Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 03:28:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tudjman "kao od majke rodjen"  (Pročitano 7315 puta)
11. Jan 2007, 11:11:43
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Tudjman "kao od majke rodjen"
Sreda, 10. januar 2007. 15:49

Zagrebački umetnik Ivan Fijolić je predložio da prvi hrvatski predsednik Franjo Tudjman dobije spomenik u Zagrebu koji će ga prikazati potpuno nagog na kompoziciji od crvenih kocki koje bi bilke postavljene na Cvetnom trgu.

Prema njegovim rečima Tudjman bi bio "kao od majke rodjen", odnosno samo s naočarama i generalskom kapom i pozlaćen.

"To bi moglo da pomiri sukobljene frakcije za i protiv spomenika Tudjmanu, jer bi oni koji su protiv u toj golotinji mogli naći smirenje, a oni bi drugi bili sretni što je pozlaćen", objasnio je umetnik za nedeljnik "Globus".

Inače, ovih dana se u Hrvatskoj polemiše o Tudjmanovim spomenicima, koje bi trebalo uskoro da dobiju svi veliki gradovi.

Tako su neki od vajara predložili da sa postojećeg Titovog spomenika samo bude skinuta glava i postavljena Franjina, a da delo bude stavljeno na zagrebački buvljak, jer je pokojni predsednik bio "čovek iz naroda", piše portal Net.hr.

Izvor: MTS-Mondo

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Hrvati ispekli svoju pitu, pa im je sad slatko da se zajebavaju (može im se)
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Hrvati ispekli svoju pitu, pa im je sad slatko da se zajebavaju (može im se)

A šta bi to trebalo značit - nama koji nismo razumjeli ovu maštovitu metaforu?

Šta simbolizira pita?

Šta simbolizira pojam "slatko im je da se zajebavaju"?

BTW - evo vam i jedan vic, šala, doskočica o Franji Tuđmanu:

Znate li zašto je Franjina nadgrobna ploča nakošena? Pa kad se ljudi na nju poseru, da se govno otkotrlja, da ne ostane na ploči...  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
eh, st faca, ti stalno sta ovo, kako ono , gdje ovo... k'o da si s otoka izha.

vic ti je bezveze, kao i svaki u kome se spominju sranja po nadgrobnim plocama.. sta ti je? je li to smijesno na otoku izhu?

@imaginelo,
sta ces, oni sad imaju svoje "solunce", nije njima lako, treba sad sa svima biti dobar...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Kakve veze imaju moja pitanja i Iž?

Nije mi jasno...

Vic sam naveo da me ne bi krivo shvatili kao jednog od branitelja lika i djela pokojnog Njofre...

Uostalom - ako tebi vic nije smiješan, to ne znači da nije i nekome drugome...

I na kraju - moje pitanje nije bilo upućeno tebi... prema tome...
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Svaka cast na ideji o spomeniku..ja podrzavam tu ideju da se napravi spomenik nasem Franji ....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
NE.

Ni slučajno!!! Kakav spomenik?

Da je poživio, završio bi u Haagu kao i Slobo...

Zar da dižemo spomenike potencijalnim ratnim zločincima?
« Poslednja izmena: 11. Jan 2007, 18:15:26 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
NE.

Ni slučajno!!! Kakav spomenik?

Da je poživio, završio bi u Haagu kao i Slobo...

Zar da dižemo spomenike potencijalnim ratnim zločincima?

Pa neznam ni ja St_faco...ali po meni on je takodje bio prvi predsjednik ove danasnje Hrvatske...i zasluzio je barem jedan spomenik,gdje ga stave svejedno mi je ali ipak ja cu podrzavati to ...znam da se tu neslazemo ali hebiga tako ti je to...Po meni je on bio malo uvrnut lik i previse desno orijentisan ali takvo je vrijeme bilo da je on dosao u javnost jer je morao netko da parira Slobi i njegovim super idejama...
Nisu ga optuzili,umro je na vrijeme....a ja cu ga zapamtiti kao jednog Predsjednika koji je pravio mnoge greske sa kojem se i dan danas a ni u buduce necu slagati...ali ga ipak postujem jer danas mi imamo nasu lijepu Hrvatsku u kojoj je on kao i svi bojnici imali svoje mjesto...A imao je i neki smijesan govor,nekada mi je bas i zabavan bio kada iskrivi usne i obuce se u bijelo kao Tito...hehehehe
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Tvoje mišljenje.

Ne mogu reć da se slažem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Znam St_faca ali eto dobro je da nas ima razlicitih...postujem tvoje misljenje...pozzz za Splicane i Splicankee..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 03:28:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.