Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:26:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuča mladih košarkaša Hrvatske i Srbije  (Pročitano 10492 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
@dado81

Kakva dva susreta gore? Ne razumem pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@dado81

Kakva dva susreta gore? Ne razumem pitanje.
Susret Srbije  i Hrvatske u bilo kom sportu.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Kup Uefa.....Partizan--Zrinjski Mostar i Bezanija protiv Albanske Besa-e.... Smile
@ Raven brijes  Smile....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Pa mislim, to se podrazumeva. Ali opet naravno kod ekipnih sportova jer, opet ponavljam, ima mnogo agresije na tribinama i na terenu. Mislim da se moze odbojka izdvojiti, ali tu Hrvata nema, ali kod fudbala, kosarke, vaterpola, rukometa. Mislim...

E sad kod tenisa, kada se sastanu Ljubicic i Djokovic, to ce biti gospodski duel. Nema mesta agresiji, samo koncentracija, plan igre. Mada mislim da je ovaj Ljubicic sisa zbog izjava koje je dao kada ga je porazio Kanjas. To je teniser koji je pocetkom godine dva puta za redom dobio Federera, a inace zbog greske lekara koji mu je prepisao nekilek koji je sadrzao neku ne bitnu nedozvoljenu susptancu bio je udaljen sa terena oko godinu dve i sad kad je izgubio od Ljubicic izgubio poceo da kenja, kako svetska teniserska organizacija moze da dozvoli da takvi teniseri igraju, drvlje kamenje. A sto je najgore, imao ga je nego psihicki nije izdrzao neke poene koje je ovaj dobio i poceo da se nervira i da gubi. Pajser. A inace ima super bekend. Tako da moze samo da pruzi ruku Djokovicu i kaze:"Majstore!!! Svaka cast."   Smile

@dado81
Naravno, samo sto nece biti ljudi da se tako nesto desi. Ne verujem da ce dozvoliti prisustvo navijaca. A na terenu? Pa zavisi od situacije. Ako neko startuje gadno i povredi ovog drugog moze biti svasta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ljubo je opasni Banjalucan opran svim vodama  Smile Smile....Taj duel bi bio strasan i ako mislim da je Djokovic trenutno bolji  Smile......A od kud ti to da nece bit navijaca  Smile..??...To ne smije nitko naredit jer se do sad nisu sastajali i ne znaju dali ce bit nereda ...
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ljubo je opasni Banjalucan opran svim vodama   ....Taj duel bi bio strasan i ako mislim da je Djokovic trenutno bolji  ......A od kud ti to da nece bit navijaca  ..??...To ne smije nitko naredit jer se do sad nisu sastajali i ne znaju dali ce bit nereda ...
E sada ste na mom terenu,nece biti nereda,tenis je to i nije to Australija,vec wimbldon hram tenisa,oni se jako dobro znaju,trenirali su bezbroj puta,obojica su jako dobri momci,Novak je u usponu Ljubo u padu,Ljubo bolji na travi itd,odlucivlao bi trnutno raspoloženje,koncetracija,psiha!

Citat
Tučnjava mladih košarkaša Hrvatske i Srbije

Za sve su krivi treneri! to je sramota!Ja da sam bio trener to se nebi nikada dozvolilo,momke treba pripremiti za tako što objasniti da se to neradi,da je to utakmica bez obzira što igraju Srbija - Hrvatska i da se trba sprtski ponašati i reprezentovati svoju državu ,a ne paliti ih politicki!
« Poslednja izmena: 29. Jun 2007, 14:52:27 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
@dado81

Vi Hrvati svuda vidite rat.Malo se klinci pobili i odma  ce biti svuda rata  Smile Smile Nece biti tuce ako organizatori meceva budu imali mozak u glavi pa stave dobro obezbedjenje  Smile Ako puste stoku(navijace) da se biju onda ce biti sigurica tuce.Fora je sto je manje bilo incidenata 97-98 nego sad.To je zato sto su onda pazili na bezbednost.Onda se neki magarac setio da dovede torcidu u BG i delije u ZG.Sta su ocekivali?Da ce biti puj pike ne vazi  Smile Smile Smile Pa grobari i cigani se biju a Srbi su jedni i drugi.....  Smile Tako isto torcida i bed blu boys.Pa jedva cekaju da se kolju i jedni i drugi.Jednostavno zabraniti da se vode gostujuci navijaci i nema frke.Da dodju norm navijaci ne bi bilo frke.Ja sam bio na final four u NS pre dosta godina kad je igrala Mladost iz ZG.Dosli su norm navijaci stariji ljudi i i nije bila policija oko njih.Nije bilo ni najmanjeg incidenta.Da takvi norm navijaci dodju ne bi bilo frka.Ali kad dodju ustase koji vicu :"Ubi zakolji da Srbin ne postoji" onda je norm da ce biti frke.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Bora,previse ozbiljan  Smile...rijec "rat" nije trebala doslovno znacit "RAT". Smile....
Niksa rece da je to u timskim sportovima "normalno" pa sam dao ta dva susreta kao primjer..Ako je to normalno onda bi tu trebao izbit "rat" Smile...Ja sam takodje za to da se nasilje na stadionima sankcionise i ne kuzim zasto se to ne uspijeva...Vecina tih "navijaca" nije tu zbog sporta vec samo da bi radili sranja ...BBB su za mene kreteni prve klase  Smile
@rinaka,za tenis se ne brinem ....Nego di i tko to dolazi na tvoj teren ???
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
evo i kako sad da čovjek ne ode u off?

zašto su boys kreteni 1. klase?
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Na primjer: Karlovac prosli tjedan  Smile....A takva sranja rade non-stop...Kad su zadnji put uspjeli izdrat neku tekmu bez baklji,tuce,besmislenog razaranja,itd.. ???
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:26:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.