Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati na izborima?
Aleksandar Vucic
8.1%  (7)
Sasa Jankovic
19.8%  (17)
Vuk Jeremic
10.5%  (9)
Vojislav Seselj
10.5%  (9)
Bosko Obradovic
10.5%  (9)
Sasa Radulovic
3.5%  (3)
Ljubisa Preletacevic Beli
32.6%  (28)
Aleksandar Popovic
0%  (0)
Miroslav Parovic
1.2%  (1)
Milan Stamatovic
2.3%  (2)
Nenad Canak
1.2%  (1)
Ukupno glasova: 86
Idi dole
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trka za predsednika - Vucic, Jankovic, Jeremic, Radulovic, Beli, Seselj  (Pročitano 347743 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Dobro evo ja sutra ispred svoje zgrade iscrtavam srpsku zastavu. Ko se usudi da prođe tuda, da zgazi na tu svetinju, dobija metak u glavu iste sekunde.

Jel može?

to si bas fino rekao, mislim, to "taraba"

meni je to u najmanje bzvz - odradi akciju, iscimaj drzavu, ucepi se za pare, sta god, za neko pristojno obelezje, insistiraj na svim imenima zrtava a ne "oko te i te brojke".... najobicnije platno koje oduva malo jaci vetar  Smile

Bolje nemoj da ideš dalje u tom smeru, vidiš koliko su se uskopistili samo zato što se neko usudio da protestuje.
Zamisli sad još da krene nova rasprava o Kosovu srcu Srbije koje Vučić nikad neće priznati i dati...

Forum sve više podseća na one Redneck predele u Americi gde na prvi znak nekog neslaganja doleće 10 Baba i Bili Bobova sa zapetim puškama, samo čekajući da nekog proglase komunistom, špijunom Rusije i Kine i najebu mu se majke.

Ono... svi su izdajnici, svi su špijuni, svi su komunisti, svi su neprijatelji... Svi se urotiše protiv Babe i Bili Boba da im unište taj njihov prikolica kamp-raj na Zemlji. E tako i sa Srbijom. Sve neke urote protiv nas. Izvan granica tama i zlo, a Vučko jedini koji ih drži podalje i čuva Srbiju.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 00:32:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
ne moze biti normalan onaj ko glasa za coveka koga su podrzali biserko,kandiceva,srbijanka itd i covek koji kaze da je kosovo nezavisno i da se u srebrenici desio zlocin...ne moze,i treba tuci idiote i pobiti sve do jednog

Хајде, чисто из неке културе што те знамо као мало "необузданијег", рећи ћу ти, најкултурније, да је ово што си написао нешто јако, јако глупо, да не употребим тежи епитет. Просто, имаш ти право на мишљење, све то стоји, али тај који ти намеће та мишљења је... оно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Citat
Milosevic nije na vlasti vec 17 godina. A umro je pre 11.

Sta mislis koliko je policajaca iz onog vremena vec u penziji ?
Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Citat
Milosevic nije na vlasti vec 17 godina. A umro je pre 11.

Sta mislis koliko je policajaca iz onog vremena vec u penziji ?
Smile

pa cisto me zanima, oni idu sa 57 u penziju.

Znaci ako su tada bili u kasnim 30 ili ranim 40tim....
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5

И шта би та његова подршка Јанковићу променила? Јанковић би уместо 16 имао 18%? Сви гласачи ДЈБ-а су вероватно изашли на изборе и гласали, махом за Јанковића и то не само они. ДС и ДЈБ су заједно на парламентарним имали 450к гласова, Јанковић је сад узео 550. Вучић би победио у првом кругу па би победио. Једино што би било другачије јесте што би и ДЈБ сад јахао на таласу подршке Јанковићевих сведока.

Ne bi to bilo sa 16% na 18%. Mozda bi dobio naklonost onih sto su se dvoumili, psihologija i te fore. Da su opozicioni kandidati stali iza jednog coveka, iza Jankovica, legendarnog zastitnika gradjana, da kazu: alo ljudi, ajde da menjamo budalu, ajde da se organizujemo da ih smenimo, a posle cemo da sviramo kurcu kako i sta.

Ne, svi su bili u fazonu svako za sebe. U celu pricu uleti beli, koji usled toliko famoznog "medijskog mraka", sa par youtube klipova odnese 10% i na taj nacin jos vise raseje glasove i dobijes rezultat kakav jeste.

I nakon svega toga, pojavljuju se analiticari u fazonu, dobro je, vucic ima manje glasova nego onomad, znaci odlazi mu podrska? Da nije tuzno, bilo bi smesno. Znaci, da je pobedio sa 60% imao bi bas bas podrsku, ovako ima 55% i topi se polako. E jebem ja tu logiku.

А проблем је јер редара није било.

A kakvih redara, zdravlja ti? Znas lazo, kada se neki javni skup prijavi, dobija se policijska pratnja, a kada se nas xxxxx preko fejsa dogovori da "spontano" dodje, ko treba da dovede redare?

+hkj

Interesuje me tvoje misljenje za protest studenata koji nisu bili zadovoljni glasanjem. Ajd, 2000-te je izasao narod na ulice, zbog izborne kradje, rezultat bio tesan i opravdano smo svi pomislili da neko tu jede govna. I dobije vucic ove izbore ubedljivo, ja ako nisam glasao za njega i nisam zadovoljan pobedom izlazim na proteste?

Koji je razlog? Ne svidja mi se demokratija? Ne svidja mi se sto svaki punoletan gradjanin ima pravo glasa? Svaki taj student je prvo trebao da porazgovara sa roditeljima, babama i dedama i da ih pita dokle oni misle da im kroje sudbinu losim glasanjem. I da nakon toga izadju na glasanje i odrade to po dogovoru, zarad nekog tamo buduceg zivota. Umesto toga, nedelja je dan za adu, za red suz, posle malo mikser, pa bleja na splavu, a sutra sok, nemoguce, vucic dobio, izdaja narode, aj se skupimo i vicemo uaaa. To je potpuno pogresna logika, a verujem da i ti tako mislis al dobro, lakse napisati strani placenici, domaci izdajnici i slicno. Pa onaj zglavkar djuka je i za preletacevica rekao da je placenik, da mu strane sluzbe guraju eure u dupe. Te price su i babama dosadile.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
ne moze biti normalan onaj ko glasa za coveka koga su podrzali biserko,kandiceva,srbijanka itd i covek koji kaze da je kosovo nezavisno i da se u srebrenici desio zlocin...ne moze,i treba tuci idiote i pobiti sve do jednog

Хајде, чисто из неке културе што те знамо као мало "необузданијег", рећи ћу ти, најкултурније, да је ово што си написао нешто јако, јако глупо, да не употребим тежи епитет. Просто, имаш ти право на мишљење, све то стоји, али тај који ти намеће та мишљења је... оно.

Ama pusti decka da se aklimatizuje na ovaj forum aman, lagano Smile

Ovde ti je sekta teska. Gora nego na sportu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Samo mi reci, jesu uradili nešto nezakonito?

Ako ima negde neki snimak ili slika nečega što su uništili, onda se izvinjavam. Nisam ni znao da se odigrava taj protest jer sam bio napolju ceo dan, potrošivši pola istog na posrani državni aparat, tačnije na Službu za zapošljavanje i GSP, koji me zovu da se družimo svakih 3 2,5 meseca i trošimo vreme i pare jedni drugima i državi da bi Vučić mogao posle da kenja kako se narod mnogo razbacuje...
Elem da se vratim na priču - dakle ja osim ovih 5 metara oborene tarabe ne videh ni jednu jedinu štetu. Ako je sve ovo bilo prijavljeno, obavljeno u miru i završeno za sat-dva... šta je tu onda nezakonito?

Oni imaju puno pravo da protestuju i izraze nezadovoljstvo. Svidelo se to nekome ili ne. Inače ja sam pre circa dve godine postavio pitanje na istom ovom podforumu : kako tačno treba da izgleda proces u kome će neko da izrazi svoje nezadovoljstvo Vučićem i SNS vlašću... Dakle, ko da ga vodi, gde, kako, šta da se kaže, šta da piše na transparentima, kako da se skrene pažnja, koliko redara da bude, kojim ulicama da se kreće... a da to ne bude okarakterisano kao : atenšnhorisanje, izdaja, mržnja, hejt, atentat, državni udar, itd itd...

Odgovor još uvek nisam dobio.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 00:40:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
I jos jednom o pristojnoj Srbiji:

Samo fale jos knez i onaj montenigers da seru o izborima u Srbiji, a milo ih dole guzi cetvrt veka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
vucic je marioneta upravo tih liberala

vec sam govorio o tome da mi je jedan covek koji je visoko pozicioniran u sudstvu pricao o tome jos 2008-9 godine kako je sns osnovan na sektaskim principima upravo iz kuhinje tih kvaziliberalnih centara moci

ispostavilo se eto posle nekoliko godina da je covek bio u pravu slepa odnasot velikom vodji dizanje na pijadastal bozanstva fanaticnost sektaskih vojnika,destruktivnost koja unistava sve pore drustva,tim opijenim nesrecnicima nije jasno da u sekti profitiraju samo oni koji su na vrhu piramide,kad dodje to otreznjena vecinom je kasno covek u ovom slucaju drustvo i drzava postaje ogoljena ruina

licno sam se bavio ovim antihriscanskim kultovima koji jesu destruktivni ali vise po pojedinca posto nemaju neku prodju ovde kod nas,ali kad kult dodje na celo drzave i to kult kojim diriguje najogavniji svetski olos jasno je da ta drzava postaje neokolonija i poligon za eksperimentisanje kolonijalnih supervladara iza kojih ostaje samo beda destrukcija smrt i spaljena zemlja(pogledaj pod africko prolece i podsaharska afrika)

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
I pored spekatakularne pobede na predsedničkim izborima mislim da je ovo podatak koji najviše obespokojava Vučića.

Citat
U opštini Stari grad Janković je osvojio 11.205 glasova, odnosno 38,64 odsto glasova, Vučić 7.980 glasova, odnosno 27,52 odsto, a Maksimović 3.278 glasova, odnosno 11,3 odsto.

U opštini Savski venac Janković je osvojio 34,62 odsto, odnosno 8.035 glasova, a Vučić 32,99 odsto, odnosno 7.657 glasova. Luka Maksimović je trećeplasirani sa 10,79 odsto, odnosno 2.5005 glasova.

U opštini Vračar Janković je osvoji 38,58 odsto, 14.519, Vučić 28,09 odsto, 10.300 glasova, a maksimović 10,93 odsto, 4.009 glasova.

Vučić je najviše procenata glasova dobiou opštini Barajevo, čak 61,56.

Beograd počinje da mu se otima. Ono što najviše želi mu izmiče ispred nosa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.