Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trogodišnja devojčica silovana i ubijena kod Zaječara  (Pročitano 19681 puta)
10. Jul 2016, 12:03:58
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Browser
Chrome 51.0.2704.106
Trogodišnja devojčica iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana pa ubijena, potvrđeno je iz policije.

U selu Vratarnica bila je proslava rođendana jedne devojčice. Muškarac V. C. (28) je odveo sa rođendana devojčicu A. S. oko 22 časa.

Kada je primećeno da devojčice nema roditelji su počeli da je traže. V. C. je obavestio policiju da je ubio devojčicu, a njeno telo je pronađeno rano jutros.

Muškarac je uhapšen, izjavio je vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić.

"Oko 21 sat i 30 minuta policija je dobila prijavu majke deteta da je dete nestalo'', rekao je Rebić, dodavši da se dete prethodno nalazilo na rođendanu u komšiluku.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.106
NOVI DETALjI: Silovao i ubio devojčicu, oprao odeću i krenuo nazad na proslavu, napadač umalo linčovan!

Devojčica Anđelina Stefanović (3) iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem, saznaju „Novosti“

Devojčica Anđelina Stefanović (3) iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem, saznaju „Novosti“.

Ovaj monstruozni zločin počinio je Vladica Rajković (28), koji je u policiji priznao delo.

Kako saznajemo, majka devojčice poslala je Anđelinu na rođendan u komšiluku, a Vladica se igrao sa decom. U jednom trenutku, njih dvoje su nestali.

Majka je oko 21 sat primetila da deteta nema, posle čega je krenula potraga za devojčicom, jer su svedoci rekli kako su videli osumnjičenog i devojčicu kako idu ka autobuskoj stanici.

Nezvanično saznajemo da je napadač silovao devojčicu, ubio je, ostavio njeno beživotno telo i oprao krvavu odeću u reci Timok i krenuo nazad na proslavu rođendana.

U povratku, nezvanično saznajemo, ujak devojčice sreo je Vladicu i upitao ga gde mu je sestričina, na šta mu je osumnjičeni odgovorio „Ne znam, ostavio sam je na autobuskoj stanici“.

Okupljeni meštani umalo su linčovali osumnjičenog, koga je policija izvukla i sklonila od razjarene mase.

Anđelinin ujak na mestu zločina

REBIĆ: UBICA PRIZNAO STRAVIČAN ZLOČIN

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić potvrdio je da se u okolini Zaječara, u selu Vratarnica, u noći između subote i nedelje dogodio stravičan zločin u kome je trogodišnja devojčica prvo silovana, a potom ubijena.

Rebić je dodao da je policija zbog sumnje da je počinio teško ubistvo uhapsila V. R. (1988), kome je određena mera zadržavanja do 48 časova i koji je nakon saslušanja, u prisustvu policijskih službenika i tužioca, priznao ovaj težak zločin.

„Policiji je u subotu oko 21.30 majka prijavila nestanak trogodišnje ćerkice, koja je bila na rođendanu kod komšinice. Policija je odmah započela potragu za devojčicom, ali i za osumnjičenim V. R. za koga su gosti na rođendanu izrazili sumnju da je odveo devojčicu“, precizirao je Rebić.

Nepunih sat vremena kasnije, kako je objasnio, osumnjičeni je pronađen.

Rebić je dodao da je osumnjičeni pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova odveo do mesta gde je pronađeno telo devojčice, u šumi na 600-700 metara od kuće u kojoj je bio rođendan.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Deca su jedini slucaj gde sam za sistem taliona.

« Poslednja izmena: 10. Jul 2016, 12:44:14 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 49.0.2623.112

Citat
majka devojčice poslala je Anđelinu na rođendan u komšiluku
Poslala??

Citat
Majka je oko 21 sat primetila da deteta nema
Do kada traju decji rodjendani bez pratnje roditelja na istim??

Citat
Na pitanje ujaka devojcice gde je ona, monstum je odgovorio "ostavio sam je na autobuskoj stanici
I to je to? Da se malo igra dete na stanici u 22h???

Citat
Okupljeni meštani umalo su linčovali osumnjičenog, koga je policija izvukla i sklonila od razjarene mase.
U ovakvim situacijama treba podrzati policiju da zazmuri/ode i pusti narod da presudi.

Za buduce psiho-analiticare:
Citat
da je napadač silovao devojčicu, ubio je, ostavio njeno beživotno telo i oprao krvavu odeću u reci Timok i krenuo nazad na proslavu rođendana.

Znaci, savresno vlada situacijom, ni malo potresen, bez tragova stresa/kajanja/uznemirenosti itd.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
Jako jeziv zločin  Smile Saučešće porodici, a monstrumu sve najgore. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Samsung GT-S7580
Јадна породица коју ће на све ово таблоиди мрцварити, али и ми форумаши неким ретардираним закључцима 
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
да

Otac ubice: Zvao sam ga, čuo se dečiji vrisak

Otac je sinoć oko 22 pozvao Vladicu Rajkovića, koji je odgovorio na poziv. Čuli su se krici trogodišnje devojčice, a onda se veza prekinula. Vladica je uhapšen zbog ubistva devojčice.

"Prvi put se javio i rekao da je otišao kući da bi izvršio veliku nuždu, sledeći put kad sam ga pozvao oko 22 sata, telefon se na kratko uključio, čuo se dečji vrisak i prekinula se veza", rekao je Nebojša Telegrafu.

"Ovo zdrava osoba ne bi mogla da uradi! Teško nam je, bolje da ga ne vidim više. Čekam da se smiri situacija, utisci su sveži, da se slegnu, pa da idemo u porodicu devojčice da izjavimo saučešće kao ljudi", naveo je Nebojša Rajković.

"U šoku smo, ne verujemo da se takvo nešto desilo. Takvo nešto normalna osoba ne bi mogla da uradi", kaže unezvereni otac Nebojša i dodaje: "Vladica je na veselju bio normalan, veseo, popio je nekoliko špricera. Devojčicu je nosio na ramenima, igrali su se".

Vladicu u selu znaju kao radnog i vrednog i juče je pomagao da se peče prase i jagnje.

"Kada smo saznali da je Vladica nestao sa devojčicom, odmah sam ga pozvao. Prvi put se javio i rekao da je otišao kući da bi izvršio veliku nuždu, sledeći put kad sam ga pozvao oko 22 sata, telefon se na kratko uključio, čuo se dečji vrisak i prekinula se veza. Nakon toga je bio nedostupan i kartica više nije bila u funkciji. Ispostavilo se da Vladica nije ni dolazio kući, a jedino što smo kasnije zatekli je njegov mokar šorc i majica na žici", otkriva otac.

Meštani pričaju da su čuli da je Vladica bio hladan na saslušanju.

Do skoro je bio u vezi sa komšinicom D.N. (69), koja se nije udavala. Međutim, i ona je nedavno nestala, a on je danas priznao da je i nju ubio.

Policija je tim povodom dolazila da ga saslušava, ali je, navodno, prošao na poligrafu, piše Telegraf.

____

ниси свестан док не прочиташ оваква срања, колико је зло стварно и присутно, па се запиташ шта све имаш у комшилуку
« Poslednja izmena: 10. Jul 2016, 20:34:43 od Miss Who »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49825
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
Samsung Galaxy S24
Koлико мора бити поремећен ум да ово уради.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.26.2704.63

Da u malim mestima gde se svi poznaju, sasvim je obična stvar da dete šeta bez nadzora oditelja.
I da znam koji je tvoj odgovor i da, i dalje mislim da je to normalna stvar.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.6.17
mob
I-mate 30 Pro
nastavlja se propaganda devijacije jos zesce... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.