Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trogodišnja devojčica silovana i ubijena kod Zaječara  (Pročitano 19927 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
LG Nexus 5
Povod za silovanje deteta,nisi ni ti sine ništra bolji od njega  Smile

Nisam vala. Jos nisam ni jebo, pa ne znam kako je.

Ovamo pricas o povodu lika koji je izresetovao 20+ ljudi, na drugoj temi branis pitbulove sto su iskasapili coveka u sopstvenom dvoristu, a na ovoj temi bi da koljes psihopatu. Al dobro, verujem ti da ja nisam u vinklu.

TA dva događaja nemaju veze sa ovim,i tih 20+ ljdui nije prošlo ni gram patnje kao ovo nesrećno dete  Smile

Što se tiče pitova,prirodna selekcija,braniš mačku od dva pita,idi probaj voz rukaa da zaustaviš,možda ti i uspe  Smile

A ti bas znas da je on branio macku? Mozda se u svom dvoristu covek nasao izmedju njih i macke?  A za povod sam bas tebe pitao, jer si branio coveka koji je sa umisljajem pobio 5 nevinih ljudi, a ovde si poceo pricu sa "zamisli da se radi o tvom/mom/tudjem detetu"?!

A sada isto tako zamisli da se tvoje dete naslo u onom kaficu ili da su tvoje dete napali pitbulovi. Da li bi opet pisao o prirodnoj selekciji i o raznim povodima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.106
A list danas?

Нисам читао...али верујем да је ко у случају Политике.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Povod za silovanje deteta,nisi ni ti sine ništra bolji od njega  Smile

Nisam vala. Jos nisam ni jebo, pa ne znam kako je.

Ovamo pricas o povodu lika koji je izresetovao 20+ ljudi, na drugoj temi branis pitbulove sto su iskasapili coveka u sopstvenom dvoristu, a na ovoj temi bi da koljes psihopatu. Al dobro, verujem ti da ja nisam u vinklu.

TA dva događaja nemaju veze sa ovim,i tih 20+ ljdui nije prošlo ni gram patnje kao ovo nesrećno dete  Smile

Što se tiče pitova,prirodna selekcija,braniš mačku od dva pita,idi probaj voz rukaa da zaustaviš,možda ti i uspe  Smile

A ti bas znas da je on branio macku? Mozda se u svom dvoristu covek nasao izmedju njih i macke?  A za povod sam bas tebe pitao, jer si branio coveka koji je sa umisljajem pobio 5 nevinih ljudi, a ovde si poceo pricu sa "zamisli da se radi o tvom/mom/tudjem detetu"?!

A sada isto tako zamisli da se tvoje dete naslo u onom kaficu ili da su tvoje dete napali pitbulovi. Da li bi opet pisao o prirodnoj selekciji i o raznim povodima?

Da svaka tebi čast ako povlačiš paralelu između ta dva dela  Smile

Pokušao je da razdvoji,zato su i psi na posmatranju,a nisu odmah likvidirani  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2016, 22:34:18 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Sto se pitova tice, ja od sad savetujem da se mladunci zatru ako ikakve sanse ima, cim vidis neki okot, spaljuj.

Da vidis sta je prirodna selekcija na delu. Ima vrsta da ispari za 15 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
LG Nexus 5
Da svaka tebi čast ako povlačiš paralelu između ta dva dela  Smile

Pa ono, ti predstavljas ovde advokata, a ne ja.

Ubistvo u saobracaju nije ubistvo, to je saobracajna nesreca sa smrtnim ishodom;
Covek izgrizen do smrti u svom dvoristu je prirodna selekcija;
Covek koji je ubio 5 ljudi i ranio jos ko zna koliko je najverovatnije imao povoda, jer ga je zajebala kurva.

Tvojom "poznajem pravo vise od vas seronja" logikom, mozda ni ovo nije ubistvo vec nanosenje telesnih povreda sa smrtnim ishodom. Bio pijan, mozda silovan od strane roditelja kao mali, tucen u skoli redovno, itd, to su te advokatske cake i fore koje na moju veliku zalost, prolaze u sudskim postupcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
Sto ulazite u te medjusobne revansizme sad.
Mislim da niko od nas nije voljan da jebe ovoliko mlado.

Samo imamo razlicito poimanje pravde i adekvatne kazne.

I opet se slazemo da kazna treba da bude visoka. E sad to visoka je sirok pojam kao i uslovi robijanja.

Mislim 40 godina covjeku od 28 godina jeste dozivotna. Izace ko slabi chicha od 70 godina. Prilicna kazna da te neko pretvori u djeda, da preskocis zivot. Mozda je bolje umrijeti u zatvoru, ili odmah posle zlocina. Razmislite..
« Poslednja izmena: 11. Jul 2016, 22:54:30 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Ne postoji ubistvo u saobraćaju  Smile Pa šta je nego prirodna selekcija?Takav će da ode u zoo vrt i vuče lava za rep.

Ja se nadam da se zajebavaš,ako u silovanju tražiš povod,ali iskenro se nadam da je tako.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
idelano bi bilo da dzelat bude ovaj iz zitista a da se kazna izvrsi tako sto bi on pustio evilovog kera i ove pitove sto raskomadase starca na ovog ludaka iz zajecara

evil bi ibo glavni supervizor tog dogadjaja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Moj ker može samo da ga obori i to jedva,13 godina poispadali zubi,tako da bi ga samo gloicao  Smile Mada bi ja pre nejga stavio u istu sobu sa tobom i da mu držiš ovakva predavanja ili da čita tvoje psotove gore kazne nema  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2016, 22:57:58 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
Deleted
« Poslednja izmena: 11. Jul 2016, 23:02:26 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.