što je izgledalo da naša veza sasvim ok funkcioniše. Ok, bilo je tu i sitnih svađica, ali to je normalno za jednu vezu. Npr. sa devojkom pre nje, ostao sam u prijateljskim odnosima, kao i sa devojkom posle nje. Ali, sa njom... nisam.
Puno mi je značila, ali ispalo je šta je ispalo. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
sto se tog licemernog odnosa tice - slazem se sa tobom
na neku drugu temu sam rekla sledece, ali da ponovi: mislim da je najgora prevara kada si sa nekim a. u sustini, znas da zelis da budes sa drugim/drugom.
daklen, to sto je ona uradila nije fer prema tebi
ali...
zivot je takav kakav jeste
ja sam se nasla u slicnoj situaciji kao i ti samo sto on nikada, pa cak ni dan danas to ne priznaje (osecanja za drugu),
ali, na moju srecu, to nije dugo trajalo a kada sam to zaista shvatila, vise mi nije bilo vazno
ali, bez obzira na to, ja i dalje postupam prema onome sto smatram ispravnim a toje - biti fer i iskren
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.