Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 15:37:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuča mladih košarkaša Hrvatske i Srbije  (Pročitano 10484 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
kup protiv slaven belupa
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
@rinaka,za tenis se ne brinem ....Nego di i tko to dolazi na tvoj teren ???
Sportski,ja sam inace profi tenis trener,sa dugogodišnjm iskustvom širom Evrope + Amerka! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Bora,previse ozbiljan  Smile...rijec "rat" nije trebala doslovno znacit "RAT". Smile....
Niksa rece da je to u timskim sportovima "normalno" pa sam dao ta dva susreta kao primjer..Ako je to normalno onda bi tu trebao izbit "rat" Smile...Ja sam takodje za to da se nasilje na stadionima sankcionise i ne kuzim zasto se to ne uspijeva...Vecina tih "navijaca" nije tu zbog sporta vec samo da bi radili sranja ...BBB su za mene kreteni prve klase  Smile

Pa znam da nisi bukvalno mislio na rat nego na krvave navijacke sukobe.  Smile Mislim da ako ne dodju gostujuci navijaci i ako bezbednost bude na nivou nece biti frke.Ima kretena kojima je jedini cilj da nekoga "zakolju".Mislim da su "navijaci" iz Srbije i Hrvatske isti i da imaju isti cilj.I ja sam za to da se sve ostro sankcionise zatvorima.Mislim da primer svima treba da budu ti ljudi iz Zagreba koji su dosli u NS i publika u NS koja ih nije dirala.Kada bi takve bile obe strane onda ne bi bilo sukoba.Ali jbg kad dodje stoka koja provocira normalno je da ce biti sukoba(nebitno dal je Srbija ili Hrvatska).Problem izmedju mladih kosarkasa je to sto su jos klinci i nisu pravi profesionalci.Onda se desi neko koskanje i sve ode u k.... Godine ce to dovesti u red i ja ne brinem zbog toga.Vidim da su ovde neki to shvatili kao uzas.Mislim da nije tako dramaticno.

@umorni

Smile Smile Smile Tvoja najveca tuga je sto ne  vidis da su bed blue boys,tompson.... kreteni Ne cudi me posto dolazis iz Hercegovine gde je mrznja i extremizam normalan.Treba da se zapitas dal su tvoji stavovi norm jer nemas
18 god pa da si dete.Ne znam zasto te cudi sto u Srbiji nose majice:"Skorpioni Srpski heroji".Pa oni su isti kao i ti samo sto ti to ne vidis.Patriotizam je jedna stvar a mrznja i extremizam druga stvar  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ajde bora mi odgovori ko po tebi u hrvatskoj nije kreten?

pupavac, đukić i ko još?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ajde bora mi odgovori ko po tebi u hrvatskoj nije kreten?

pupavac, đukić i ko još?
Kakvo je to cinicno pitanje?Svugde ima i kretena i onih drugih,tvoje ironicno  pitanje je poziv za svadju!

Citat
@umorni

Tvoja najveca tuga je sto ne  vidis da su bed blue boys,tompson.... kreteni Ne cudi me posto dolazis iz Hercegovine gde je mrznja i extremizam normalan.Treba da se zapitas dal su tvoji stavovi norm jer nemas
18 god pa da si dete.Ne znam zasto te cudi sto u Srbiji nose majice:"Skorpioni Srpski heroji".Pa oni su isti kao i ti samo sto ti to ne vidis.Patriotizam je jedna stvar a mrznja i extremizam druga stvar 

Covek ti je sve lepo objasnio!
« Poslednja izmena: 29. Jun 2007, 15:25:37 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
a ti si njegov glasnogovornik?

onda mi ti odgovori ko to vama u hrvatskoj nije kreten?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Vi sa foruma i još poneko  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
kup protiv slaven belupa
bravo oni  Smile....Rade sranje gdje god stignu,to je cinjenica  Smile....Jesi upucen u to da traze od uprave tj Mamica da im kupi Di Cannija  Smile...????...Koji ce im on k...???......Nikakav nogometas ali zato se pozdravlja fasistickim pozdravom,bravo ...Koja je smisao njega u Dinamu  Smile Smile Smile..
P.S...Hajduku Buducnost a Buducnost je proslost  Smile Smile Smile...
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
a ti si njegov glasnogovornik?

onda mi ti odgovori ko to vama u hrvatskoj nije kreten?

Decko,pa to je neozbiljno pitanje!Možda da probaš da ga postaviš deci u obdaništu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
kup protiv slaven belupa
bravo oni  Smile....Rade sranje gdje god stignu,to je cinjenica  Smile....Jesi upucen u to da traze od uprave tj Mamica da im kupi Di Cannija  Smile...????...Koji ce im on k...???......Nikakav nogometas ali zato se pozdravlja fasistickim pozdravom,bravo ...Koja je smisao njega u Dinamu  Smile Smile Smile..
P.S...Hajduku Buducnost a Buducnost je proslost  Smile Smile Smile...

"Udruga navijača Dinama moli NK Dinamo da svojim navijačima ispuni želju, za koju smatraju da je nakon silnih godina podrške i vjernosti i zaslužuju! Naša želja je da se klub angažira oko dolaska Paola Di Canija, bivšeg legendarnog igrača Lazija, koji je trenutno slobodan na tržištu. Jedini motiv kojim se vodimo u ovoj zamisli je primjer koji je taj igrač godinama demonstrirao, kako se srcem i fanatizmom bori za svoj klub i svoje navijače.

Budući da Dinamo već dugi niz godina nema takvog igrača u svojim redovima, a ne omalovažavajući druge koji su nosili i koji nose modri dres, smatramo da bi dovođenje Paola di Canija bio odličan potez, kako u marketinškom, tako i u sportskom smislu. Bez obzira na ishod transfera, navijači Dinama zahvaljuju."

U potpisu stoji slogan Svi protiv nas, mi protiv svih.

ja ne vidim da ga traže zbog fašističkog pozdrava???

rinaka-smiješan nisi uopće, odgovori sa ne znam ili se ne guraj u tuđu raspravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 15:37:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.