Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trogodišnja devojčica silovana i ubijena kod Zaječara  (Pročitano 19754 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Zakon  Smile simpatičan si neki mladić

Smile

Тако је како је.

Ne znam da li si primetio Warez, ali ovo je nas lokalni advokat.

Ne mogu jos da provalim da li je Kragujevac ili Union  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Srećom život mi se nije sveo na to da brojim postove na forumu,da si malo više viđala realni svet mogli bi da diskutujemo ovako  Smile uživaj u svom virtuelnom svetu  Smile Dal zaista misliš da neko ceni ono što ti pieš,devojka u 3o i nekoj  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2016, 23:21:33 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Kragujevac?

Tako sam i mislila  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
secam se jednog slucaja od pre desetak godina isto neki ludak otimao decu sisao ih do koze i silovao,izgrom slucaja pricao sam sa jednim specijalcem koji je bio u poteri za njim(jurili ga po nekim sumama) plan te grupe specijalca je bio da se na njega puste kerove i rastrgnu ga,na nesrecu uhapsila ga je druga grupa redovne policije pored nekog lokalnog puta,takve monstrume treba ubijati vec prilikom hapsenja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Ma izvini Beograđanko iz Like  Smile Još ti bre klepetuša odzvanja u glavi  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2016, 23:23:57 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Repetitivan si. Nisi kreativan. Ne znas ni da uvredis. Kapiram da je sledece spominjanje macaka.
Zaista nisi za advokata, vec za catu. Smiley

A i ne znas geografiju. Jbg. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
okej lazo, moja misinterpretacija onda

edit: mozda zvuci bezveze ali posmatrajuci fizionomiju ovog monstruma na slici, gotovo mi je potpuno jasno da ta boja ociju (zajedno sa intezitetom pogleda itd), izvijene nozdrve na gore (znatno krace i usadjene u odnosu na vrh nosa), tanke usne (pogotovo gornja, pravilnog oblika), itd, nekako ukazuju na odlucnu/ludu/nezrelu licnost, u najmanju ruku.

Setih se nekih likova sa slicnom fizionomijom....ima istine.  Smile

ponadala sam se da neće biti ovoga na temi Smile taj halo efekat je zaludan, štaviše, eto da sam ja prvi put videla sliku ovog lika bez ikakve vesti meni bi bio simpatičan fizički

ostatak posta je ledžit, samo ne znam na šta se odnose te alternative
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.106
Citat
Људи ко зна колико хиљада година размишљају на ову тему, недостацима смртне казне и то да ли је оправдана
То ваљда зато што раније није постојао Бурек форум, иначе би све било решено ко зна када и то без икаквог двоумљења

kakve veze ima što je tema stara hiljadama godina? problem će biti aktuelan i savremen dokle god postoji ljudska rasa

a iako znaš da od ovih mentalnih razgibavanja nema konkretne koristi i rešenja, ipak si redovan učesnik većine diskusija

nije portal za razmenu vesti, već forum, rasprave su valjda poželjne  Smile

Zapravo, hteo sam reći da mi nije jasno kako neko može da ima tako čvrst stav da je smrtna kazna nekakvo rešenje. Ja ne znam šta je rešenje, možda ga i nema, ali mi se smrtna kazna ne čini ni blizu idealne kako neki pokušavaju da je predstave.
Konkretno nije mi jasno kad neko dođe na temu i napiše POGUBITE GA, NEMA TU ŠTA DA SE RAZMIŠLJA
Zato sam ono gore i napisao..

Смртна казна није решење већ би требала да буде последица оваквих злочина.За онога ко силује трогодишње дете и потом га убије једноставно нема ничег ваљаног осим одузимања живота. Такође и за овог из мог Житишта. Ако узмеш аутоматску пушку и убијеш 5 а раниш 22 особе...ту нема шта да се прича и мудрује. Нису ова два случаја иста као кад се двојица комшија посвађају око границе баште па један убије другог са лопатом. То је за 40 година затвора. Монструозни злочини, силовања, педофилија, вишеструка убиства...све је то за смртну казну. Наравно, можемо да причамо о 21 веку, да ли држава има право на освету, импликацијама са ЕУ и њиховом "хуманом" доктрином или о таквим небулозама као нпр у Норвешкој где убица 80 и кусур особа (од којих је доста било малолетно) добије 21 годину затвора, има интернет, играчке конзоле и студира.
Разумем твој став али по мом мишљењу за извршиоце таквих злочина једноставно нема рехабилитације и стварно не треба трошити државне ресурсе да би се неко такав одржавао у животу. Приче да ће таквима живот у затвору теже падати због савести или незнамшта не пију воду. Такве особе немају савест.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Zanimljivo je da se mediji, kada se desi ovako nešto, uopšte ne bave prevencijom, pitanjem zbog čega su ovi prostori iz stanja i društva u kom, praktično kriminala nije bilo (mlađoj generaciji je to danas neshvaljivo), došli u situaciju da su najgnusniji zločini postali sve učestaliji?
Mediji služe propagandi i nemojte misliti da ovi naslovi po novinama, pored potrebe za prodajom, imaju i još neke svrhe.

Ko sa neoliberalizmom i amerikancima tikve sadi...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Svaka dobra teorija zavere opisuje uzrok sa vrlo velikim brojem posledica.
Ko je kriv za ovo, ko je ovo planirao? Jevreji, masoni, neoliberali, CIA snajka.

Mrgec ima tu jos faktora. Uloga dzelata npr. Dovoljno je tesko obicnim cuvarima u zatvoru. A I ne vidim zasto ukidati dozivotnu robiju
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.