Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:48:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tudjman "kao od majke rodjen"  (Pročitano 7279 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
ma da...

doduše, imaš ti spomenika Gotovini po nekim manjim mjestima, zabitima i nekim vukojebinama u kamenjaru.. to općina financira, na općinskom zemljištu se napravi a kako to spada u samoupravni djelokrug nikom ništa... a policija neće da radi svoj posao

Bio je u Slunju spomenik Francetiću... pa ga policija srušila, pa oni opet podigli, pa ga policija opet srušila...

Ali pošto se Njofri spomenik diže na nekom upadljivom mjestu u Zagrebu, onda se sada o tome vode javne rasprave i tako to...

Ma kažem ti ja - svaki idiot u Hrvatskoj dobije spomenik... Žalosno... tužno i žalosno...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Mislio sam pre svega na to da u vašoj državi to mnogo lakše ide...
I Gotovina je primer...
Da je u Srbiji neko ispraćen tako u Hag, cela Evropa bi se digla na noge...
I oni mitinzi podrške... kod nas bi svi politilčari to "najoštrije osudili"...

Ma da El Fuego...vidjeli smo koliko je se ljudi naslo da odprati Slobu kada je umro u Haagu pa kada je centar Beograda bio pun nekih ljudi koju placu i cmizre...i molim vas nemoj te se vi brinuti o tome kome mi dizemo spomenike ako hocemo i Ante Pavelicu cemo ako smo takvi ali nismo....Franjo je zasluzio po meni i nema tu sta da se prica i pise pogotovo ne sa vase strane...jedino sto podrzavam to je Bambylea da bi bio jedam spomenik dobar gdje mase naprimjer prema Srbiji...bio bi turisticka atrakcija..hahahaha
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9

ја предлажем да се Туђману направи споменик по угледу на Нијазова Туркменбашија....да буде на покретном постољу и да се стално буде у правцу сунца....да споменик има нон - стоп почасну стражу и да га нон стоп надлећу борбени авиони и хелихоптери,ангажовати оних 3 % срба да одржавају и чисте споменике...треба да се направе и соменици Туђмана дуж границе са Србијом, како се Туђман плази Србији или како је скинуо гаће и са дигнутом каром према Србији...треба увести и законске квоте да свако 3 мушко рођено дете се мора назвати Др. Фрањо а Книну треба променити назив у Фрањоград....Католичка црква да канонизује Фрању (кад је могла Алојзија Степинца што не и Туђмана)...Јануару променити назив у Фрањуар итд....

чиста некрофилија....  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
ili da se plazi....hehehehe isto dobra ideja od Bambyela... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
све што је претерано не ваља....то идолопоклонство је важило у комунизму....треба дизати споменике научницима,писцима итд...никако политичарима.....
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Ali on je za mene povijesna licnost koja je u jednoj ruci stvorila Hrvatsku sa svim braniteljima Hrvatske...i slazem se sa Bambyleom da se u prvom smislu moraju dizati spomenici piscima,naucnicima ...itd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
A zasto smo to isfrustrirani...ali dobro posto si zvezdas znam znam nevolis Franju...da si Partizanac hehehehe bio bi ti sladji...
Non stop samo kenjate o nama, iako se mi vama ne bavimo vec godinama. Kad god covek pusti vasu kockastu televiziju, samo cujes kako su Srbi te ovo te ono...
To je svakako odraz mentalnog zdravlja nacije. No sta vas briga, ionako su vam "znanstvenici" otkrili da zapravo i niste Slovenskog porekla vec Iranskog!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
A zasto smo to isfrustrirani...ali dobro posto si zvezdas znam znam nevolis Franju...da si Partizanac hehehehe bio bi ti sladji...
Non stop samo kenjate o nama, iako se mi vama ne bavimo vec godinama. Kad god covek pusti vasu kockastu televiziju, samo cujes kako su Srbi te ovo te ono...
To je svakako odraz mentalnog zdravlja nacije. No sta vas briga, ionako su vam "znanstvenici" otkrili da zapravo i niste Slovenskog porekla vec Iranskog!  Smile Smile

Vidim Zvezdasu da pratis kockastu televiziju a i to da su nam znanstvenici odkrili da smo Iranskog porijekla ....ma svaka tebi cast...samo ja vidim na ovome forumu da svaka tema barem jednom mora da se spomene Ustase,NDH,Oluja i tako to...mislim u svakom slucaju meni je mentalni odraz nacije kada vidim da 30% ljudi u Srbiji ljubi sliku Nikolica...kako god meni je to dovoljno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

Vidim Zvezdasu da pratis kockastu televiziju a i to da su nam znanstvenici odkrili da smo Iranskog porijekla ....ma svaka tebi cast...samo ja vidim na ovome forumu da svaka tema barem jednom mora da se spomene Ustase,NDH,Oluja i tako to...mislim u svakom slucaju meni je mentalni odraz nacije kada vidim da 30% ljudi u Srbiji ljubi sliku Nikolica...kako god meni je to dovoljno...
Kockastu televiziju vidim na Tv-u tek toliko koliko mi treba kad listam kanale. Kad god sam zastao, neki "naucnik" je vrsio ekspertizu srpske nacije. To za ustase, stvarno ne znam o cemu pricas. A sto se "ljubljenja" Nikoliceve slike tice, mislim decko da na te tvoje oci ne vidis bas najbolje. Ljubile su se Slobine, Shekijeve i Arkanove slike. I koliko god da je ljudi to radilo, opet je mnogo manje nego onih u sarajevu sto su ljubili Alijine, ili u Zagrebu sto su ljubili Tudjmanove. Cisto informacije radi, mi smo Slobin SPS najurili sa vlasti. U Federaciji BIH i u Hrvatskoj su i dalje na vlasti stranke zlocinaca Alije i Franje. Tu se na najbolji nacin vidi ko se i na koji nacin suceljava sa svojom prosloscu.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Eh pa vidis....nas Franjo je ipak ono dobio sto smo zeljeli...pa po tome ljubimo i dan danas njegovu sliku...sto se u vezi Slobe nemoze reci,vise je izgubio nego svi vladari Srpski zajedno...sto se tice proslosti,ova danasnja vlast u HDZ-u ipak pravi kuce Srbima koliko toliko ali prave...Najurili ste SPS kada ste vidjeli nakon 10 punih godina da vam je sve unistio,sada vam je Seseljeva stranka jedna od najacih u drzavi i to je suocavanje sa proslosti..kada ih ljudi i nakon svega sto pricaju na TVu opet zele birati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:48:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.