Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati na izborima?
Aleksandar Vucic
8.1%  (7)
Sasa Jankovic
19.8%  (17)
Vuk Jeremic
10.5%  (9)
Vojislav Seselj
10.5%  (9)
Bosko Obradovic
10.5%  (9)
Sasa Radulovic
3.5%  (3)
Ljubisa Preletacevic Beli
32.6%  (28)
Aleksandar Popovic
0%  (0)
Miroslav Parovic
1.2%  (1)
Milan Stamatovic
2.3%  (2)
Nenad Canak
1.2%  (1)
Ukupno glasova: 86
Idi dole
Stranice:
1 ... 495 496 498 499 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trka za predsednika - Vucic, Jankovic, Jeremic, Radulovic, Beli, Seselj  (Pročitano 346274 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Procitaj i komentare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228

Ако сам добро разумео текст...Татјана Мацура, НАРОДНА ПОСЛАНИЦА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ је била председник бирачког места? Smile Smile Smile

Мислим...нема даље...тој жени нешто озбиљно фали у глави Smile

Да занемаримо чињеницу да је тотално поремећена...ајмо овако: Ако је она председница бирачког одбора тај податак се зна бар недељу дана пре избора што значи да то зна и СНС. Да не идем у детаље и да питам како то да у диктатури опозициона особа може бити председник БО Smile Да наставим...СНС зна и зар није логично да на том бирачком месту све буде цакум-пакум? Почевши од људи, материјала и свега осталог. Зар није логично да СНС учини све како би ту гласање протекло како треба? Без мувања, зајебанција итд? Smile
Не...баш ће ту да петљају где је председница БО из најјаче опозиционе странке и још Народна посланица Smile

ДаклеМ...лаже...свака реч, тачка и зарез у њеном тексту су најобичнија лаж Smile

Ево...и човек то лепо објасни:

Citat
Госпођо Мацура

зарад истинитости морам да Вам одговорим.

Гласачки лчистићи се пакују у службеном гласнику у паковањима по 200. 10 таквих паковања се пакују у кутију (кутија на којој пише 2000 – фабричко паковање) Ваш бирачки одбор (на БМ 88) је примио 1788 гласачких лчистића тј. тачно онолико листића колико је и уписаних бирача на том бирачком месту. Број бирача можете проерити у Мин државне управе и локалне самоуправе (предмет бр Број: 208-00-23/2017-28/42-1)
Члан БО испред СНС за кога кажете да Вам је рекао “Ма ко још и то да проброји? Ми то никад нисмо радили. То одузима превише времена.”, Вам је само скренуо пажњу да нема потребе бројати фабричка паковања од по 200 листића, и предложио Вам је да пребројите само последње паковање у коме се налазило 188 листића.
Уосталом ко је одговоран ако од РАДНОГ ТЕЛА није примљен довољан број листића за гласање ? Члан БО испред СНС или председник бирачког одбора који сте у овом случају управо Ви ?

Што се тиче присутности чланова БО приликом отварања БМ и „чувара кутија“ испред странака који у том тренутку нису ту излишно је било шта говорити. Због чега странка (било која) делегира човека, који нема довољно одговорности да заступа интересе исте те странке током читавог изборног дана, није проблем било кога до странке испред које је члан БО делегиран.
Поједностављено – на БМ постављајте људе који могу да одговоре задатку који је пред њих постављен.

Што се тиче присиле о којој говорите и сами знате да је то прича која не пије воду. Чиљеница је да је СНС најбоље организована странка у Србији и чињеница је да имају широку базу гласача којима излазе у сусрет превожењем до бирачког места.
Поједностављено речено : нека бака или дека воле Вучића и активисти СНС их овезу до места гласања.
Због чега Ваш покрет не чини исто са Вашим гласачима ?

У вези са Вашим наводима о кршењу изборне тишине навешћу Вам члан 5. закона о избору народних псоланика : „Изборна пропаганда преко средстава јавног обавештавања и јавних скупова и објављивање процене резултата избора забрањени су 48 часова пре дана одржавања избора и на дан одржавања избора до затварања бирачких места.“
Позивање телефоном НЕ СПАДА У ПРОПАГАНДУ ПРЕКО СРЕДСТАВА ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА. Телефон је средство комуникације између људи (у овом случају између странке и њених гласача). Толико би бар требало да знате, ако сте, као што кажете, више пута читали упутства РИК-а и законе.

Манипулација записницима НИЈЕ могућа, јер као што сами кажете – запсиник се попуњава у 6 примерака и једино је тих 6 записника меродавно за утврђивање крањих резултата избора.

ГЛАСАЊЕ СА НЕВАЖЕЋИМ ДОКУМЕНТИМА – На Ваше БМ је дошао човек који је имао стару личну карту али је потврду МУП-а да је уредно предао документацију заборавио код куће. ТАЈ ЧОВЕК НИЈЕ ГЛАСАО ! То је једина истина.

Узгред речено на крају мог коментара, на бирачком месту 88 у Батајници, кандидат Вашег покета је словима и бројевима освојио тачно 8 (осам) гласова. што од укупно гласалих 950 гласача чини 0.85%. Дакле ни један једини проценат НИСТЕ ОСВОЈИЛИ.
Укупан број гласова на 19 бирачких места у Батајници је био 179 (1,10%).
Зашто је то тако, вероватно је питање за све те људе који живе 20 км од центра Београда и чије потребе и жеље мало ко од „политичара из круга двојке“ схвата и разуме.

Са надом да ћете бити коректни и објавити мој коментар (ако ништа друго оно због објективности инсформисања)

Владимир

И онда му један ДЈБ бот одговара:

Citat
1-Glasački listići se preuzimaju ZATVORENI SUGURNOSNOM ZATVORNICOM, i njihov broj se utvrđuje TEK NA BIRAČKOM MESTU, NA DAN GLASANjA. To je jedna istina!

И како сад Вучић да не освоји све што се може освојити? Smile Кад овакви морони просипају памет? Smile
Гласачке листиће од координатора РИК-а преузима, пребројава и пакује Радно тело. Број гласачких листића се уноси у записник о примопредаји изборног материјала између радног тела и председника БО. У тај јебени записник се уноси и чак број лампи, спрејева, паравана и потврда о изборном праву за гласање ван бирачког места...наравно да ће бити уписан и број најважније јебене ствари у изборном процесу а то су гласачки листићи. Када се врши примопредаја председник БО, у овом случају поремећена Мацура, може да захтева да све у џаку провери и да све гласачке листиће преброји. Наравно, то се углавном не ради јер се никад не би завршила примопредаја али има права на то. Тек на крају тог поступка се ставља бела сигурносна затворница и њен серијски број се уписује у записник. Пре почетка гласања ту затворницу пресеца председник БО да би извадио изборни материјал из џака и ту пресечену затворницу обавезно мора увече, кад донесу изборни материјал и резултате, вратити радном телу. Чим је ставила потпис на тај записник она је ОДГОВОРНА Smile

А дебила мајко моја Smile

Тачно имам идеју да зарадим кинту Smile Драге даме и господо из опозиције...држим обуку за изборни процес. Од почетка до краја...сва правила, форе и цаке Smile Заинтересовани на пп Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2017, 19:10:05 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Nije bilo nikakve izborne krađe, bar ne eksplicitne.

Vučić uživa do sada neviđenu podršku. Sve ostale spekulacije su jalovo proseravanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ja poznajem osobu kojoj su ukrali glas.

zivi u inostranstvu. dugo nije glasala. kad je dosla uvece u pola osam na svoje izborno mesto, ustanovi da je vec glasala. i znam da nije jedina
« Poslednja izmena: 08. Apr 2017, 20:35:19 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Citat
ja poznajem osobu kojoj su ukrali glas.

zivi u inostranstvu. dugo nije glasala. kad je dosla uvece u pola osam na svoje izborno mesto, ustanovi da je vec glasala. i znam da nije jedina

U tom slučaju su i opozicioni članovi komisije na BM  učestvovali u krađi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
pa poenta je upravo u broju i obucenosti tih opozicionih clanova komisija sirom srbije  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Ko nije u stanju da pokrije ni izborne komisije kako valja taj nije sposoban da vlada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ko nije u stanju da pokrije ni izborne komisije kako valja taj nije sposoban da vlada.
a ko uspesno i bezobzirno iskoriscava drzavne resurse za stranacku promociju taj kao da je rodjen sa krunom i zezlom  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Bilo bi lepo da navedeš nekog ko to sa pozicija vlasti nije činio od oslobođenja od Turaka na ovamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 495 496 498 499 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.364 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.