Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 10:01:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuča u Skupštini!  (Pročitano 17128 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Qtek 小米
То је исто оно ретардирано, маторо ђубре које је Томи псовало мртву мајку. Радикали су дивљаци, који не заслужују живот у цивилизацији, већ у резерватима. Јој, што мене неки Шешељев двоножац не нападне...

А Живановићу, не бих ти био у кожи, кад те Врбашани дохвате нећеш знати где ти је бубрег, а где јагодица.
Ово је најбољи пример европејског примитивизма.

Аха значи то што псује му замераш? Јефтин трик, мани се тога...
Ја нисам подржао насиље ни у једном коментару, нема много страна прелистај поново, јер ово је тек други мој коментар на овој теми.
А овај Томин еУропејац се понаша баш европски, бахато, примитивно и агресивно.
Ако се они не разликују од Живановића, чему сва та прича о цивилизованим напредњацима ... сетимо се да је пре тога њихов шеф чупао за косу тог истог Живановића, а најпознатији напредњаци на овом форуму су то правдали, подржавали и жалили што Тома није био агресивнији.
Ђука је рецимо предлагао неке шамаре, шљаге, ваљда је то њихов начин комуницирања.
Ја сматрам да тај вид насиља нам није потребан и не подржавам га.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007.1)
mob
SonyEricsson k310i
Evo i ja da kazem nesto.Zasto se onda cuditi kad ovakve stavri imate na utakmicama,skolama i sl...Ja bi sad umesto tog prenosa uveo obrazovane i kulturne emisije koje ce oni gledati...Bas me zanima kako ce ovo proci.Sigurno ne kazenjeno  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Evo i ja da kazem nesto.Zasto se onda cuditi kad ovakve stavri imate na utakmicama,skolama i sl...Ja bi sad umesto tog prenosa uveo obrazovane i kulturne emisije koje ce oni gledati...Bas me zanima kako ce ovo proci.Sigurno ne kazenjeno  Smile

tu se slažem sa tobom. Bolje da imamo emisije o različitim kulturama, toleranciji, nenasilju, nego ove skupštinske tirade
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 

Desno - teško je konja u Skupštinu uterati
Levo   - Još ga je teže iz Skupštine isterati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Citat
А овај Томин еУропејац се понаша баш европски, бахато, примитивно и агресивно.

Овај "Томин еуропејац" изрода Живановића назива примереним епитетима, док се ти порусице што заборави српско име у дубини своје конвертоване душе овоме радујеш.

Citat
Ако се они не разликују од Живановића, чему сва та прича о цивилизованим напредњацима ... сетимо се да је пре тога њихов шеф чупао за косу тог истог Живановића, а најпознатији напредњаци на овом форуму су то правдали, подржавали и жалили што Тома није био агресивнији.

Психопата Живановић је из чистог мира напао Бечића ван сале (постоје три сведока), а Тому је данима вређао најгорим терминима, Јоргованку Табаковић и остале даме из пг Напред Србијо називао курвама, већ је једном на улазу у Скупштину физички насрнуо на др Мијатовића, пролазећи поред Томе - шутнуо га у ногу, а као врхунац Николићу псовао супругу по имену и мртву мајку, иако добро зна Томину животну причу, тако да ти можеш само да се давиш у свом лицемерју и горке сузе рониш што Руси нису, нити ће икада зарезивати твој ЗОО врт зван СРС. А за Живановића није Скупштина, већ затвор.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Divljaka treba pred sud zbog narušavanja ugleda državnih organa i momentalno da mu se oduzme mandat jer je nedostojan da obavlja poslaničku funkciju!
Слажем се са Клићом. (  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
To je vasionska pravda. Kad je Toma Nikolić birao poslanike za skupštinu on je sam u poslanički klub doveo te psihiće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Finish him

by mortal combat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Lepo vam kazem, putrefakcija srpskog nacionalizma. To je bio nacin zivljenja 20 godina od osme sednice i sada se sve okrece u najsmrdljivijem obliku.
Evo moj omiljeni politicar Velja svinjar je to i dokazao.Napada Rasima, sto je po sluzbenoj duznosti napisao pozivnicu, za dan drzavnosti.
Udbaski popovi huskaju na soptvene gradjane. Skupstina je izmet cele te politike.Gomila nesposobnih, zlonamernih, koji bi da na osnocvu srpstva deru kozu i sisaju krv.
Nepodnosljiv smrad bivsih nacionalizama nam se lepo vraca. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 15
SRS, SNS.... ista stvar... samo su jedni prevrnuli curak...
Elem.. i dalje mislim da je najbolje resenje ubaciti im sekirce... tradicionalno srpsko oruzje...
Kum kuma... zena muza na spavanju... muz zenu i ljubavnika... zasto prekidati tradiciju?

A, 60 godina bez obzira na to koliko druga strana ima godina nije puno... znam.. moji roditelji su oko 60 godina i jako lepo se drze... hvala na pitanju... a obicni su gradjani, ne skupstinske mrcine koje zive na drzavnim jaslama...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 10:01:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.